aztec Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 amúgy tényleg hihetetlen módon tartják az árukat :) nézzétek meg mennyivel drágább egy gsi, mint egy hasonkorú 1.8 vagy 1.6... pedig a gsik még jobban szét is vannak, mind motorilag mind kaszni ügyben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Pénteken én is jártam Szeles Gabinál... Betettük hátra a konikat, előre, meg majd e hét pénteken... :wink: Hát drágának nem mondható.... :wink: Sonique.. Küld már el a képeket a Balatoni kiruccanásról... :wink: (Nem tudtunk mit kezdeni magunkkal szerdán...éjjel 1-kor.. :) :) :) ) Már 1200 km van a vasban... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Anti Gabi mennyiért pakolta be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Össz vissz a 4 gátlóra meg rugóra mondott 8e-t... Eddig a két hátsóra fizettem 3-at... :wink: (És még el is kellett mennie alátétet esztergáltatni...) Amúgy a régi rugók elég neccesek... Rá tudtam állni, úgy hogy meg sem mozdult, és csak kb fele mint ami most belekerült...(alapállapotban...tehát 0-t rugózik...) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 én ültem melletted sztem nem volt annyira gáz. ha meg naon befürdök vele elpasszolom a gyárit is és szerzek eibachot. csak az új ára igen hálátlan ezért ajánlottam kéz-kezet most alapon a csherét :wink: no akkor mikor is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Hát pénteken szedik ki az elsőket, tehát utána bármikor... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Aztec! Szóval melyik is az a fekete lexus, mert hát ugye van több is... :wink: A Hemi meg várja azt a tárhelyes dolgot... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Tárhelyes dolog kiderül ma-holnap pontosan mit merre meddig, csak szan meg szét vaok, mert gsi szereléseken kivül, otthon egész 7végén vizszerelés, közbe szétszedtünk 2 másik autót- termékeny hetek..... So az fk jellegű feketéről beszézek, amelyik van ezüstben is, amin felül 2 alul 3 lámpicsku van s oldalt még egy feszít függőlegesen! gondolom így már vágó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Azt hiszem... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Azthiszem én is Atom kollega nyomdokaiba lépek..............lehet majd bejáratni a majdnem uj motort pár hét mulva. :wink: Addig BKV-rulez :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Hogy mi van???? :shock: :roll: Mi történt? Rádszakadt az OTP? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Bár csak az lett volna..............vez mű tengely 3 fog ugrás.........szelepek megkóstolták a dugókat.........stb. :) Eredmény : 4 hengerből 2-ben nincs is kompresszió........ :) Többi még csak holnap derül ki. Szeles Gabihoz vissza vittem,hogy lenne egy kis problem...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 ÉS ez hogy jött össze, mert elég elrémisztő amiket írtál... :shock: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Bár csak az lett volna..............vez mű tengely 3 fog ugrás.........szelepek megkóstolták a dugókat.........stb. :) Eredmény : 4 hengerből 2-ben nincs is kompresszió........ :) Többi még csak holnap derül ki. Szeles Gabihoz vissza vittem,hogy lenne egy kis problem...... :) Peti nem te magad cseréltél vezérlést a kocsin ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 "...Peti nem te magad cseréltél vezérlést a kocsin ?..." :shock: :shock: :shock: :shock: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 hujuj, de gáz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 "...Peti nem te magad cseréltél vezérlést a kocsin ?..." :shock: :shock: :shock: :shock: Üdv.: Atommanó Ezen az oldalon írta Peti : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=35...ighlight=#35483 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Vezérlést egyik ismerőssel cseréltük anno de nem az volt a gond. A vezérlést fedő burkoló lemez 3 helyen van felcsavarozva távtartókkal.A középső csavar (ami a két vez. mű tengely között helyezkedik el). távtartója a sok rázkódástól eltörött. (anyagfáradás) és a távtartó bekerülve vergődött ahogy a vez mű szíj csapdosta jobbra-balra majd a vízpumpánál beakadt, ketté vágta a vez. mű szíjat (hosszában egy darabon) és megállt a motor.(mindez 1-2 sec alatt !!!)3 fogat ugrott és ez bőven elég volt arra,hogy 1-2 szelep kapjon :) Elötte kb. fél perce mentem 200-at a kocsival , szerencse,hogy nem akkor történt. :shock: A vacak távtartó csavaros menete a blokkban maradt.......kikell majd szedni.................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Hát én azt hiszem elsírnám magam... (Hát még most hogy kész a moci...) ...megyek mondok egy áldást imát, vagy mittom én... Szólj ha tudunk segíteni... :!: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Kár tetemes. :) Valahogy csak megcsináltatom de be kell látni ezek öreg autók............ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Köszönöm a segítséget. Lehet majd elkell. :) Sajnálom mert nagyon jó volt a motor.............volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Kár tetemes. :) Valahogy csak megcsináltatom de be kell látni ezek öreg autók............ :) Sajnálom a történteket :) Mielőbbi jobbulást kívánok a gépsárkánynak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Emléxem ahogy meghallottam azt a "furcsa" hangot egyből nyomtam a kuplungot és leállt a motor. Félretoltam az útról és elkezdtem a -7c fokban pánikszerüen kiszedni a légszűrőt meg mindent mert rosszat sejtettem.Közben mondogattam magamban : ne csak az ne legyen......... Mikor megláttam a 2 tengelyen a jeleket na akkor tényleg majdnem elsírtam magam......................nem kívánom senkinek sem. :) Holnap megyek ki Gabihoz viszek fényképezőt és megnézem mi is történt. Holnap emeli le a hengerfejet......remélem a blokknak és a dugóknak nem esett bajuk...........remélem................. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 :) :) Részvétem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Ez így akkor is nagyon gáz.... Nem térek magamhoz azóta... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts