aztec Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Érdemes megnézni ezt a pár képet.Van egy pár igazán szép opel.(holland fórumról) na ezért nincs több LET európában :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Albert,nem véletlenül árulja már lassan 2hónapja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Ma bepróbálkozott, egy G Astra Coupe...turbo...hát nem járt szerencsével...a kövi lámpánál nagyon méregette az autót hogy mi a tököm történt... :) Na azt azért még egy C20XE is elveri... :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Érdemes megnézni ezt a pár képet.Van egy pár igazán szép opel.(holland fórumról) Hát ezek bizony nagyon nem ronda tü-tük... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 skacok Szemesre zgye mindenki jön? Kajak várom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Ez szerintem nem kérdéses :unsure: Bár most még kell egy kis pénzmagot félretenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 skacok Szemesre zgye mindenki jön? Kajak várom :) nem, nekünk elég évközben látni a másikat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 pénzügyileg nekemis fos me kiscsaládom megest csinált nekem kis minuszt de ez most nem ide való asszem.... tuom szhaos lusta vaok de mikor kell jelentkezni, kinél mikor kell fizetni? jó m1ek elolvasom az akt topikot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 pénzügyileg nekemis fos me kiscsaládom megest csinált nekem kis minuszt de ez most nem ide való asszem.... tuom szhaos lusta vaok de mikor kell jelentkezni, kinél mikor kell fizetni? jó m1ek elolvasom az akt topikot :D nagyon be vagy zsongva :unsure: nyugi még tobb mint másfél hónap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 persze h be vaok nincs sok alkalom amikor rövidnaciban jégerrel dumázok veletek sok opel között egy zöld környezetben tó mellett na erre varj gombot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 persze h be vaok nincs sok alkalom amikor rövidnaciban jégerrel dumázok veletek sok opel között egy zöld környezetben tó mellett na erre varj gombot :D milyen jager??? :unsure: megint miből maradtam ki?? :) igy kell megtudnom? báz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Albert, sztem ezt a gépet sürgősen felejtsd el.Nem ér annyit, max. annyit tudnál kiárulni belőle, mint amennyiért megvetted.Annak meg nincs értelme.Olyan 170-180e.-ből lábon hozol be, makulátlan állapotú C20NE GSi-t Németből......... Hát ahogy elnéztem 170ezer az alja és az még a tegnap megnézettnél is ótvarabb, max ebay-en lehetne próbálkozni. Mondjuk ezzel a pukkadékkal bírnám égetni magam. De azért 1000km az 1000km, és van határ is még :unsure: Nem mondom nem próbálnék meg egy olyat hogy voncsival vagy ócsórepzajjal kinézünk és magyarrendszámot rá oszt haza - csak nem nézik meg az alvázszámot máá. ca. 80 liter benya = 24000 forint + a kijutás - ez nem is halálsok - csak risky Te aztán jól megnézted! Le a kalappal! Ezt hogy érted? Megnéztem. Nem félig. Ha pl bmw.Tomi nézte volna ő jobban megnézi és többet lát, ha meg anyám jött volna ő max a színére emlékezne. Én ennyire tudtam - meg amit nem irtam le. Tomi látod? Méghogy nem áll jól a Ronal felnim... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Most rántottunk be egy OFF VW-t ON Németországból - csak a BlitzWeekend miatt :unsure: széép, fekete, és (még) működőképes állapotban van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 milyen jager??? :) megint miből maradtam ki?? :D igy kell megtudnom? báz... ezexerint :lol: Albert nekem mind2 link sorry :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Albert nekem mind2 link sorry :unsure: Nálam is. De legalább 2 különböző verzióban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 azaz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Ezt hogy érted? Megnéztem. Nem félig. Ha pl bmw.Tomi nézte volna ő jobban megnézi és többet lát, ha meg anyám jött volna ő max a színére emlékezne. Én ennyire tudtam - meg amit nem irtam le. Én jóértelemben mondtam.. le a kalappal.. szal JÓL nézted meg :unsure: úgye vááágod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 ........ ezzel ....... Tomi látod? Méghogy nem áll jól a Ronal felnim... Jaja nekem se jöttek be de javitottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Albert mikor hívtál pont akkor állítottam le kánter szervert a 27015s porton és mentünk csocsózni... So SRY next time legalább szólj ha van sansz villámlátogatásra és akkor mondom esélyét itthontartozkodásomnak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Albert mikor hívtál pont akkor állítottam le kánter szervert a 27015s porton és mentünk csocsózni... So SRY next time legalább szólj ha van sansz villámlátogatásra és akkor mondom esélyét itthontartozkodásomnak :unsure: Az úgy volt hogy kanyarodtam volna be János utcába és tragikus állapotok voltak. Továbbmentem és amikor befordultam Lajosba satu mert eszembe jutott hogy csak be kéne máá nézni. Szal sokkal előbb nem tudtam volna szólni! De holnap este Gyere Lurdyba!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Nem birok betelni vele: 1000 ojróért az egész cakkunpakk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Nincs kedvem aludni és seggeket nézegetek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 a v6 igen dícséretessss.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Csak az a sok kipuff nem jön be... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Csak az a sok kipuff nem jön be... :unsure: Hengerenként 1 db, 1az1be rendszer :) :D :lol: :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts