Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Azt már nem vállaltuk be, hogy levisszük...úgyhogy fenntmaradt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Azt már nem vállaltuk be, hogy levisszük...úgyhogy fenntmaradt... :huh: Lehet, hogy a Tescoban le is passzolhattátok volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Lehet, hogy a Tescoban le is passzolhattátok volna. Volt olyan hűtő amire rá volt írva hogy ha azt veszed meg becserélik.Lemegy a pincébe és lomtalanításkor gondolom kidobom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 ....Nekem jó lesz a Tom rugója,az pont annyit ültett amennyit kell :) :huh:.... Aztatot akartam megkérdezni, hogy az 1.4eshez való rugó nem kevés a Caravan-hoz ? Mármint a tömeg kapcsán kérdezem :lol: Volt olyan hűtő amire rá volt írva hogy ha azt veszed meg becserélik.Lemegy a pincébe és lomtalanításkor gondolom kidobom. És valami hiper szuper-ultramoder hüttyőt vettetek ? Ha már "áldozatul estek az ülések" átmenetileg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Aztatot akartam megkérdezni, hogy az 1.4eshez való rugó nem kevés a Caravan-hoz ? Mármint a tömeg kapcsán kérdezem :huh: És valami hiper szuper-ultramoder hüttyőt vettetek ? Ha már "áldozatul estek az ülések" átmenetileg ? Azt nem tudom hogy a súly miatt jó e a rugó,ezt még megkérdezem. Szerintem nem vettem szart,bosch 80ezerért :lol: a hűtőhöz nem értek és kb 2percem volt kiválasztani mert 23.50kor bezárják a tesco kasszáját 20percre.Nem akartunk várni ezért gyorsan választottunk. Ilyen hűtőt vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 ....Azt nem tudom hogy a súly miatt jó e a rugó,ezt még megkérdezem.... Lehet, hogy nem is annyira tipusspecifikus és jó mindkettőhöz. ....a hűtőhöz nem értek és kb 2percem volt kiválasztani mert 23.50kor bezárják a tesco kasszáját 20percre.Nem akartunk várni ezért gyorsan választottunk.... Ilyen hűtőt vettem Így biztos nem vennék ekkora cuccot :huh: De biztos gyó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Szerintem nem vettem szart,bosch 80ezerért :huh: A BOSCH az egyik legkomolyabb gyártó, konyhai cuccok terén, legyen az hűtő, mosogatógép, meg ilyenek.... Az accony kiokosított! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Jóóó az a hűűűtőőő...higyjátek el...jóóó nehéz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Mennyi sörőke fér bele..... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Kevés :D ...nem hűtőházat vettünk... :huh: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Igazándiból én a kombinált tipusból azért a kétkompresszoros kivitelt jobban értékelem. Viszont ennyi pénzért jó vétel volt. Legyen mindig tele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 egy pár centis megfolyásnak tűnő dolgot észreveszel este a lökös alján, de a pizza méretű hátsó fejtámlákat meg nem? :huh: az a coupénak nem extra, hanem mindennapos dolog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Volt olyan hűtő amire rá volt írva hogy ha azt veszed meg becserélik. Mindegyikre be kell cserélniük... :huh: Akkor most biztos a gyerek projekt is csúszik a hűtő miatt, hisz az ülés előbb lett volna és így most a hűtő tolt mindent. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Neeeem! Mi toltuk a hűtőt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Neeeem! Mi toltuk a hűtőt... :huh: Pláne!!! :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 De a másikat még le kell vinni..mondjuk az jóval könnyebb, és remélhetőleg nem hajnali 1-kor ejtjük meg... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 De a másikat még le kell vinni..mondjuk az jóval könnyebb, és remélhetőleg nem hajnali 1-kor ejtjük meg... :huh: Ha szóltatok volna, akkor mentem volna segíteni... Ott voltam a Róna utcában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Köszi, de így is volt elég bajunk... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Köszi, de így is volt elég bajunk... :) :huh: Hát azt elhiszem. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Én pl hordhatnék kontaklencsét de szerintem elég hombár fejem van szemüveg nélkül. :huh: :lol: és ha ehhez még hozzávesszük a kedves, ártatlan gyermeki mosolyodat az lesz a kőkemény rémálom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 :huh: :lol: és ha ehhez még hozzávesszük a kedves, ártatlan gyermeki mosolyodat az lesz a kőkemény rémálom :) A hadseregnél éppen vizsgálják Tomi bevetésének lehetőségeit, mint pszichológiai hadviselés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 A hadseregnél éppen vizsgálják Tomi bevetésének lehetőségeit, mint pszichológiai hadviselés... :huh: Szerintem tiltaná a genfi egyezmény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 A hadseregnél éppen vizsgálják Tomi bevetésének lehetőségeit, mint pszichológiai hadviselés... :D azt hittem az emberi kegyetlenségnek is van határa de ezek szerint mégsem..... :) :huh: :lol: Szerintem tiltaná a genfi egyezmény... nah Genf! ez nem jutott eszembe! Először New York-i megállapodást akartam irni, de beugrott, hogy az a prostituciórol szól :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Először New York-i megállapodást akartam irni, de beugrott, hogy az a prostituciórol szól :huh: :lol: Ki-ki mivel találkozik a leggyakrabban... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Utána lett munkanélküli... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts