coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Egy ilyen komplett krontec-es motor egyébként anno 7 misibe került sallangjaival, komputerrel együtt. Na vissza a föld nevű égitestre... :huh: Egy ilyet szervízel az egyik haverom.Elég szép darabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Tényleg nagyon gagyisztikus... :) :huh: Egyébként ma szabin vagy, vagy csak 10kor már végeztél is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Tényleg nagyon gagyisztikus... :) :huh: Egyébként ma szabin vagy, vagy csak 10kor már végeztél is? :lol: Nekem az a "gyári"toronymerevítő tetszik. Bementem dolgozni,de nem volt munka így nem kell dolgozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Nekem az a "gyári"toronymerevítő tetszik. Be kell csövezni az autót... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Ez az Astra nem a Dara Gabié volt? Kísértetiesen hasonlít rá, csak akkor még fehér volt. :huh: Ki megy most vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Ez az Astra nem a Dara Gabié volt? Kísértetiesen hasonlít rá, csak akkor még fehér volt. :huh: Ki megy most vele? Gabi! Arra még kiváncsi lennék hogy úgye a chip miatt villágít a check lámpa,de ha nem hagyom elsőre beindulni akkor már másodszor az inditás után nem villágít a lámpa.Ez mitől lehet? Ha jól emlékszem akkor Ország Zsolt Ha jól emlékszem akkor Ország Zsolt Jól emlékszem ő megy vele és Quiaser Endre a navigátora Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Gabi! Arra még kiváncsi lennék hogy úgye a chip miatt villágít a check lámpa,de ha nem hagyom elsőre beindulni akkor már másodszor az inditás után nem villágít a lámpa.Ez mitől lehet? Ha jól emlékszem akkor Ország Zsolt Jól emlékszem ő megy vele és Quiaser Endre a navigátora Olvastasd ki a hibakódot, és ha ecu vagy programhiba vagy valami ilyesmi kód jön ki belőle, akkor tuti az említett jelenség a ludas. Ismerős az Ország Zsolti név, bár nem tudom hirtelen hova tenni... azt nem tudod kitől vette az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 A hibakód megvan, az a kérdés, hogy másodszori indítás után (ha elsőre nem hagyja beindulni), akkor miért nem világít a checkengine... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Ismerős az Ország Zsolti név, bár nem tudom hirtelen hova tenni... azt nem tudod kitől vette az autót? Azt nem tudom hogy kitől vette sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 http://img.tar.hu/coupeastra/size2/23367649.jpg Amikor Dömsödön voltam, akkor ilyen cuccokat újítgattak fel éppen a Katonáék.Nagyon tetszett.Ezekhez képest az én állítható futóművem csupán játékszernek tűnt akkor................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 A hibakód megvan, az a kérdés, hogy másodszori indítás után (ha elsőre nem hagyja beindulni), akkor miért nem világít a checkengine... :huh: sw bug :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 sw bug :huh: Köszi. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 HáHÁÁÁÁ visszakaptam a vasam végre valaghára 3 7 után :lol: Tom moci 3ropi vlt most installálom csak közben q sokk teendő volt, mert elhoztam a kocsit úgy ahogy volt és nem kis LEGO ez énmondom :huh: Nu éppen itt tartok de még shemmi nincs fenn tükrök,stb.... mg lot of 2do one vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Hoppácska!! Kezd GSi formája lenni. :) Miért nem szóltál, mentem volna segíteni... :huh: Ezt kihagytam: GRATULA!!! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 mé te sem dolgozol :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Ez nagyon jó lett :lol: ,bár a fényképen pont nem látszik rendesen az autó színe. Képeket még :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Csak azért, mert jópofa... (Ezért lehet, hogy BMW.Tomi vagy Bazs nem fog szeretni :huh: ) Ez most kellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 most csinázom majd lövök még képeket hál jó égnek nem lett tool világos ezüst amitől keráztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 most csinázom majd lövök még képeket hál jó égnek nem lett tool világos ezüst amitől keráztam Csinálhatnál még tényleg képeket, különben azt kell hogy higyjem, hogy photoshop! :) :D :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 És milyen munkát végeztek?Mennyit adtál érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 mé te sem dolgozol :?: Hát ezt így azért nem mondanám... De vasárnap koradélután ráértem volna. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 ps rulz :lol: Hát ezt így azért nem mondanám... De vasárnap koradélután ráértem volna. :huh: vas éjjel hoztuk L :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Jól áll ez a szin a gsi-nek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 ps rulz :) vas éjjel hoztuk L :D Akkor viszont dolgoztam... :lol: 7végé tuning&stereo tali? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 majd 1st csoportkép :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts