Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Piiista...

Még jóó, hogy nem neked kell, hogy tetszek... :D

Már kicsit izgultam... :huh:

Na ja :lol:

Ellenben mint a helyzet mutatja van olyan csajszi, akinek a jól lakott napközis style-od jön be :)

Elküldve
Tom neked meg nagy a szád, aztán azért ne sírjál, ha a hátsólámpád egyszer csak megelőzi a leszakadt doblemezed... :lol:

Xtreme könnyítés, +egy kategória... :) :huh:

Elküldve
Bojler test, damil kéz. Most ez a menő. Egyébként meg ne b@szogassátok már. Azért mindennek van 6ára. :huh:

Jómagam is ezen felépítéssel rendelkezem :lol:

Szemüveg hordásának elhagyása miatt ostorozom verbálisan :D

Csak túléli valahogy :)

Elküldve

Piiiista! Te talán ezen a téren lehet, hogy jobban jössz ki a dologból, ha csöndben maradsz... :huh:

Tomi!

Köszönöm... :lol:

A cooleres dolog meg tetszik, de egy jó kis autópályázás után azért megnézném a gyerkőc arcát, miközben takarítja a coolert...

Elküldve
....Piiiista! Te talán ezen a téren lehet, hogy jobban jössz ki a dologból, ha csöndben maradsz... :)....

Gondolod, hogy az ilyen mondatokkal céltérsz ? :huh:

Nem ismersz még eléggé ?

Tomi bácsi nem fog mindig megvédeni :lol:

Elküldve
Nagyfiú vagyok már... meg tudom ám védeni magam...csak valakinek felűnt, ami másoknak nem... :lol:

Nem kétlen :huh:

De talán Tomi emlékezett azon mondatodra, amikor azt vésted : "erre már én sem tudok mit mondani " :)

Elküldve

Egyébként + hamár homár! Szerintem a szemüveg igenis divatos manapság mind a nőknél mind a férfiaknál. Persze nem SZTK kereteset kell hordani szifon lencsével. Én pl hordhatnék kontaklencsét de szerintem elég hombár fejem van szemüveg nélkül. Antinak is jól áll az ookulláre csak ezt ő nem tudja elfogadni. Szerintem az olyan csaj aki ezért nem foglalkozik egy pasival az egy igazi pláza picsa (ezt a csunyák találták ki :huh: ) Igen is entellektuel lesz az egyénből szal öltöztet. Ha neki nem begyere akkor el kell fogadni ennyi.

Elküldve
buktam az FK üléseimet,legalábbis egyenlőre :lol: :huh: új hűtőszekrényt kell venni.

Vazzeg vettél volna inkább klímát és nem a hűtőt hajtod 10-esen nyitott ajtóval a meleg ellenében. :)

Komolyra ordítva az Orkot. Átérzem helyzeted, amikor ideköltöztünk a cellába nem kevés összeg ment el ilyen masinyákra. Mondjuk bevásárló kártya oszt szép lassan vissza fizet. Mit mondtak mi a baja ami miatt csere?

Elküldve
Vazzeg vettél volna inkább klímát és nem a hűtőt hajtod 10-esen nyitott ajtóval a meleg ellenében. :huh:

Komolyra ordítva az Orkot. Átérzem helyzeted, amikor ideköltöztünk a cellába nem kevés összeg ment el ilyen masinyákra. Mondjuk bevásárló kártya oszt szép lassan vissza fizet. Mit mondtak mi a baja ami miatt csere?

Kompresszor.kb 35-40lett volna a javítás

Elküldve
Jaj még annyi, ha megfigyelitek egyre több divat fotón pápaszemes egyéneket fotóznak.

Na jóóó...majd ha fotóznak felveszem... :lol: :huh:

Te meg induljál már el, mert rá akarok gyújtani...és Rád várok... :)

Elküldve
Na mindjárt megyünk hűtőt venni... :lol:....

A ZP-be ?

....A szemüveggel meg soha nem tudtam megbarátkozni... :huh:....

Le kell venni mielőtt elalszol, akkor azért sokkal konfortosabban lehet durmolni.

Elküldve

Persze, és akkor homályosan látom az álmaimat...na azt nem... :lol:

ZP sztornó lett, de holnap is nap van, bár holnap bizti nem lesz...de ott a péntek meg a szombat, meg az egész hét... :huh:

Elküldve
Persze, és akkor homályosan látom az álmaimat...na azt nem... :lol:

ZP sztornó lett, de holnap is nap van, bár holnap bizti nem lesz...de ott a péntek meg a szombat, meg az egész hét... :huh:

És most elmentek a Tesco-ba hűtőt venni ?

Elküldve
És most elmentek a Tesco-ba hűtőt venni ?

Elmentünk igen,néztek ránk hülyén,4.emeleten lakunk és nincs lift.A hűtő 65.5kg volt kicsi a hely a lépcsöfordulóba,tehát az egész ház felkelt.Jó ez a gsi caravan elfért benne,kicsit kilogott de közel van a tesco :) :huh: :lol:

Elküldve
Elmentünk igen,néztek ránk hülyén,4.emeleten lakunk és nincs lift.A hűtő 65.5kg volt kicsi a hely a lépcsöfordulóba,tehát az egész ház felkelt.Jó ez a gsi caravan elfért benne,kicsit kilogott de közel van a tesco :) :huh: :lol:

Régivel mit csináltatok ?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.