aztec Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 na Te is belenyúlnál a jóba, mi Anti? Ezek a Schmidt felnik szépek, de árukkal nem voltam anno kibékülve... Anno Bálinttal erre vadásztunk ez a space vagy mi... meg ez is tutti ez van 11" szélesben is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 hiiiiiiiiiiiiiiiii! na megvettem ma valamit :lol: http://i11.ebayimg.com/03/i/07/a0/d7/77_1.JPG mit angepasstem Steuergerät, Airbox und Ansaugbrücke für den Opel c20xe 16v Motor. Die Drosselklappen haben eine Öffnung von 50mm!!! Hát ez elég baba lesz, ha sikerül jól összelőni. :) :unsure: ja meg ha valakinek van 550es injektora(mondjuk Agressor26 2.2-es coupéjából kiszerelhetnénk :D ) meg vezérműtengely az jelezhetne stb. ami kell ehhez a projekthez... Szerintem felesleges akkora injektor, Antinak is rosszabbul ment a nagyobb injektorral... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 hát az olyan állapotban van h nincs képem eladni max a toldatot de azon is lenne mit faragni, uh nincs konkrét tervem még.... Engem érdekelne esetleg. :unsure: :) Van egy Mattig hátsólökös is sedanra aztán így lehet,hogy feltenném. Én még 1 éve ezt néztem ki.. Klikk Ha van valakinek otthon egy ilyenje a garázsban, ne tartsa magában...szóljon... :D :) 1? Pótkeréknek kell? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Váltónk van egy pár darab készleten ha esetleg nem bírná mint nálad :lol: Nyomatékban nem hiszem hogy sokkal keményebb lenne, majd mint a gyári C20XE. :unsure: 1? Pótkeréknek kell? :) :D Hát igen, ciki ilyen felnivel villogni... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 hiiiiiiiiiiiiiiiii! na megvettem ma valamit :D http://i11.ebayimg.com/03/i/07/a0/d7/77_1.JPG mit angepasstem Steuergerät, Airbox und Ansaugbrücke für den Opel c20xe 16v Motor. Die Drosselklappen haben eine Öffnung von 50mm!!! Ugye nem utcai lótifuti autónak akarod ezután használni? :unsure: Elárulom, ha még összepárosítod egy jó tengellyel, és a komputer is be lesz lőve hozzájuk (amit adnak hozzá, az milyen tengelyhez van írva??), akkor a városi közlekedés horror lesz vele, és 25 alatt nem fog fogyasztani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Nemtom, mitől félsz, még "csak" 305HUF a benzin... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 309 volt amit mostanában legolcsóbban tankoltam... Mindegy, mostanában úgysem lesz sok gondom a tankolással, nincs rá manyi. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 309 volt amit mostanában legolcsóbban tankoltam... Mindegy, mostanában úgysem lesz sok gondom a tankolással, nincs rá manyi. :unsure: Tegnapelőtt a lábatlani LUK Oil kúton 300 Forint volt a 95-ös olommentes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Tegnapelőtt a lábatlani LUK Oil kúton 300 Forint volt a 95-ös olommentes. Arrafelé biztos lassabban terjednek a hírek. :unsure: Esztergom Rallye előtt biztos emelni fognak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Az jutott eszembe az első képröl, hogy kiváncsi lennék a jégeső után hogy néz ki a kocsi - jó ocsmány fellegek vannak ott a háttérben. Egyébként a naplementés képeken a gumikon mit kellene látni? Azt, hogy kockásra van fékezve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 13-án megjelent egy cikk: Astra OPC diesel - 1.9cdti twinturbo motorral... Érdekes... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Ugye nem utcai lótifuti autónak akarod ezután használni? :D Elárulom, ha még összepárosítod egy jó tengellyel, és a komputer is be lesz lőve hozzájuk (amit adnak hozzá, az milyen tengelyhez van írva??), akkor a városi közlekedés horror lesz vele, és 25 alatt nem fog fogyasztani. :lol: Használom minden nap de nem pörgetem meg hasonlók csak ha megjelenünk egy-két gyorsulásin :D Nálam a bilast még bírta, csak a csigától rezelt be... :) Ára amúgy mennyi volt így cakli pakli??? :unsure: elég húzós volt kicsit sokalltam de viszont egybe van összeszerelve erre a moccira és ez faca ára 230e Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Használom minden nap de nem pörgetem meg hasonlók csak ha megjelenünk egy-két gyorsulásin :D Látom nem érted... :) Szal ha ezt megcsinálod, akkor már nem tudod nem pörgetni, mert 3-4000 alatt csak fullad meg dadog. Aztán 4000től megindul, és megy mint a rakéta... a 4pillangó miatt viszont csak akkor, ha tőgáz van. :D És 25 alatt nem lesz fogyid, azt lefogadom, akárhogy is próbálsz vele spórolni. Nekem az 1.6-nak etapon is ennyi a fogyija ilyen konfiggal. :unsure: 13-án megjelent egy cikk: Astra OPC diesel - 1.9cdti twinturbo motorral... Jól hangzik! Mit tud? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Használom minden nap de nem pörgetem meg hasonlók csak ha megjelenünk egy-két gyorsulásin :D elég húzós volt kicsit sokalltam de viszont egybe van összeszerelve erre a moccira és ez faca ára 230e Demó rossz hatással van rád! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Arrafelé biztos lassabban terjednek a hírek. :) Esztergom Rallye előtt biztos emelni fognak. :lol: Ma jártam Egerben... ott a Luk Oil 297-ért adja a 95-öst... egy másik cégnél 295-ért láttam... :unsure: ... Böngészgetek, böngészgetek... és mit találok? Hónap autója! Gratula MOR16V!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Demó rossz hatással van rád! :unsure: :) nemis igaz én is ilyen vagyok ám csak nem éltem ki még magam eddig igazán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Demó rossz hatással van rád! :unsure: :) Éééééééén? Dehogy is! ő kezdte. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Gyerekek, tessék abbahagyni a vitát, vagy elveszem a GSi-t! :unsure: Aztakutyamegamája! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Böngészgetek, böngészgetek... és mit találok? Hónap autója! Gratula MOR16V!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Böngészgetek, böngészgetek... és mit találok? Hónap autója! Gratula MOR16V!!! :lol: thx a gratulát :D Kié ez a rossz szakadt dízel gsi? :unsure: :) :D Ha kész lesz Wolfi,Demó és Mor16 gépe is,rendezni kell egy gyorsulásit hármuk között! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Kié ez a rossz szakadt dízel gsi? :unsure: :) :D Ha kész lesz Wolfi,Demó és Mor16 gépe is,rendezni kell egy gyorsulásit hármuk között! :D szakadt dízel GSI????? írigykedsz mert az enyém szebben kattog mint a tied? :) ja gyorsulásit rendezünk majd mondjuk nem a körúton!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 thx a gratulát :unsure: Akkor fogadd tőlem ish :) Lassan én is csinálok írást.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 ....Lassan.... Nos ez biztos :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 wehehe tegnap is fakkken csomagtartó beépítéssel ment el a napom és még mindig csak 80%os :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Böngészgetek, böngészgetek... és mit találok? Hónap autója! Gratula MOR16V!!! :D kecsói bundaaaaaa :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts