aztec Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Demo THX a választ! Sebaj mert holnap amúgy is m1ek Vktrhez cuccé' s akkor hozok tőle egy burkolatot ish! Isti már írtam nekem csak full alap kell amiből majd csinázok szhép jószágot :) btw találkoztam Tommal igaz köbö 15m-t síkitva fékeztem -Isti és a gyengébbek kedvéért a gumi sikoltott, pontosabban a gumiK- de sikerült becsúsznom a qtra majd szóváltás.... emberünk annyira nem változott shemmit h csak na mondja nekem full komolya arcal óvatosan és vigyáz, majd evvel a szelídkezdő terrorista mosollyal beszáll autóba és csőgázzal távozott köbö 100dBes hangzavarral 1ütt :lol: Hő! Inkább azt áruld el, hogy fér el mellette a Kadett! :huh: Kösssz... tudom sokan hívnak engem gyengeelméjűnek, de ezt most tényleg nem értem miértne férne oda e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 mondja nekem full komolya arcal óvatosan és vigyáz, majd evvel a szelídkezdő terrorista mosollyal beszáll autóba és csőgázzal távozott köbö 100dBes hangzavarral 1ütt :D Azt hittem azt már nem halljátok... :lol: :huh: Egyébként faja lett nagyon a verda, gratula hozzá. Élőben nagyon ütős a színkombó és mondjuk már képen sem volt túl ronda... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 TándS-ra visszatérve nem tujjátok' h Agressor26 felrakta vhová a képeket??? Diny még mindig lógok zsével...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 TándS-ra visszatérve nem tujjátok' h Agressor26 felrakta vhová a képeket??? Diny még mindig lógok zsével...... majd csütörtökön Coupe felrakja.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 ....bocs Isti de a Demo mocija már nálam van :huh:.... Jahhhhhh, ez nem tudtam :lol: ....Motor még van Caliból, de azt még nem néztem meg, hogy egyezik-e az Astráéval, vagy a Vekiével.... Azt megköszönném :) Calibra motorja nem mozgat nagyobbat vajh ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 nagyobbat? mint pölö Téged? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 nagyobbat? mint pölö Téged? We-hehe-he :huh: Kadett kapcsán nehogy belenyúlj a tutiba, vannak páran a fórumon, akik örömmel segítenek, ha megkéred őket. Az lesz a Gsi helyett ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 vagy para lel :huh: 1előre donno majd kiderül, tervek azok vannak ha nem jön rám közben a vegyeklakástfiling megint akkor géjesi is marad... de ez még a jövő zenéje Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 A következő 5 éves terv... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Sikerült már beszerelni a cuccost? :lol: Ha kellene a kompett tetöablak, akkor csak szólj. áááh dehogy időm semmi :huh: meg először meg kellene nézni a tetőablakot, hogy tényleg cserélni kell e mint ahogy mondtad...csak ahhoz kárpit leszedés, ha már leszedtük nem kellene még1x visszarakni hanem berakni az újat ilyesmi szal nemtom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 A tetőkárpit leszedése 2 perc... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 A tetőkárpit leszedése 2 perc... :lol: izomból :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 le kell kapni hozzá a kapaszkodókat, a htásó ajtónál levő takarót, a napellenzőket, a két oldalsó ablaknál levő műanyagot, meg azt hiszem a biztonsági öv műanyag felső takaróját...ennyi... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 A tetőkárpit leszedése 2 perc... :lol: kocsit lent találod a mélygarázsban, kellemes hűvös van...hajrá :huh: de azt nem szeretném, hogy leszedjük, kiderül, hogy tényleg cserés -> kárpit vissza -> uj tetőablak szerez -> kárpit leszed ->.... szal érted.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 le kell kapni hozzá a kapaszkodókat, a htásó ajtónál levő takarót, a napellenzőket, a két oldalsó ablaknál levő műanyagot, meg azt hiszem a biztonsági öv műanyag felső takaróját...ennyi... :lol: Megvan a holnap esti progi a Lurdynál ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 kocsit lent találod a mélygarázsban, kellemes hűvös van...hajrá :lol: de azt nem szeretném, hogy leszedjük, kiderül, hogy tényleg cserés -> kárpit vissza -> uj tetőablak szerez -> kárpit leszed ->.... szal érted.... Akkor szerezz addigra komplett tetőablakot. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Akkor szerezz addigra komplett tetőablakot. :huh: egyenlőre fontosabb, hogy festőket szerezzek nagyon SOS-ben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 A következő 5 éves terv... :huh: vmi olyasmi de a géjesihez is csak 2év kellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Akkor szerezz addigra komplett tetőablakot. :huh: Ha gázos a tetőablak, akkor flex és lehet belőle cabrijóóóó is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 A Diny-nek van, már azt hiszem beszélt is vele Norbee annó. Vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 egyenlőre fontosabb, hogy festőket szerezzek nagyon SOS-ben :lol: Miért Vazarelli lesz a géptetőn? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 egyenlőre fontosabb, hogy festőket szerezzek nagyon SOS-ben :huh: A Redilakba ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Ha gázos a tetőablak... Általában elektromos, vagy manuális szokott lenni, nem? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 A Redilakba ? :huh: Ja ja kell neki a kupolaterembe egy freskó festő a teremtés másolatának elkészítéséhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Általában elektromos, vagy manuális szokott lenni, nem? :lol: :huh: Aham :) Jut eszembe. Csokit el ne felejts hozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts