Atommanó Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Tom! Nem nagyon van időm méretni, mert holnap megyek nyaralást intézni, utána kettőt dolgozok, majd go to Szeged, aztán hétfőn jön a főnököm, szerdán estig van, addig nincs időm...Csütörtökön meg már kell pakolni a Blitzre, onnan Vasárnap haza hétfőn megint meló...kedden meg irány Spanyolország...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Tom! Nem nagyon van időm méretni, mert holnap megyek nyaralást intézni, utána kettőt dolgozok, majd go to Szeged, aztán hétfőn jön a főnököm, szerdán estig van, addig nincs időm...Csütörtökön meg már kell pakolni a Blitzre, onnan Vasárnap haza hétfőn megint meló...kedden meg irány Spanyolország...:-) de rossz valakinek :) pofoz az élet :D én meg ugyanugy mint az elmult sok évben idén sem megyek nyaralni :lol: viszont problem van! reggel kicsit puhitani akartam a konikon, de a jobb oldali meg sem mozdul, egyik irányba sem feszegetni nem nagyon akartam féltem, hogy eltörik az a kis műanyag vacak...amikor beértem céghez akkor is megpróbáltam de igy sem ment....próbáljam fogóval? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Be kéne gurulni vele Kárászyhoz ha tényleg nem lehet tekerni. Bár elötte próbáld meg fogóval. Vagy este gurulj be és megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Szeritnem érzi a GSi hogy puhítani szeretnéd ezért nem hagyja. És lássuk be, valahol igaza is van. :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 ...Vagy este gurulj be ... Ha Redi begurul, akkor megmozdul a tekerentyű. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Tom! Nem nagyon van időm méretni, mert holnap megyek nyaralást intézni, utána kettőt dolgozok, majd go to Szeged, aztán hétfőn jön a főnököm, szerdán estig van, addig nincs időm...Csütörtökön meg már kell pakolni a Blitzre, onnan Vasárnap haza hétfőn megint meló...kedden meg irány Spanyolország...:-) Szegény Anti... :D :unsure: Ha gondolod leméretem én neked, ha már össze van lőve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Tom te vak vagyol? A minap álltam Bajcsyn oszt jól elzúztál mellettem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Szeritnem érzi a GSi hogy puhítani szeretnéd ezért nem hagyja. És lássuk be, valahol igaza is van. :D :) az a baj, hogy tul kemény és elpattog kanyarban kicsit puhitani kellene és goyrsabban lehetne kanyarodni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 az a baj, hogy tul kemény és elpattog kanyarban kicsit puhitani kellene és goyrsabban lehetne kanyarodni :) Vagy lehet hogy a szilenteket is meg kellene vizsgálni?... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Vagy lehet hogy a szilenteket is meg kellene vizsgálni?... :unsure: 2 hete voltak cserélve ugyanolyan mint előtte Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 2 hete voltak cserélve ugyanolyan mint előtte Elöl mind a 4 és a hátsó kettő is? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Tom te vak vagyol? A minap álltam Bajcsyn oszt jól elzúztál mellettem :unsure: Már csak az sms-ed láttam... Ne haragudj. Fel kéne venni a fiatalok tempóját... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Te..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Tom te vak vagyol? A minap álltam Bajcsyn oszt jól elzúztál mellettem :unsure: Se hall, se lát Dömötör.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 hááát köbö :unsure: ha csinázok leírást a kocsiró' akkor kinek küldjem? still heminek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 hááát köbö :) ha csinázok leírást a kocsiró' akkor kinek küldjem? still heminek? Nekem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Jah, nekem is aktualizálnom kellene a dolgokat :) Képekkel meg még mindig lógok, jóóól :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Tom mindjárt elkezdem megirni s küldöm :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Tom mindjárt elkezdem megirni s küldöm :unsure: Sz'tem küldj 1et Ww-nak is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Tom mindjárt elkezdem megirni s küldöm :) Oks. Várom nagyon. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 én meg csinálom nagyon csak rajtam a szófosás és próbálom közben magyarra fordítani! gőzötök nincs milyen nehéz nyelv ez a magyar :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 én meg csinálom nagyon csak rajtam a szófosás és próbálom közben magyarra fordítani! gőzötök nincs milyen nehéz nyelv ez a magyar :) Tudod: warwolf@opelklub.hu :D Tom, ez rád is vonatkozik ám................ :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 az a baj, hogy tul kemény és elpattog kanyarban kicsit puhitani kellene és goyrsabban lehetne kanyarodni :unsure: Miért is pofáztam annó, hogy negyed és fél állás között kell használni? Annyira szeretem ha igazam van. :D Egyrészt nem pattog el a "jó" utakon másrészt "komfortosabb"! :) Gyere felém és megvizslatom csak csörizz elötte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 nu ezügyben nekem is segíthetnél ugyanis nekem is ez a problémám meg múltkor felkostolt egy embör fogarasin és 180nál már vicces 1 pattanás 1 sáv nekem eddig nem sikerült jól összelönöm az fk rugókkal Wolfi küldöm néked ish azóta csinázom de csak nem akar keresk sztori lenni belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Miért is pofáztam annó, hogy negyed és fél állás között kell használni? Annyira szeretem ha igazam van. :) Egyrészt nem pattog el a "jó" utakon másrészt "komfortosabb"! :unsure: Gyere felém és megvizslatom csak csörizz elötte. Figyu. Légy erős. Kapaszkodj meg. Nincs igazad. mostanában nincs időm millió munka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts