Tom Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 majd 1st csoportkép :huh: Hát nem véletlenül kérdeztem... Na de milyen lett munka? Ár? Pü-ben is jöhet. Vagy ICQ... Kérek már képeket!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Igaz nem GSI csak egy GTE viszont nagyon szép. Ára ici picit sok mert azért valjuk be ennyit nem költhetett rá ha azt nézzük én annó 250-ért vettem az enyémet és amikor kész lett akkor volt 600k-ba. Mindegy nagyon szép és kész: Kadett D GTE A belse nagyon tecc.. meg a külseje is.. céép.. de murva drága... szvsz.. viszont bevallom nem ismerem milyen motorok vannak ezekben, de igy hirtelen nekem egy 8v(NE)re hasonlit.. az 170 pacira :huh: .. hát.. nem tom.. bár ki tudja.... de biztos jól megy... ha abból indulok ki, hogy anno TC-nél egy 8v-s tunying astra hogy picsázott el .. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 A belse nagyon tecc.. meg a külseje is.. céép.. de murva drága... szvsz.. viszont bevallom nem ismerem milyen motorok vannak ezekben, de igy hirtelen nekem egy 8v(NE)re hasonlit. 18S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 C20NE + Weber v. DelOrto + tengely + mit tudom én még mi de 200LE is hoztak már ki belölle verseny célokra. Nah igy jár aki nem olvas végig, hanem már ir is.. :huh: akkor elképzelhető.. pláne ha a fenti tapasztalatom is figylembe vesszük.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 aztec tesó ez igy hirtelen baromi jól néz ki.. kivi leszek rá élőben.. éjjel ráértem volna :huh: petya pont mondta h menni kellene vmerre.. alakúl a paripa.. a részletek engem is érdekelnének, de majd úgyis talizunk vmikor oszt majd élőben elmeséled. ami nem titok.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 18S Az alap 18E amit a GTE-be tettek. Ez itt már mókolt dolog. http://theswed.uw.hu/Pix/CIMG0852.JPG http://theswed.uw.hu/Pix/CIMG0853.JPG De cééép! Sanyi pumpa! Jön a gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 a legnagyobb suxx a szín volt ugyanis nekem anno bliccen látott astrájé teccet... na majd jól megkeresem majd 3000 árnyalat között hánykolódva végre megtaláltam egy t&sben vagy tesó újságban a kedileknek egy konszept kárját és arról lett a szín a tető meg végül egy 600as merga kolorját kapta a fényezés nem hibátlan pölö közel sem olyan szép mint Atomé vagy SXPjé de ez legyen a legnagyobb bajom ismerős 90et mondott majd lakatolás is lett rajta és így cakk end pakk megállt 110ben egy helyen majd bele kell csiszolni a többi türhető ja meg az m3 tükrök megfolytak de most vhogy ezt is lefosom csak az idegel h reggel óta csinálom és még sehol nem tartok jópár nap mire sape lesssz de ezen se múljon :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 csütörtök, Lurdy... Oszt majd jól megnézzük :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Az nagyon korrekt ár érte.Ennyiért belefér pár hiba.A motorteret is kifújattad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 azt nem fújta ki csak ködölte de ezüst lett :huh: azóta találtam rajta 2 hibát, azaz mind2 helyen valszin én vertem le az ajtókkal namost nekem úton a másik autó ez vagy jáccós lesz vagy back 2da rootz a.k.a. zx10re csere ezért nem akartam kiadni 2-2.5KHuFot fényre sztem azért türhető, de nem blichices a fény az 100... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Nincs tökéletes fényezés,sonique autójában is van hiba bőven,Antiéban is,és Tom autója se tökéletes pedig nem ennyibe kerültek.Milyen autó van úton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 f focus 1.6 shemmi de legalább bringa gond nélkül befér meg tudok vele magyar úton haladni gond nélkül tudom OFF car így nem is erőltetem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 csak az idegel h reggel óta csinálom és még sehol nem tartok jópár nap mire sape lesssz de ezen se múljon :huh: Többet nem hívlak fel és akkor majd haladsz a melóval. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Azért oda ne add ezt a gépet semmilyen motorért... :huh: Bár egy c20xe-t adok érte... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Picit visszatérve arra a GTE-re. Ilyen emberek miért nem klubtagok? Tudom ez költői kérdés volt. Ez az autó ha én lennék a szépségverseny zsűrije akkor I lenne. A belefektetett munka tekintetében elsősorban és nem elhanyagolandó a kinézet sem persze. Viszont nem fogja tudni eladni ennyiért mert nálunk ezt nem fizetik meg ettől függetlenül kiváncsi lennék mennyibe fájt neki. Gondolom nem 1,5 pénzbe csak hát némi +nak is kell rajta lenni mert különben nem ér az egész semmit ha eladásra csinálod. Szerintem kb autó árával együtt 1-ben meg kell, hogy áljon legalább is én megoldanám. Szal én akkor csinálnék ilyen autót ha elrohad a seggem alól mert soha nem kapom vissza azt amit belefektettem úgy pénzt mint energiát. Azóta vagy 10x megnéztem a képeket. Gyönyörű Opel Scene Flash-be való autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Tényleg nagyon szép autó,és elég sok pénz van benne.Nem hiszem hogy eladásra csinálták,mert 1hónappal ezelött már alig várták hogy teljesen kész legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Szal én akkor csinálnék ilyen autót ha elrohad a seggem alól mert soha nem kapom vissza azt amit belefektettem úgy pénzt mint energiát. Azóta vagy 10x megnéztem a képeket. Gyönyörű Opel Scene Flash-be való autó. igen ez érdekes kérdés...ilyen autót nálunk eladni 100 h nem lehet...főleg nem ennyiért....és öreg autó sztem nem lehet eladásra építeni -kivétel tán a veterán kor de abból is inkább az amcsi gépek Aztec ! ######a a gép,főleg ennyiért ! bár kicsit hiányozni fog a régi desing :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Tényleg nagyon szép autó,és elég sok pénz van benne.Nem hiszem hogy eladásra csinálták,mert 1hónappal ezelött már alig várták hogy teljesen kész legyen. Akkor próbálkozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Akkor próbálkozik? Nem tudom miért,de majd rákérdezek,ha találkozom a Krisztiánnal Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Rossz válasz! :huh: Hívd ki Lurdyhoz ezt látnom kell mert így képről elég profi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Rossz válasz! :huh: Hívd ki Lurdyhoz ezt látnom kell mert így képről elég profi. A tulajt nem ismerem.A srác haverja építette valakinek.Képeket láttam a folyamatról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 na ma volt időm kerülni a vassal 1et! :D hát elég facán húz a c18xe után. gondoltam mérek a BCvel 1 gyorsulást de nem akart összejönni elég volt megtartani a kocsit ezexerint bejött a chip, mert nagyon harap :D Sebességügyileg a 18as váltóval 226 km/h volt a vége de még nem volt pirosban :) Ja és 185 km/h táján felvillan a checkkontroll és amíg nyomom neki addig ég, csak ha visszaveszem a gázt akkor alszik ki olyan 195 körül :) De a benyát nagyon kívánta a kicsikocsi :huh: És naon örülök hogy megint emelik az árát! :lol: HÁT ÁTLÉPTÜK A BŰVÖS 300-at Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Gelko THX de neked igazán jobban hiányoz6na a könyved :lol: Azóta itt kempel nálam, pedig már ancsi sincs inda family :huh: SO vmikor kocc! Redi nekem az este valszin joe lesz ha minden igaz :D s mondjátok h nem veszett L bennem 1 műv-ace :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Gelko THX de neked igazán jobban hiányoz6na a könyved :lol: Azóta itt kempel nálam, pedig már ancsi sincs inda family :huh: SO vmikor kocc! jövőhéten kocc ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 ha te mondod :huh: félő ez olyan bazs-felnis eset lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts