aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 okés reggel full lázzal és bal lábbal keltem de ahogy kezd alakulni az este 1re jobban vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Szólok majd Balázskának is, ő sem elrontója semmi ilyen bulájnak... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 ....valszin ZP lesz belőle, mert nyitott közel is van meg nem lesz ma sátánazisten koncert.... Szerintem megy oda ma más is :huh: ....Isti ha megvan a hely szólok néked ish :).... Köszi. Elsősorban a nagyönhülllék fuvarozását vállalnám, ma nem tervezek itókázást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Isti inni pedig kell! Ha FBazs is jön akkor legalább majd jól elmagyarázza nekem h ICE miért nem fér fel gtc mellé :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Oké akkor én ha nagyon muszáj átvállaom ezt a terhet...és iszogatok majd én... :huh: egye fene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 nu már 99% h oda megyünk ott legalább van csocsó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 nu már 99% h oda megyünk ott legalább van csocsó :lol: Akkor alakul az este... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Most tudtam meg, hogy 11-től én is fixen ráérek... :huh: Először munka end, aztán egy gyors fagyi...aztán autó pick up, ha a Bandi is úgy akarja, meg valaki elvisz...utána ki kell szaladnom a Római -partra second projekt, majd 11 körül onnan meglépek, és mehetünk csajozni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Most tudtam meg, hogy 11-től én is fixen ráérek... :lol: Először munka end, aztán egy gyors fagyi...aztán autó pick up, ha a Bandi is úgy akarja, meg valaki elvisz...utána ki kell szaladnom a Római -partra second projekt, majd 11 körül onnan meglépek, és mehetünk csajozni... :) Hűha... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 fain lessssz Ijisz 7-8ig van meetiingen mi is csak utána indulunk meg olyan 10-11re megyünk le Tom Te is jövöl ugyeeeee? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Hűha... :lol: Egyszer élünk... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Tom Te is jövöl ugyeeeee? Eddig úgy néz ki... Persze csak ha nem gond... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Hűha... :huh: Nos igen, a józan mérlegelés és helyzetértékelés - kivételesen -. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Mi az , hogy kivételesen... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Mi az , hogy kivételesen... :lol: :huh: Tudod, az az jelenti, hogy nem mindig ;) :) :D :D :) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Beszéltem vele még még este! 7 -re jön értem a Detti, és megyünk a kocsiért! Remélem kész is lesz... Aztán szerintem 10-11 felé már ráérek, elmehetünk valamerre... :D Na, végre, ez már jól hangzik... Szólok majd Balázskának is, ő sem elrontója semmi ilyen bulájnak... :) Kabbe, kötschög, tegnap is te punnyadtál... Isti inni pedig kell! Ha FBazs is jön akkor legalább majd jól elmagyarázza nekem h ICE miért nem fér fel gtc mellé 1.) Inni kell, főleg ebben a naagy melegben. Még a végén kiszáradunk, az pedig nem jó 2.) a képeket fel tudom tolni, az np. Csak az Usernevem mellé tudok valahogy még1 kocsit regisztrálni? Most tudtam meg, hogy 11-től én is fixen ráérek... :) Először munka end, aztán egy gyors fagyi...aztán autó pick up, ha a Bandi is úgy akarja, meg valaki elvisz...utána ki kell szaladnom a Római -partra second projekt, majd 11 körül onnan meglépek, és mehetünk csajozni... B) Bazzz... a bigámiát bűntetik... ez már gáz, amit mostanában csinálsz... :huh: Egyszer élünk... Tudtam, hogy ha elmész reinkarnációs tanfolyamra, hülyeségeket fogsz beszélni folyamatosan... ezt is biztos ott mondták :lol: Most már legalább biztosak lehetünk benne, hogy nem a gyógyszered gurult el, hanem csak a rossz nevelés eredménye látszik túlzottan... :D Majdnem összejött - csak valami el lett fákkolva az idézeteknél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Majdnem összejött - csak valami el lett fákkolva az idézeteknél :huh: Túllépted a bűvös 3-ast... 3-nál többet nem kezel a fórum... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 ....Kabbe, kötschög, tegnap is te punnyadtál.... Látom megint elaludtál a Tolsztoj-összes olvasgatása közben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Balázska, te sem vagy 100as..... :lol: ..mehetnél Te is csónakot építeni a Gabiékkal... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Azt hiszem többet nem szeretnén hallani hogy milyen keveset dolgozom.Mindannyian bent ültök a munka helyeteken és mást se csináltok csak fórumoztok,és ezért még keményen fizetnek is :D :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Na tévedés...nem fizetnek keményen... :huh: De hol voltál ilyen sokáig???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Azt hiszem többet nem szeretnén hallani hogy milyen keveset dolgozom.Mindannyian bent ültök a munka helyeteken és mást se csináltok csak fórumoztok,és ezért még keményen fizetnek is :) :lol: :) :D Én pl. csak otthonról tudok netezni. :D És tegnapelőtt először dolgoztam végig egy éjszakás műszakot úgy,hogy nem is aludtam semmitsenem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Na tévedés...nem fizetnek keményen... :D De hol voltál ilyen sokáig???? Mondod ezt pont Te :) . A héten elöször 2 címnél több helyre kellett mennem :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Mindjárt felhívom a Banditát, hogy hogy áll... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Mondod ezt pont Te :D . A héten elöször 2 címnél több helyre kellett mennem :huh: :lol: Remélem jól megfizetik a túlórát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts