coupe Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Geri! Köszi a fuvart, a bicnicszt intézzük... Ja és jó volt újra GSI-ben ülni... Mondjuk Irmscher Caravanban sűrűn megfordul a seggem, de hát mégiscvsak GSI-a GSI... :) :huh: :lol: :) Remélem ez akkor is eszedbe jutt mikor menni kell a fényezőhöz :) Inkább legyen egy gsi verő irmscher caravan a seggem alatt mint hogy engem is egy ilyen caravan alázzon folyamatosan :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 :) Jóvanna...nehogy már Te is Crájintomi legyél... :lol: :D Beszéltem a Bandival, már csinálja, azt mondta szerdán este vihetem...kiváncsi leszek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 :) Jóvanna...nehogy már Te is Crájintomi legyél... :lol: :D Beszéltem a Bandival, már csinálja, azt mondta szerdán este vihetem...kiváncsi leszek... :huh: Nem leszek csak az autóm megsértödik az ilyenekre,és nem megy a fényező közelébe se:P Remélem is hogy kész lesz,mert közeledik a blitz-hitz és még elég sok mindent meg kellene csinálni rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Mé így nem jó? Így is örülhetünk ha leviszi a seggünket nem kell már tovább csicsázni... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Mé így nem jó? Így is örülhetünk ha leviszi a seggünket nem kell már tovább csicsázni... :huh: :lol: Szélvédő csere,ablakspricni,turbó nyomás és társai,szervo kormány......akarod hogy folytassam? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Nekem sikerült vasárnap du 313-ért tankolni 95-öst az M7-en... :huh: Nekem múlthéten sikerült 220 Ft-ért tankolnom 155 liter olommentes 95-öst. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Nekem múlthéten sikerült 220 Ft-ért tankolnom 155 liter olommentes 95-öst. :) :) Na ezért tart itt az ország ahol... :lol: :) B) Szélvédő csere,ablakspricni,turbó nyomás és társai,szervo kormány......akarod hogy folytassam? :D :D ;) Ez az egész 1 nap...kivéve a szervót, de azt már komcsi megszoktam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Nekem múlthéten sikerült 220 Ft-ért tankolnom 155 liter olommentes 95-öst. :huh: :lol: Az 70 Fillér / liter annyiért már vizet sem adnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Az 70 Fillér / liter annyiért már vizet sem adnak. :huh: De qva vicces vagy. Azért csak tankolj drágábban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 De qva vicces vagy. Pedig annak szántam. Nem tudtam, hogy rossz napod van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Pedig annak szántam. Nem tudtam, hogy rossz napod van. Inkább nemírok semmit mert csak "ugatás" meg törölgetés lesz a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Geri nem vagy egyedül ezzel a beszívós dologgal...pedig elötte még meg is néztem, a címet...de hát mi bajom lehet...szal katt...aztán paff... :huh: ezt most tényleg bekajoltam de evvan ilyen ez a nap Csergőbe meg holnap is kell mennem so ha vkinek kő vmi Akkor mint Tom írta - tudjátok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Nekem kéne pízt vinnem a Viktornak...bár remélem csütig ráér neki... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Nekem kéne pízt vinnem a Viktornak...bár remélem csütig ráér neki... :huh: assszonta valszin - lehet kijön lurdyhoz me akkor m1ek én is, mondota majd csörög de Anti ha gondolod kifizetem szivesen oszt mjajd odaadod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 60 körül kell adnom neki... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 yo tal ki odaadjam e avagy sem oszt publikáld le adben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Beszéltem vele, csütörtökön jó neki, szal intézem köszke... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 nincs is mitttt :lol: tudod mibe segícsé öcsse? szerezni nekem etetőablak mocihoz burkolatot... ami most van az hiányos sajnos :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Azt láttam, hogy hiányzik...viszont nekem lehet, hogy van egy otthon...de amúgy lehet kapni a Csergőben e... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 nincs is mitttt :lol: tudod mibe segícsé öcsse? szerezni nekem etetőablak mocihoz burkolatot... ami most van az hiányos sajnos :huh: Beszélj a Demóval, hátha van neki egy felesleges... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Azt láttam, hogy hiányzik...viszont nekem lehet, hogy van egy otthon...de amúgy lehet kapni a Csergőben e... :huh: full borítást? Beszélj a Demóval, hátha van neki egy felesleges... akkor most megkeresem a számát vagy írok nekije PÜ-t éééésTHX Tom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Jaja, én még külön speckó csavart is kaptam ott hozzá...Jó hely ez a csergő... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Jaja, én még külön speckó csavart is kaptam ott hozzá...Jó hely ez a csergő... :huh: nu akkor megkérdem VKTRt megest valszin csak kicsit m1ek agyára... Te a tegnap éjjel sokminden kiderült Azon kivül h már tudom MO-n miért nincs denevér meg ilyenek jó volt nosztlgiázni! Nu meg mekkora paraszt vagyok már! Köszönjük a kávét meg a tsait :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts