Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Tegnap felkerült a rendszámtábla, a küszöbspoilerek, meg ideiglenesen bekerült az turbónyomás óra... 0.5-bárnál nem tölt többet...még jó, hogy ilyen szarul megy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 ....0.5-bárnál nem tölt többet...még jó, hogy ilyen szarul megy... :unsure:.... Az gyári értéknek is karcsú, nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 De...de... Ma vagy holnap lesz beállítva...bár inkább a holnap a biztos... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 De...de... Ma vagy holnap lesz beállítva...bár inkább a holnap a biztos... :unsure: Inkább ma! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Inkább ma! :unsure: Ma biztos hogy nem :) ,mert hiányzik a srác szerint egy igen fontos alkatrész ami holnap 2kor érkezik meg.Szerinte a lefújó mellett elmegy a nyomás,ezért vastagabb gumigyűrűt kell odarakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Inkább ma! :) Örömmel megcsinálod te a finomhangolást igaz ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Örömmel megcsinálod te a finomhangolást igaz ? :unsure: Szívesen megyek tesztpilótának én is... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Húúú ezt a gumigyűrű dolgot el is felejtettem...szal akkor holnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Húúú ezt a gumigyűrű dolgot el is felejtettem...szal akkor holnap... Király az új avatar, tengeribetegség rulez :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Nem birok betelni vele: http://i19.ebayimg.com/05/m/07/bb/b1/a4_24.JPG 1000 ojróért az egész cakkunpakk... ahogy láttam a mostani üléseid sincsennek tiptop állapotban, de ez tényleg nem kellene...pfujjj :unsure: Tegnap felkerült a rendszámtábla, a küszöbspoilerek, meg ideiglenesen bekerült az turbónyomás óra... 0.5-bárnál nem tölt többet...még jó, hogy ilyen szarul megy... :) végül hová tetted? és milyen küszöbspoiler? a gyári vagy valami ármánykodás van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Csak az a sok kipuff nem jön be... :unsure: erre céloztam valójában brada :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 A gyári került vissza... Még csak odd gurulászik a hamutartó elött, mert nincs meg a helye...csak információ jelleggel lett bekötve, semmi design... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Tegnap felkerült a rendszámtábla, a küszöbspoilerek, meg ideiglenesen bekerült az turbónyomás óra... 0.5-bárnál nem tölt többet...még jó, hogy ilyen szarul megy... :unsure: Erről szeretnék fényképet :) csak, hogy valami ötletem legyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Itten van e... Na meg a nap egyik képe: Tarr toja a füstszekérnek...:-) Anti megelőzi a C20XE-t... :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 háááát :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Semmi hááát nem fér fel máshova... :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Semmi hááát nem fér fel máshova... :D :) jogos.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Amúgy nem olyan vészes, csak szerintem mexokta a szemünk, hogy nincs ott semmi...mos meg van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Amúgy nem olyan vészes, csak szerintem mexokta a szemünk, hogy nincs ott semmi...mos meg van... jah ha fel kell rakni akkor fel kell rakni -qrva okos vagyok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Amúgy nem olyan vészes, csak szerintem mexokta a szemünk, hogy nincs ott semmi...mos meg van... Valami iszonyat ronda... Dehát sajna nekem sincs jobb 5letem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Nem hiába leszel ügyvéd vagy mifene... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Még mindig lógok 2 képpel 1.)Anti+péló 2.)Anti+kroki :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Na majd én is felaplikálok rólad valami drogelvonós szétcsúszós képet...csak egy katt a mindennapokban... :D :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Na majd én is felaplikálok rólad valami drogelvonós szétcsúszós képet...csak egy katt a mindennapokban... :lol: :D :unsure: én meg felrakjam mikor Balcsin nyalogatják a Gsi clubbos matrinyát ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Húúú azt viszont tényleg rakd fel, mert nagyon jóóól sikerült képek lettek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts