coupe Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 remélem nagyon elszámoltam magam mert nekem 9DB kib*ott millió Ft jött ki a végére..... 900.000 az meg "túl olcsó" lenne.... :lol: :) :D (párszor átszámoltam mire megírtam a commentet) Jól számoltál,Én is többször megnéztem hogy jól látok,de annyi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Jól számoltál,Én is többször megnéztem hogy jól látok,de annyi :huh: Viszont így már a 3000 V6 twinturbo tényleg szinte ingyé van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Inkább kapjátok össze magatokat, aztán go to Lurdy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Inkább kapjátok össze magatokat, aztán go to Lurdy... nyugi már van aki dolgozik :huh: (illetve dolgozna még plusszban ha küldenéd már azt a dolgozó lány mailt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Inkább kapjátok össze magatokat, aztán go to Lurdy... Még korán van,de Te indulj el nyugogtan.Úgy is utólérjük a dizel traktorodat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Full jó ablaktrörlő moci mennyit kóstál ? Már elkelt. apróért... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Már elkelt. apróért... :) Kihúzhatnád a listáról, tán :huh: Inkább kapjátok össze magatokat, aztán go to Lurdy... Mennyé, majd 2 óra múlva mi is ott leszünk. Addig próbálj nem elaludni és ismeretlen kutákkal nem barátkozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Még korán van,de Te indulj el nyugogtan.Úgy is utólérjük a dizel traktorodat :D Mondja ezt egy sárga benzintemető tulaja :huh: Ezért kapsz este... bár, inkább maradj a képregényeknél... :) Mennyé, majd 2 óra múlva mi is ott leszünk. Addig próbálj nem elaludni és ismeretlen kutákkal nem barátkozni :D Há' bazzz.... :lol: Ennyire nagy buli volt tegnap? Ilyenkor kell pihizni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ....Há' bazzz.... :huh: Ennyire nagy buli volt tegnap? Ilyenkor kell pihizni? :).... Mondja ezt Mr. PijamaParty :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Azt hiszem eladom a lakást és veszek egy ilyen mocit :D Már csak a Dettit kell meg gyöznöm :lol: :) Van aki ennyi pénzt ad egy ilyen motorért :huh: Ezt verseny célokra készítik nem holmi sztríítrészingre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Mondja ezt egy sárga benzintemető tulaja :huh: Ezért kapsz este... bár, inkább maradj a képregényeknél... :) Kormot az arcomba :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Mily meglepő, nem várt fordulat :lol: De ha gondolod, máskor is állhatsz tótágast miközben megesz az ideg :) Pista félek h ma kissé nehéz lesz köztünk a kommuikáció :huh: ....miva ? :D Inkább kapjátok össze magatokat, aztán go to Lurdy... bazz most keltem fel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Estéig találjátok ki mit szeretne és rácsörgünk mi a pálya. Nem hívtatok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Dini élsz még???? :lol: :huh: :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Pista félek h ma kissé nehéz lesz köztünk a kommuikáció :huh: ....miva ? :D bazz most keltem fel :D Mondtam, hogy szerintem Demónak van ülése, kérdezd meg őt :lol: Nem hívtatok. :) Későn értem ki, mire köszöntem + körbeszaglásztam ki mit szeretne még később lett. Mindjárt írok neked püt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Dini élsz még???? :lol: :huh: :D :) :) tegnap még beszélt is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 sry h nem mentem ki de már nem volt lelkierőm bevásárlás után... mindenesetre bazs még zaklatott este, könyvet átadtam nekije Gelko még1x THX a könyveeet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Későn értem ki, mire köszöntem + körbeszaglásztam ki mit szeretne még később lett. Mindjárt írok neked püt. 23:00-kor még bőszen MSN-eztünk! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 23:00-kor még bőszen MSN-eztünk! :lol: Lurdytól ezt 1 kicsit nehezen tudom kitalálni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 sry h nem mentem ki de már nem volt lelkierőm bevásárlás után... mindenesetre bazs még zaklatott este, könyvet átadtam nekije Gelko még1x THX a könyveeet :lol: nincsmit,kösz Bazsnak de megnéztem volna a verdád :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 23:00-kor még bőszen MSN-eztünk! :lol: Sőt 23:39-kor még postolt :) Mellesleg irtam már én is püt... sry h nem mentem ki de már nem volt lelkierőm bevásárlás után... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Lurdytól ezt 1 kicsit nehezen tudom kitalálni :) nyugodtan hívhatod, bármikor.Na jó, hajnali 3-kor nem! :lol: Sőt 23:39-kor még postolt :D Mellesleg irtam már én is püt... Diniék kiszedték már a mocit?Mert arra a konzolra is pályázok.............A legérdekesebb az, hogy amit Subi küldött, kísértetiesen hasonlít arra, ami jelenleg a Corsában van, viszont Demó azt mondta, hogy azzal feszülni fog a motor.Érdekes......... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 nincsmit,kösz Bazsnak de megnéztem volna a verdád :huh: nem maradtál le sokkról :lol: de ami késik nem múlik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 tegnap még beszélt is :huh: Nem tudod, miről van szó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Nem tudod, miről van szó... :huh: Most beszéltem vele egyéb problémája van. Most ne zrikáljuk ha lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts