opel16v Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Na ezért nem tankolok én 95-öst... :huh: Ahhhhha! Most már tudom miért füstöl a kuktád! :lol: Nemmonta valaki, hogy nem a 86K kútfejhez kéne állni az ÁFOR kúton? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Számát tudja valaki??? Egyik hozzászólásában írt 1 ilyen számot : 0630/3970315 Ha nem gyó, akkor keressétek meg Gepard vagy ww kartársat, ők biztos tudnak segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Számát tudja valaki??? Én tudom! Ha kell, megadom, talán nem szedi le a fejem. Egyik hozzászólásában írt 1 ilyen számot : 0630/3970315 Ha nem gyó, akkor keressétek meg Gepard vagy ww kartársat, ők biztos tudnak segíteni. az a 03 az 13 lesz inkább. :huh: meg 0620 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Mert mindig bámulja a csajokat a buszmegállóban :huh: Demo kartárst kellene szerintem megkeresnie. Az M5-ön busz megálló mi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Itt írta a számát Demó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Köszi!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Az M5-ön busz megálló mi! :) Egyrészt vicc vót, másrészt a érintőleges tali egy kamionnal mennyivel jobban hangzik :D :huh: az a 03 az 13 lesz inkább. :D meg 0620 Mint említén volt másoltam, innen : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...55entry200655 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Köszi!!! :huh: Nincs mit! :lol: No akkor több telefonszáma is van emberünknek. Minden esetre én a 20-ason már beszéltem vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 A 20-as az jó szám lesz, csak nem nagyon telcsizhet meló közben, úgyhogy csak óvatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 A 20-as az jó szám lesz, csak nem nagyon telcsizhet meló közben, úgyhogy csak óvatosan. Csak csendben, csak halkan,.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Akkor majd este hívom... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 én meg most voltam csergoeben két angol vizsga között... ti tudtátok h Vktr lovag elatta caliját e? vettem a géjesihez műyanagokat mostmár lassan full-full :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 én meg most voltam csergoeben két angol vizsga között... ti tudtátok h Vktr lovag elatta caliját e? vettem a géjesihez műyanagokat mostmár lassan full-full :) Igen mert mi társasági életet élünk... :D :lol: Szilentet nem vettél??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 ....ti tudtátok h Vktr lovag elatta caliját e?.... Új fedőneved : borravaló :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Középre még jó lehet.... :D Reggel bejöttem, és egy katt, és már a helyén is volt...nem tudom mit szenvedtetek vele annyit... B) Viszont most hívott a Stewe, hogy kéne neki egy balos A veki tükör, mert odaadta egy kamionosnak az M5-ön... :huh: kabbe baszki amig Te légkondizott helységben kávé mellett oltod nőket, addig poor ember kinn szerel bazmeg ott vajaztam meg a gömbcsuklót h csússszon :) Sztív biztos nem nézett hülyének.... legalábbis nagyon, bár bevallása szerint a bejárati ajtót is azzal csinálta meg ;) DeepBlue St nem nem subaru lacikától van, ebből 2 darab van, sőt komplet csomagra való csavarokkal rögzítőkkel csak végül nem tettük fel a géjesire hanem maradt Herr Forrónál látott Hernádmesteres 500 forintos megoldás aka nyújjá alá oszt nyissad paraszt opening system :) Új fedőneved : borravaló :D nu ezt nem vágom most :) Anti neked kellett volna szájlent vagy mi :lol: Nekem nem szilent baz hanem valsz toronycsapágy ment nyaralni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 ....nu ezt nem vágom most :huh:.... levagymaradva,minta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Nem nekem nem kell, neked gondoltam, de benéztem, mert tényleg toronycsapágy kéne... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 DeepBlue St nem nem subaru lacikától van, ebből 2 darab van, sőt komplet csomagra való csavarokkal rögzítőkkel csak végül nem tettük fel a géjesire hanem maradt Herr Forrónál látott Hernádmesteres 500 forintos megoldás aka nyújjá alá oszt nyissad paraszt opening system :D nu ezt nem vágom most :lol: :) :D Nem nekem nem kell, neked gondoltam, de benéztem, mert tényleg toronycsapágy kéne... :huh: tegyetek már be egy képet mert nekem maradt vmi bizbaz a full minden csere után hátha ilyen cucc is kolbászol a csomagtartóban Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 levagymaradva,minta.... lécci oszd meg velem is a tudást ha kell akkor használni fogom az erő sötét oldalát és akkor dárk aszték leszek de akkor is meg kell tunnom :D levagymaradva,minta.... értem baszki ÉRTEEEEEEEEMMMMM akkorát esett h feljöttek az 5.ről h leesett a vakolat náluk :huh: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 ....tegyetek már be egy képet mert nekem maradt vmi bizbaz a full minden csere után hátha ilyen cucc is kolbászol a csomagtartóban.... http://www.toronycsapagy.hu/kepek/opel/astraf.htm ....ÉRTEEEEEEEEMMMMM akkorát esett h feljöttek az 5.ről h leesett a vakolat náluk :huh: :lol: :) :D.... DING_DING_DING Jó reggelt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 lécci oszd meg velem is a tudást ha kell akkor használni fogom az erő sötét oldalát és akkor dárk aszték leszek de akkor is meg kell tunnom :) értem baszki ÉRTEEEEEEEEMMMMM akkorát esett h feljöttek az 5.ről h leesett a vakolat náluk :huh: :lol: :) :D Uhhh, te nagyon el vagy szőkepicsulva! :D Amúgy meg most hogy megint aktív onlány vagy, megint szokni kell az ötvözött nyócker-harlem stílusod, de lassan tényleg kéne szótárat kiadnod... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 nem kell sótá Gabibácsi Lassan mhol my niggaz lesz.... Ami szörnyű: most fejezem be 5éves pályafutásom @IT operation és ara jövök be regel h iszonyat hadoválás meg szleng és olyan jó elnézni a jó 40es embereket ahogy szépen meg lettek fertőzve :lol: Lassan nektek kell szótárat kiadni, mert lassan csak ti csacsogtok óóómagyarul, az viszont 100 h Kölcsey tőlem forog mint a rotációskapa :) http://www.toronycsapagy.hu/kepek/opel/astraf.htm az ilyen oldalakra kellene hitkánter én bevallom beszívtam ezt is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Geri nem vagy egyedül ezzel a beszívós dologgal...pedig elötte még meg is néztem, a címet...de hát mi bajom lehet...szal katt...aztán paff... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 az ilyen oldalakra kellene hitkánter én bevallom beszívtam ezt is :huh: Tippppikus Pííísta féle szivatás. :lol: Asszem ott kezdődött, hogy korokodilemelo.hu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Ezt most én is benéztem... :lol: Viszont ha kell valami a csergőből akkor szólj nyugodtan, hisz tudod... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts