aztec Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Te Anti mé nem mondtad h zpben átlagéletkor 15? baszki én öregszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Te Anti mé nem mondtad h zpben átlagéletkor 15? baszki én öregszem.... A ZP-be gimisek és 1.-2. éves egyetemisták járnak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 De a másikat még le kell vinni..mondjuk az jóval könnyebb, és remélhetőleg nem hajnali 1-kor ejtjük meg... :huh: ablak:=open; hűtő goto ablak; push hűtő E=max; face:=ártatlan; :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 ablak:=open; hűtő goto ablak; push hűtő E=max; face:=ártatlan; :D :huh: :lol: :) MAdj felvetem a lehetőséget... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 A hadseregnél éppen vizsgálják Tomi bevetésének lehetőségeit, mint pszichológiai hadviselés... :) Láttad volna gyermeteg arcát, mikor felkerült hozzánk Kméten a századszintre! :huh: Akkor még tuti bevetésre alkamtlan volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Te Anti mé nem mondtad h zpben átlagéletkor 15? baszki én öregszem.... Há mé kérdezted??? :lol: Amúgy igen amióta szünet van, tényleg így van...egyébként hétvégén, lehet szemezgetni a kicsit idősebb korosztályból is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 volt így is olyan ami már nem pereces ha hoozod de Ijisz besokkalt és lelépett s mire haazaértem már elköltözött so mostmár meet a huntin' Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Te Anti mé nem mondtad h zpben átlagéletkor 15? baszki én öregszem.... és a mér baj???? Mármint az átlagéletkor...... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 de Ijisz besokkalt és lelépett s mire haazaértem már elköltözött téged mindig dobnak, bazz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Te Anti mé nem mondtad h zpben átlagéletkor 15? baszki én öregszem.... Vigyétek le Futó Gabit is. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Futó Gabinak már megvan a következő 5 éves terve... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 téged mindig dobnak, bazz? :lol: És ez miért vicces??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 És ez miért vicces??? :huh: hát mer L :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Bazs! Hát ha neked ez okoz örömöt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 nem a vicces az Anti h bazson kivül bkitől bekajolom a dumát de ne dobja nekem a gellert 1 csóka aki csajánál lakik-nyáron bakancsba jár-5autót vesz1év alatt meg ilyenek inkább leszek L mint bazs :lol: mellesleg az L nem csak a lúzaaaah rövidítése hanem big daddy L-é ish ami kicsit komolyabb pálya :) nu mind1 annyit mondok sunára fel mielött belecsuklom a 30ba :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 ...de ne dobja nekem a gellert 1 csóka aki csajánál lakik-nyáron bakancsba jár-5autót vesz1év alatt meg ilyenek... :huh: :lol: :) Ez kemény volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 :huh: :lol: :) Ez kemény volt... :D és még igaz is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Futó Gabinak már megvan a következő 5 éves terve... :huh: Pl: első sikeres célbaérés egy versenyen ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Na igen ez a legkeményebb... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 b@zs kellenek a gumák a volt felnidről :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Pl: első sikeres célbaérés egy versenyen ? :huh: Az szerintem a 10 éves terv része... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 b@zs kellenek a gumák a volt felnidről :?: ejj, de vicces vagy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Pl: első sikeres célbaérés egy versenyen ? :lol: Na igen... az még a távolabbi jövő... először rajthoz is kéne már állni... :) Pénzügyi oldalról kemény csőd ez az év, erősen gondolkodom, hogy jövőre maradnak az amatőr futamok. Szponzor nélkül nem megy a RTE. :huh: Másrészt viszont új fejezet kezdődik nálam most, ami remélem szerencsésebb lesz majd, mint a versenyes szerencsém idén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Gabi! Lottózni fox??? :huh: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Lottózni fox??? :lol: :) :D Azt is kéne... :D Erről jut eszembe, a maradék összeget kalkuláljátok ki, 20-a körül letudjuk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts