aztec Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Hát pedig a hőkamra miatt elvileg nem. Érdekes. Na mind1, kiváncsi leszek Aztec fényére élőben... :lol: :huh: hát ne készülj vmi húde nagy puffra :) ja aki beszól a fényemre az http://videobomb.blogter.hu/video/Zidane_halalos_fejelese Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Viszont kékben nem tetszik a matt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 A két szín felejtős. nekem tetszene a kétszinu, csak sajna minden jó ötlet már meg volt csinálva a legjobb kombó sztem a Tomé csak abból már tényleg volt talán még hintaló is ilyen szinűre csinálva :) lehet, hogy nem vizszintes csikban kellene gondolkodni? :huh: vagy lóf@szt.....megcsináltatom az nfsu most wanted dizájnt lesz ami lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 nekem tetszene a kétszinu, csak sajna minden jó ötlet már meg volt csinálva a legjobb kombó sztem a Tomé csak abból már tényleg volt talán még hintaló is ilyen szinűre csinálva :) lehet, hogy nem vizszintes csikban kellene gondolkodni? :huh: vagy lóf@szt.....megcsináltatom az nfsu most wanted dizájnt lesz ami lesz :lol: Azzal járnál a legjobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 meglepődtem h ilyen felhozatal volt :huh: az RS még mindig viszi a prííímet.,... az egyik képen belóg egy 2szinű golf hátulja,azt szombat reggel láttuk Píístával Silyófokon Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 nekem tetszene a kétszinu, csak sajna minden jó ötlet már meg volt csinálva a legjobb kombó sztem a Tomé csak abból már tényleg volt talán még hintaló is ilyen szinűre csinálva :) lehet, hogy nem vizszintes csikban kellene gondolkodni? :huh: vagy lóf@szt.....megcsináltatom az nfsu most wanted dizájnt lesz ami lesz :lol: Átlós foglalt legalábbis a kék-ezüst verzió!!! :D A T&S szervezők és segítőik sztem minden tőlük telhetőt elkövettek hogy kellemes hétvégét és jó szórakozást nyújtsanak a jelenlévőknek!!! :D Le a kalappal előttük Dini és Tamás is gondolom kellően elfáradt mert tényleg sokat kellett rohangálniuk de feladataikat precízen oldották meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 A T&S szervezők és segítőik sztem minden tőlük telhetőt elkövettek hogy kellemes hétvégét és jó szórakozást nyújtsanak a jelenlévőknek!!! :) Le a kalappal előttük Dini és Tamás is gondolom kellően elfáradt mert tényleg sokat kellett rohangálniuk de feladataikat precízen oldották meg! Én meg nagyon remélem most, hogy a Tamás látta milyen a fütyi másik oldalán lenni (nem szop@tsz hanem szop@tnak) nem fogja minden talin a szervezőket szivatni. Engem ez már nem érint mert ahogy látom olyan vastag le vagyok sz....a, hogy lelóg kétoldalt :huh: :lol: (egy kicsit vulgáris lett a hozzászólás de igy eléggé kézzelfoghatóra sikerült remélem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Én meg lehet, hogy ott állok melletted... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Szegények :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Van még hely jobbra balra mellettünk... :huh: Szarból is van elég... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Szegények :) legalább lesz egy tali amikor én is randalirozhatok az uccán meg egész ido alatt tökrészeg lehetek :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 legalább lesz egy tali amikor én is randalirozhatok az uccán meg egész ido alatt tökrészeg lehetek :D :lol: :) Mert ilyen még nem volt miii? :huh: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Mert ilyen még nem volt miii? :huh: :lol: :) Anti megelözött :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Mert ilyen még nem volt miii? :huh: :lol: :D hát én nem emlékszem rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 De én is várom, hogy most végre majd többet tudjak inni... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 hát én nem emlékszem rá :huh: Hát ez az :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Látod Redi, jobban élünk mint 1 éve... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 De én is várom, hogy most végre majd többet tudjak inni... :huh: :lol: Képeket nézegetve azért azt hiszem nem maradtál le semmiről,és tudtad hozni a formádat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Képeket nézegetve azért azt hiszem nem maradtál le semmiről,és tudtad hozni a formádat is. Én emléxem mindenre... :lol: Legalább is az elmeséltek alapján... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Én meg nagyon remélem most, hogy a Tamás látta milyen a fütyi másik oldalán lenni (nem szop@tsz hanem szop@tnak) nem fogja minden talin a szervezőket szivatni. Engem ez már nem érint mert ahogy látom olyan vastag le vagyok sz....a, hogy lelóg kétoldalt :lol: :) (egy kicsit vulgáris lett a hozzászólás de igy eléggé kézzelfoghatóra sikerült remélem) Így megérti a p@raszt is? :huh: Neked is leírjam mégegyszer mi a véleményem a vulgáris férfinemiszerv végén lenni? Vagy vissza olvasol? Jó lenne ha leszálnál erröl a témáról mert ez kezd nagyon unalmas lenni. De nem lehet, hogy veletek van a bibi amikor nem tudjátok megkülönböztetni a vélemény nyilvánítást a fikázástól. Vagy ez nektek ugyan az? Mert akkor tényleg gond van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 De legalább már kezd visszajönni a humor érzéked. Vagy mégse :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Ja még annyit, hogy a 3 nap alatt kézben tartottam a dolgokat. Igaz nehéz volt de megoldottam és csak a szombat utolsó 3 óra lett egy picit káosz de annak is a végére jártam. Szóval jó volt úgy "sz@pni", hogy közben tudtam mit csinálok. Mint egy igazi roszlány. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Így megérti a p@raszt is? :huh: Ezt egy szóval sem mondtam :lol: Csak a hasonlat nagyon jó volt és eléggé érzékeltette a helyzetet Neked is leírjam mégegyszer mi a véleményem a vulgáris férfinemiszerv végén lenni? Vagy vissza olvasol? Jó lenne ha leszálnál erröl a témáról mert ez kezd nagyon unalmas lenni. De nem lehet, hogy veletek van a bibi amikor nem tudjátok megkülönböztetni a vélemény nyilvánítást a fikázástól. Vagy ez nektek ugyan az? Mert akkor tényleg gond van. Még hogy te unod???? Naaaneee.....annyit merészeltem mondani, hogy a sok rohadt apró kavics a visszavezető úton ott pattog összevissza az autókra. Majdnem nekemugrottál ennyiért meg ott villogtál a "T. Mindenható Főszervező Úrral"...most koccanjanak össze a térdeim és essek hasra meg csókoljam meg a cipőjét? Vagyok erre méltó egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Vazzeg nem bírom abba hagyni. Még Dinyvel is veszekedtem de meg tudtuk beszélni kúltur ember modjára. Az elismerés is meg volt miszerint jobban nem is lehetett volna levezényelni. Ennyit a kuki végének nyalogatásáról. Ezt egy szóval sem mondtam :huh: Csak a hasonlat nagyon jó volt és eléggé érzékeltette a helyzetet Még hogy te unod???? Naaaneee.....annyit merészeltem mondani, hogy a sok rohadt apró kavics a visszavezető úton ott pattog összevissza az autókra. Majdnem nekemugrottál ennyiért meg ott villogtál a "T. Mindenható Főszervező Úrral"...most koccanjanak össze a térdeim és essek hasra meg csókoljam meg a cipőjét? Vagyok erre méltó egyáltalán? 1. Nem kell a másik autó seggében turkálni és nem veri rád a kavicsot. Legközelebb porszívózunk. 2. Nem főszervező hanem a 2.ember 3. Nem villogtam csak a dolgom végeztem. Te akarsz a nyamvadt neonoddal az autódon villogni. 4. Hasra is eshetsz mert én is tudok valamit jól csinálni és nem csak fikázni (ez most divat szó lett) 5. Majd live veszekszem veled mert utálok gépelni veled ellentétben. 6. Úgy sem bírod ki válasz nélkül. A T&S szervezők és segítőik sztem minden tőlük telhetőt elkövettek hogy kellemes hétvégét és jó szórakozást nyújtsanak a jelenlévőknek!!! :lol: Le a kalappal előttük Dini és Tamás is gondolom kellően elfáradt mert tényleg sokat kellett rohangálniuk de feladataikat precízen oldották meg! Köszönjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 1. Nem kell a másik autó seggében turkálni és nem veri rád a kavicsot. Legközelebb porszívózunk. Már ott is mondtam, hogy oldalra pattog a kavicsa parkoló autókra...és nem száguldoztunk hanme kényelmesen kettesben gurultunk. 2. Nem főszervező hanem a 2.ember Tökmindegy. Emlékeim szerint és is megköszöntem a lehetőséget, és elmondtam, hogy tetszett az egész mert jól éreztem magam. A kavicsot nem "csakazérisbeszólok" dolgo miatt mondtam, hanem mert hallottam, hogy kopog a kocsikon. De mind1 én nem kivánok erről vitázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts