bazs Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 lövésem nincs, miről beszélsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 aki olajat forgalmaz, annak kötelessége gondoskodni a fáradtolaj elszállításáról és nem kútra kell vinni :huh: Nem kötelessége minden olajforgalmazónak ez... idéznék: "A motorolaj termékdíjas hulladék, azaz a vevő a vételárba beépített termékdíjjal fizeti meg a begyűjtés és az újrahasznosítás költségeit. Szterjopulosz Krisztoforosz, a minisztérium hulladékgazdálkodási főosztályának tanácsosa kérdésünkre kifejtette: a benzinkutak elvileg kötelesek átvenni a fáradt olajat, hiszen a begyűjtéshez támogatást is kapnak. A kutakat működtető olajtársaságok azonban csak az általuk értékesített, saját márkás olajak mennyisége után jutnak támogatáshoz, s nem szívesen vállalkoznak a máshol eladott, eltérő márkájú kenőanyagok visszavételére" CSAK a kutak kapnak támogatást erre, és CSAK ők kötelesek azt átvenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 lövésem nincs, miről beszélsz Ez már gond. De a te gondod :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 CSAK a kutak kapnak támogatást erre, és CSAK ők kötelesek azt átvenni. :lol: te meg, mint forgalmazó annyit, amennyit eladsz :) Ez már gond. De a te gondod :huh: nekem nem az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Géjesijék mért nem mozdulnak a T&S rendezvényre???? Ez felháborító :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Géjesijék mért nem mozdulnak a T&S rendezvényre???? Ez felháborító :huh: :lol: :) Ott nem hiszem hogy olyan emberek vannak akikre én vágyom,és ezt nem a klubtagokra értettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 te meg, mint forgalmazó annyit, amennyit eladsz :lol: Látom ma dúl a sötétség nálad... :huh: Olvass figyelmesen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Látom ma dúl a sötétség nálad... :) Olvass figyelmesen... :D Csak ma? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Látom ma dúl a sötétség nálad... :huh: Olvass figyelmesen... :lol: azt hiszem, tisztában vagyok az előírásokkal, van némi tapasztalatom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Tudom hogy mindig tisztában vagy mindennel. :huh: Házi feladat: mutass egy érvényes rendeletet vagy határozatot, hogy minden egyes kenőanyag forgalmazással foglalkozó üzletnek kötelessége átvenni az ügyfelei által visszahozott fáradtolajat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Ott nem hiszem hogy olyan emberek vannak akikre én vágyom,és ezt nem a klubtagokra értettem :D ahá.... kár, pedig elég jó megmozdulásnak igérkezik :huh: :lol: :) Senki más??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Tudom hogy mindig tisztában vagy mindennel. :huh: Házi feladat: mutass egy érvényes rendeletet vagy határozatot, hogy minden egyes kenőanyag forgalmazással foglalkozó üzletnek kötelessége átvenni az ügyfelei által visszahozott fáradtolajat. :) Ha mutat, akkor megfürdesz 50 lityó Metabon-bon-ban ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 nem, de akkor sem lesz igazam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Ha mutat, akkor megfürdesz 50 lityó Metabon-bon-ban ? :huh: Ha új és utána ingyen és bérmentve az enyém lesz, akkor mindenképpen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Ott nem hiszem hogy olyan emberek vannak akikre én vágyom,és ezt nem a klubtagokra értettem :huh: Naaa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Naaa! Nyugi, Te klubtag vagy... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 nem hanem 20 évesek között olyan furán érzed magad nekem ez volt a tegnap nagy tanulsága..... suxxx skacok Erre már én is rájöttem.. régen bizonyos helyeken rulez volt.. most meg csak nézek, hogy most itt mi van.. asztán rákérdezek: lehet öregszem? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 30 vs. 20. Hát gáz.Mikor szembejön veled a lépcsőházban egy igazi kis bombázó, a szemed majd kiesik, aztán köszönsz neki, Ő pedig vékony kislányos hangon visszaköszön, hogy csókolom Abban a pillanatban nyílik meg a pokol kapuja, és a fejed felett a plafon repedezni kezd, és legszívesebben felkötnéd magad a korlátra.Aztán a köv. talinál megkéred, hogy légyszilégyszi, ne csókolomozzon, hanem rendezzük le egy 1Xű sziával.Szal ilyesmi kalandokat kell túlélni! :D De pl. a 20 éves, v. idősebb lánykáknál egy gyerkőcével sétáló, vásárló apuka, tuti befutó.Olykor még veled is szóba állnak! :D Amúgy Kmét elég nagy városka, de csak 1 MOL benyakúton veszik át a fáradtolajat. :huh: :D :) Nah igen.. szerencsére nekem elég kölyök képem van, ez még asszem nem fordúlt elő.. bár manapság már a 14-15 éves lányok némelyike is úgy néz ki, hogy eldobja az ember az agyát.. (nem,nem vok pedo :D ) Kérdeztem is párszor.. ez a mi "korunkban" is igy volt.. akkor is ilyen fejlettek voltak a csajszik? :lol: :) Mondjuk ilyen 13-14 vagy talán 15i éves kamaszok már engem is csókolomoztak le.. egyik, aki itt lakik a házunkban, annak mondtam is, ha mégegyszer csókolommal köszön, behajtom!! elvihogta magát.. nah azóta sziázik, bár eleinte még csók(olomra) :) B) állt a szája.. Nyugi, Te klubtag vagy... :P :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 BMW.Tomi ne politizálj má megint mikor cartársakat alig veszed észreeeee :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Ja cartárs, aki úgy közlekedik az úton mint egy komplett idióta! 20-al ide oda rángatva a kormányt néha. Tudod az ilyet jobb elkerülni. Megvártam mi lesz a vége aztán hívtál. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 gondoltam megcsinálom oszt majd olvasom fórumon h mekkora gyökeret láttál :lol: csak megsajnáltalak h mennyire kasu vagy és rádcsörögtem inkább :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július1, 2006 Megoszt Elküldve Július1, 2006 Persze, persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Coupe a foglalat lett hozzáforrasztva a házhoz nem a chip az csak bele van nyomva a fogiba. de kész van és naon jó lett Azt tudom hogy a chip nincs forrasztva azért nem értettem. Mondanál valami infót a chipről?Gondolok itt arra hogy milyen változásokat éreztél,villágít e a check kontroll folyamatosan..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Azt tudom hogy a chip nincs forrasztva azért nem értettem. Mondanál valami infót a chipről?Gondolok itt arra hogy milyen változásokat éreztél,villágít e a check kontroll folyamatosan..... c20xe irmscher másolt chip "elvileg" 10% plusz LE még nem igazán teszteltem :huh: de kisebb fordulaton is jobban húz dinamikusabb lett sztem. Powercap van még meg 60as savállórendszer kati és középdob nélkük és 18as váltó van nekem így a végseb. kevesebb de már alapból jobban húzott mint F20-al. A checkkontroll lámpa nem világít indítás után kialszik. Gyorsabb tempónál a gyári chippel kigyulladt néha de ha visszavettem a gázból kialudt. Ezzel még nem volt alkalmam gyorsulni de holnap már tudni fogom what a feeling is lesz. Nem tom most így komplettem hány pacim lehet beméretni meg very drága meg itt a környéken nem is csinálják asszem. HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de lehet most kerükünk 1et Demoval :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Ha neked irmscher chip-ed van és nem villágít a check kontroll lámpád akkor Tomnak biztos hogy nem irmscher chipje van :huh: mivel neki villágit állandóan.Tom újabb érdekesség. Nekem nem tudom milyen chip van az ebayről rendeltem,de már dis gyújtásom van ahhoz már más chip kell és nekem is villágit.(motorvezérlő elektronika hibát ír ki mindkettőnknél) A hirtelen kivillanó lámpa szerintem a lambdaszonda miatt lehet,volt már azzal is próblémám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts