mackosajt Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 kecsói bundaaaaaa :unsure: :) Lehet van benne valami! :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 kecsói bundaaaaaa :) :D Nem lázong!!! :unsure: :lol: :D :) Van még néhány hónap........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Tényleg nem lehet megállni, hogy ne nyomja az ember, és tényleg 20 fölött fogyaszt... :) Abból a 3-as gyorsuzlásból nem lehetne 4-est csinálni??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Ki akarsz kapni? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Letekertem a lefújót már majdnem teljesen, kicsit halgabb lett a szissz, de van helyette tyütyütyü... És jobban is megy picit, de be kéne már állítani...bár még nem vert el így sem senki az utakon... :unsure: Mor! Gratula a hónap autója címhez! :) Tomi! Elég a 10 megás gép, szal készülj, mert már csak a luvnyák kellenek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Nem lázong!!! :unsure: :) :D :lol: Van még néhány hónap........ :D Jaja,a másik dízel GSI is lehet még a hónap autója! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Jóvan Zolibácsi, iszonyat köminyen áll az a lökős! (Legyen sárga pliiz..) Teccik!!!! Örömmel jelentem hogy felment a fogyim, mert nem városon kivül gurulgálok már. 8L/100km. Lesz még több is ebben még benne van egy sztrádás kör is. Jó trágya fíling a Hungárián állni nappal, rég volt már benne részem :S Te Mor, naon kemény vagy. Sok sikert a projekthez. Azért akkor tényleg csak versenyautóként fogod tudni majd használni - 20 liter / 100? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Nekem annyit evett a bilassal...az volt a szoktatás a turbós korszakhoz... :) Ja és ma felpolíroztam a kocsit...nagyon baba lett...seggencsúsznak a legyek, csak a hátam picit leszakadt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Nekem annyit evett a bilassal...az volt a szoktatás a turbós korszakhoz... :lol: Ja és ma felpolíroztam a kocsit...nagyon baba lett...seggencsúsznak a legyek, csak a hátam picit leszakadt... :unsure: Szabad hanyattesnem tőle hogy igy mennyit eszik? Bár tudom hogy mostanában nem nyomod :) csütörtökön viszek borotvát, meglássuk meg tudok-e borotválkozni a fényében... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Ja és ma felpolíroztam a kocsit...nagyon baba lett...seggencsúsznak a legyek, csak a hátam picit leszakadt... :unsure: ha már igy edzésben vagy nincs kedved még1 autót bevállalni..... :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Viccet félretéve, ha kifizetjük a pasztát a Bandinak, akkor el tudom kérni tőle a gépet előre megbeszélt napra, és lehet maszírozni a kasztnikat... Tényleg csodát lehet művelni vele... Esküszöm nem néztem, hogy mennyit fogyaszt, csak azt tudom, hogy a billasos verzió óta most sűrűbben járok tankolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Viccet félretéve, ha kifizetjük a pasztát a Bandinak, akkor el tudom kérni tőle a gépet előre megbeszélt napra, és lehet maszírozni a kasztnikat... Tényleg csodát lehet művelni vele... ezt ki kellene próbálni, még sohasem csináltam ilyet...de kellene vmi figyelő szem meg segítő kéz...lehetőleg köpködő száj nélkül :unsure: mennyibe van ez a trutyi paszta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 ha már igy edzésben vagy nincs kedved még1 autót bevállalni..... :unsure: :) :) Légyszi állj be a sor végére.................... :D :D :lol: :D Esetleg ALKATRÉSZ v.kinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Viccet félretéve, ha kifizetjük a pasztát a Bandinak, akkor el tudom kérni tőle a gépet előre megbeszélt napra, és lehet maszírozni a kasztnikat... Tényleg csodát lehet művelni vele... Apámnak van egy jóó nagy tubus paszta! :D Én kocsimat bevállalod?? :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Anti! Akkor elvileg szerdán mész a Tarrhoz összelőni a masinát? Nem kéne előtte/utána méretni egyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 kecsói bundaaaaaa :) :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Asszem ezt már néztétek korábban... Kőne eből vkinek vmi? Pü is jöhet, még nincs teljesen tele a postaládám (Tudom Pista törölni kell és akkor lesz hejj) Rég volt a kertben roncs oszt lehet lesz kedvem szétszedni egy ilyet - legalább szétszedni tudjam.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Tényleg nem lehet megállni, hogy ne nyomja az ember, és tényleg 20 fölött fogyaszt... :) Abból a 3-as gyorsuzlásból nem lehetne 4-est csinálni??? :unsure: lehet róla szó majd adunk egy kis előnyt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 :unsure: Viccelt most mit izélsz.. HÉ az avatarod mér változott meg másszinűre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Asszem ezt már néztétek korábban... Kőne eből vkinek vmi? Pü is jöhet, még nincs teljesen tele a postaládám (Tudom Pista törölni kell és akkor lesz hejj) Rég volt a kertben roncs oszt lehet lesz kedvem szétszedni egy ilyet - legalább szétszedni tudjam.. én már szétszedtem 1et és most lenne egy 1.8 16v GSI bontásra kompletten működőképesen fehér olasz papírokkal. Lehet rástartolunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 HÉ az avatarod mér változott meg másszinűre? khm Mor!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 khm Mor!? azért mert ilyen lesz majd az új színe :unsure: de visszarakom a régit mert kicsit kitolódik a fényezés első a moci Viccelt most mit izélsz.. HÉ az avatarod mér változott meg másszinűre? én is csak ciccöltem ám csak megijesztettem 1 kicsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 azért mert ilyen lesz majd az új színe :unsure: de visszarakom a régit mert kicsit kitolódik a fényezés első a moci én is csak ciccöltem ám csak megijesztettem 1 kicsit :D így már jobb az avatarom? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Ez szerintem jobb kép. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 így már jobb az avatarom? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts