redline Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Ja ja kell neki a kupolaterembe egy freskó festő a teremtés másolatának elkészítéséhez. igen, meg az egészalakos Mona Lisához :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Aham :huh: Jut eszembe. Csokit el ne felejts hozni :lol: ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 A Redilakba ? :huh: oda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 igen, meg az egészalakos Mona Lisához :huh: Előtérben az intellektuális éned? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 oda :huh: Méééé nem te pemzlizel ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Méééé nem te pemzlizel ? :huh: Lehet hogy a GSi után elege lett a kókányból... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Na nézd már elutaztatok egy egész csoportot, Ti meg gyorsban telihánnyátok a fórumot nélkülem...ejnye bejnye... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Előtérben az intellektuális éned? :D :D jabazze :huh: Méééé nem te pemzlizel ? :lol: tapéta uninstall, hibák kijaítása meg festés...erre sem időm, sem erőm, sem hozzáértésem nincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Na nézd már elutaztatok egy egész csoportot, Ti meg gyorsban telihánnyátok a fórumot nélkülem...ejnye bejnye... :huh: :D :) :lol: Bandival már beszéltél? Estére meglesz a verda? Mikor mész érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 tapéta uninstall, hibák kijaítása meg festés...erre sem időm, sem erőm, sem hozzáértésem nincs :huh: Oly nagy hozzáértés nem kell hozzá tán :lol: Anti a renováló művész, biztos segít :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Beszéltem vele még még este! 7 -re jön értem a Detti, és megyünk a kocsiért! Remélem kész is lesz... Aztán szerintem 10-11 felé már ráérek, elmehetünk valamerre... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 :lol: :huh: Bandival már beszéltél? Estére meglesz a verda? Mikor mész érte? Bandival rendizik Anti ? És Detti ? :D ....jön értem a Detti....Remélem kész is lesz.... Garantálom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Beszéltem vele még még este! 7 -re jön értem a Detti, és megyünk a kocsiért! Remélem kész is lesz... Aztán szerintem 10-11 felé már ráérek, elmehetünk valamerre... :) Részemről... :huh: Bandival rendizik Anti ? És Detti ? :D Garantálom :) Mingyárt jön a Coupé és lesz itt nagy futás. :D Tényleg mingyárt 11, merre lehet szegény... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Beszéltem vele még még este! 7 -re jön értem a Detti, és megyünk a kocsiért! Remélem kész is lesz... Aztán szerintem 10-11 felé már ráérek, elmehetünk valamerre... :lol: hamár unjátok majd a kocsikázást gyertek drinkelni ma tartjuk 1ik ismerősöm 25. szülinapját :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Szegény még bizti dolgozik negyed órát...vagy már otthon van de még nem mer feljönni a netre... :huh: Hol? Merre??? Mert hogy ráérek reggelig... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Hol? Merre??? Mert hogy ráérek reggelig... :huh: Ha tintázni akartok, akkor cóljatok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Píísta ez már a 21. század...tudod számítógép...semmi tinta... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 hamár unjátok majd a kocsikázást gyertek drinkelni ma tartjuk 1ik ismerősöm 25. szülinapját :) Ma 25 éves?? El tudom képzelni milyen gyerek lehet... :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Píísta ez már a 21. század...tudod számítógép...semmi tinta... :) :) Látod, pont ezért lenne ideje megtanulnod használni az ámítógépet :huh: :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 ...vagy már otthon van de még nem mer feljönni a netre... :huh: Nézem is hogy van-e anonim forumozó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 és van? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 és van? :huh: Hát úgy látom, hogy nincsen... Lehet hogy tényleg dolgozik... :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Szegény még bizti dolgozik negyed órát...vagy már otthon van de még nem mer feljönni a netre... :huh: Hol? Merre??? Mert hogy ráérek reggelig... :) na ilyesmi van tervben kollegák meg barátok és 1előre keressük a helyet ahol ha pusztulunk nem b@sznak ki :lol: valszin ZP lesz belőle, mert nyitott közel is van meg nem lesz ma sátánazisten koncert... Isti ha megvan a hely szólok néked ish :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Rám is csörr! Ha úgy alakul a velveszem Piiistát, letesszük a szállodában a kocsit, és átsétálunk...a többi meg már adja magát... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts