coupe Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Én meg mindig telezabálom magam... :huh: Akkor már tudom miért nem megy a turbós astra :D :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Sajtburival megy...néha odaég egy kicsit, és akkor füstöl... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Sajtburival megy...néha odaég egy kicsit, és akkor füstöl... :huh: Végülis olcsóbb mint a benzin :D :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Hát amióta a 2 kerül 350-be... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 ottan leszek mert Ganxstára megyünk...de sztem te sem meg én sem akarok könnyvel szarakodni..majd go to lurdy :lol: na joe te tudod! csak nekem a csüt általában nem jáccik... most is ha kimejek akkor max 1 óra és tipli plusz a ma miatt tutti KO leszek holnap legalábbis reméélem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 na joe te tudod! csak nekem a csüt általában nem jáccik... most is ha kimejek akkor max 1 óra és tipli plusz a ma miatt tutti KO leszek holnap legalábbis reméélem :huh: Hozd el a könyvet, majd odaadod nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 oké doktor úr :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Így van, de nem nagyon tudtam ledolgozni belőle semmit... :huh: Viszont volt nálam néhány cucc, mert Balcsis nyaralásból jöttem. Nekem meg csak simán sz*r na jó annyira nem.... amúgy megcsinálta a Sárgát a szerelő embörke, fingom se volt mi a baja akármit mon6ott volna de vannak még rendes szerelők és ez jó... Ja kábelek el voltak öregedve kb. annyit értek mint a spárga.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Nekem meg csak simán sz*r na jó annyira nem.... amúgy megcsinálta a Sárgát a szerelő embörke, fingom se volt mi a baja akármit mon6ott volna de vannak még rendes szerelők és ez jó... Ja kábelek el voltak öregedve kb. annyit értek mint a spárga.... azaz? kábelköegcsere? vagy mi? és mennyi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 azaz? kábelköegcsere? vagy mi? és mennyi volt? egy két testkábelt cserélt ki meg rakott fel még újat meg vmi kábel a moci mögött is ki lett cserélve Generátor full full rendesen tölt(amit eddig nem csinált) 10Eft-ből megúsztam.......+trailer(6Eft) Ez van, érteni kéne hozzá..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 na joe te tudod! csak nekem a csüt általában nem jáccik... most is ha kimejek akkor max 1 óra és tipli plusz a ma miatt tutti KO leszek holnap legalábbis reméélem :huh: Összejött... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Jó volt a tegnap? Sajnálom, hogy nem tudtam menni. Most szar kedvem van, meg szarul is vagyok. Ráadásul ma éjjel is munka... A GSi kész lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Összejött... :lol: 5-tel többet ivott, mint kellett volna ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Jó volt bár elég lájtosan adtuk elő... csocsóztunk meg dumcsi...aztán Piiistával még kajáltunk, de addigra Geri és csapata elfáradt... Aztán mi sem maradtunk sokáig... Tomi! Csaj miatt meg ne szomorkodj!!! :lol: Annyi van mint a szemét!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Tomi! Csaj miatt meg ne szomorkodj!!! :) Annyi van mint a szemét!!! :) Az öreg iszapszemű rája! :huh: Amúgy igazat beszélsz! B) (itthon pl. 3 is van ) :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Az öreg iszapszemű rája! :huh: Amúgy igazat beszélsz! B) (itthon pl. 3 is van ) :lol: :) :D :D Te könnyen beszélsz! Én 1en osztozom 3 fickóval! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Anti és a verda? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Kész van! Nem lett remekmű, úgyhogy még vissza kell vinnem hétfőn, hogy korrigáljon itt-ott... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Kész van! Nem lett remekmű, úgyhogy még vissza kell vinnem hétfőn, hogy korrigáljon itt-ott... :huh: Pedig nem ügyetlen gyerek a Bandi... :lol: A szokásos 17/db áron fújta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Te könnyen beszélsz! Én 1en osztozom 3 fickóval! :huh: :lol: Legalább nem un rátok! :) :D :D Hiszen kevés nőnek van 4 pasija!Ráadásul 1Xre! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Hát itt most összevissza voltak árak...nem volt olcsó, ehhez a minőséghez...nem béna gyerek a Bandi, csak ezt most nagyon összekapkodta... :huh: De mondjuk egy vizes csiszolás, egy polír, és kész is... Hétfőn megyek és becsiszoljuk az egész autót...jó móka lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Hát itt most összevissza voltak árak...nem volt olcsó, ehhez a minőséghez...nem béna gyerek a Bandi, csak ezt most nagyon összekapkodta... :huh: De mondjuk egy vizes csiszolás, egy polír, és kész is... Hétfőn megyek és becsiszoljuk az egész autót...jó móka lesz... :D :lol: Nem túl jó hír, hogy már a Bandi is kapkod, meg drágul... A csiszolás tényleg izgi lesz. Ha még délután is nyomjátok, akkor megyek segíteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Ma délután elvileg Balcsi...csak nem érem el a Krisztiánt 2 napja...szal lehet, hogy megyek este Lurdyhoz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 jobb reggelt mindenkinek! nemhiába Anti öregszem... elötte signoban 1ü jégert 14 rövid formájában letoltam pár óra altt persze édellel... mire leértünk megittam a 15.et és game over... a cél 25 volt de nem jött össze a bunyó se baszki pedig edzeni jó lett volna mind2 :huh: jó volt látni titeket ish :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ....Csaj miatt meg ne szomorkodj!!! :D .... Ne fog, mert szétrúgom a seggét, ha ilyen állapotban meglátom, ilyen indokból :D Ma délután elvileg Balcsi...csak nem érem el a Krisztiánt 2 napja...szal lehet, hogy megyek este Lurdyhoz... :huh: MOdtam én, hogy elnéte a csaj és nem is vagy annyira szimpi neki B) :lol: :) :D jobb reggelt mindenkinek! nemhiába Anti öregszem... elötte signoban 1ü jégert 14 rövid formájában letoltam pár óra altt persze édellel... mire leértünk megittam a 15.et és game over... a cél 25 volt de nem jött össze a bunyó se baszki pedig edzeni jó lett volna mind2 ;) jó volt látni titeket ish :P Tudtál enni tejbegrízt ? :) Könyvet meg jóóóóól elfelejtettük :) Gyere ma Ludiho, megnézném a kocsid + book. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts