Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Jövőhét után megaszondom...először a pihi, csak utána a munka... :lol: De gondolom nem sűrgős... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 ejj, de vicces vagy :huh: ez ugyanannyira komoly mint az elöző hszem én szóltam neked esk többször is Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 akkor meg örülök megtarthatod jáccosnak a gumát, csüt meg hozd a zsét :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 ez ugyanannyira komoly mint az elöző hszem én szóltam neked esk többször is Erűbűl politizálunk ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 akkor meg örülök megtarthatod jáccosnak a gumát, csüt meg hozd a zsét :) háhá kalmárnak nézel vagy bontósnak kiskancsó? Isti nem politizálok csak mindig rákérdek ennél a bohócnál h mipálya a felnijeivel :huh: már kajak nem láccik rajta h alu de nekem ráér! btw emléxel arra a tetőre amit nálamhagytál? nu az került fel nekem és köbö 1 napig csavargatta lakatosembörke h találjunk benne egy 1ns-t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 1 csóka aki csajánál lakik-nyáron bakancsba jár- GIGAROTFLMAO :huh: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 ....btw emléxel arra a tetőre amit nálamhagytál? nu az került fel nekem és köbö 1 napig csavargatta lakatosembörke h találjunk benne egy 1ns-t :lol:.... Tán nem véletlenül lett lecserélve :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 okés miszter én ezt nem tudtam assszittem a lakk mijatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Hát a lakk miatt...nem bírta már követni a dudorokat... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 hüe vagyol.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 háhá kalmárnak nézel vagy bontósnak kiskancsó? Isti nem politizálok csak mindig rákérdek ennél a bohócnál h mipálya a felnijeivel :lol: már kajak nem láccik rajta h alu de nekem ráér! btw emléxel arra a tetőre amit nálamhagytál? nu az került fel nekem és köbö 1 napig csavargatta lakatosembörke h találjunk benne egy 1ns-t :) mondtad, hogy sos takarítsam el? aszontad, ráér, bazz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 okés miszter én ezt nem tudtam assszittem a lakk mijatt! Szerintem említettem volt, hogy egy teheravtó rámtolatott, de ez látszott is a mocitetőn. mondtad, hogy sos takarítsam el? aszontad, ráér, bazz :huh: ráért, csak nagy tóv a szád :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 ráért, csak nagy tóv a szád :huh: mi a szar az a tóv, b+? aztec! júli közepe után eltakarítom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 mi a szar az a tóv, b+? aztec! júli közepe után eltakarítom :huh: vót visszafelé Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 és ezt honnan a f.szomból tudjam, b+ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 és ezt honnan a f.szomból tudjam, b+ :lol: Igazán sajnálatosnak tartom a szövegértelmezési prolémádat. Segíteni nem tudok rajta. De ha nem világos valami, akkor kérdezz nyugodtan ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 bazs ma kevés vagy mint moszkvában az xp hun sp3 :huh: nekem ráér júlig csak nem leszek @home de ezt majd akkor megbeszéljük ha aktuális lesz ha költözünk akkor viszont viszed sos Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Igazán sajnálatosnak tartom a szövegértelmezési prolémádat. Segíteni nem tudok rajta. De ha nem világos valami, akkor kérdezz nyugodtan ! :huh: köszi, ennek örülök :) bazs ma kevés vagy mint moszkvában az xp hun sp3 :lol: nekem ráér júlig csak nem leszek @home de ezt majd akkor megbeszéljük ha aktuális lesz ha költözünk akkor viszont viszed sos mikor jó neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 ha költözünk akkor viszont viszed sos Hová költöztök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Hová költöztök? és van e ott akna meg garázs? :lol: )mi a barátaid vagyunk és aggódunk érted :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 és van e ott akna meg garázs? :) )mi a barátaid vagyunk és aggódunk érted :huh: ) Meg az utcába is be lehet majd menni Hummer H1 nélkül, ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 és van e ott akna meg garázs? :) )mi a barátaid vagyunk és aggódunk érted :huh: ) Akna van, csak egy kocsinak mindig felette kell állnia, nehogy valaki belessen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Hová költöztök? 1előre nincs tervben de bazsnál ki tugggya :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 1előre nincs tervben de bazsnál ki tugggya :huh: ez mondjuk igaz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 A szemüveggel meg soha nem tudtam megbarátkozni... :huh: Hmm... csak 25 éve vagyok szemüveges... én se barátkoztam vele, 1xűen muszály volt, ha nem akartam "megvakulni". Coupe! Grat. az új bosch márkájú hűthető-fagyasztható FK üléseidhez. Az ilyen geb@szok mindig rosszkor jönnek! Legalább cserébe ihatsz sok hideg ücsit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts