coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Elég nagy lett a cooler :huh: http://img92.imageshack.us/img92/2747/x0058mv7mf.jpg http://img112.imageshack.us/img112/8924/x0132pi8xo.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Elég nagy lett a cooler :huh: http://img92.imageshack.us/img92/2747/x0058mv7mf.jpg http://img112.imageshack.us/img112/8924/x0132pi8xo.jpg >le se tagadhatja hogy LET LETt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Piiista... Még jóó, hogy nem neked kell, hogy tetszek... :D Már kicsit izgultam... :huh: Na ja :lol: Ellenben mint a helyzet mutatja van olyan csajszi, akinek a jól lakott napközis style-od jön be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Bojler test, damil kéz. Most ez a menő. Egyébként meg ne b@szogassátok már. Azért mindennek van 6ára. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Tom neked meg nagy a szád, aztán azért ne sírjál, ha a hátsólámpád egyszer csak megelőzi a leszakadt doblemezed... :lol: Xtreme könnyítés, +egy kategória... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Bojler test, damil kéz. Most ez a menő. Egyébként meg ne b@szogassátok már. Azért mindennek van 6ára. :huh: Jómagam is ezen felépítéssel rendelkezem :lol: Szemüveg hordásának elhagyása miatt ostorozom verbálisan :D Csak túléli valahogy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Piiiista! Te talán ezen a téren lehet, hogy jobban jössz ki a dologból, ha csöndben maradsz... :huh: Tomi! Köszönöm... :lol: A cooleres dolog meg tetszik, de egy jó kis autópályázás után azért megnézném a gyerkőc arcát, miközben takarítja a coolert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 ....Piiiista! Te talán ezen a téren lehet, hogy jobban jössz ki a dologból, ha csöndben maradsz... :).... Gondolod, hogy az ilyen mondatokkal céltérsz ? :huh: Nem ismersz még eléggé ? Tomi bácsi nem fog mindig megvédeni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Nagyfiú vagyok már... meg tudom ám védeni magam...csak valakinek felűnt, ami másoknak nem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Nagyfiú vagyok már... meg tudom ám védeni magam...csak valakinek felűnt, ami másoknak nem... :lol: Nem kétlen :huh: De talán Tomi emlékezett azon mondatodra, amikor azt vésted : "erre már én sem tudok mit mondani " :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Egyébként + hamár homár! Szerintem a szemüveg igenis divatos manapság mind a nőknél mind a férfiaknál. Persze nem SZTK kereteset kell hordani szifon lencsével. Én pl hordhatnék kontaklencsét de szerintem elég hombár fejem van szemüveg nélkül. Antinak is jól áll az ookulláre csak ezt ő nem tudja elfogadni. Szerintem az olyan csaj aki ezért nem foglalkozik egy pasival az egy igazi pláza picsa (ezt a csunyák találták ki :huh: ) Igen is entellektuel lesz az egyénből szal öltöztet. Ha neki nem begyere akkor el kell fogadni ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 buktam az FK üléseimet,legalábbis egyenlőre :lol: :huh: új hűtőszekrényt kell venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Jaj még annyi, ha megfigyelitek egyre több divat fotón pápaszemes egyéneket fotóznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 ....Antinak is jól áll az ookulláre csak ezt ő nem tudja elfogadni.... Íme röviden és tömöre összefoglalva a lényeg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 buktam az FK üléseimet,legalábbis egyenlőre :lol: :huh: új hűtőszekrényt kell venni. Vazzeg vettél volna inkább klímát és nem a hűtőt hajtod 10-esen nyitott ajtóval a meleg ellenében. :) Komolyra ordítva az Orkot. Átérzem helyzeted, amikor ideköltöztünk a cellába nem kevés összeg ment el ilyen masinyákra. Mondjuk bevásárló kártya oszt szép lassan vissza fizet. Mit mondtak mi a baja ami miatt csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 buktam az FK üléseimet,legalábbis egyenlőre :) :lol: új hűtőszekrényt kell venni. Megvár az az ülés, a hideg ücsi sem utolsó szempont ilyen időben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Na mindjárt megyünk hűtőt venni... :lol: A szemüveggel meg soha nem tudtam megbarátkozni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Vazzeg vettél volna inkább klímát és nem a hűtőt hajtod 10-esen nyitott ajtóval a meleg ellenében. :huh: Komolyra ordítva az Orkot. Átérzem helyzeted, amikor ideköltöztünk a cellába nem kevés összeg ment el ilyen masinyákra. Mondjuk bevásárló kártya oszt szép lassan vissza fizet. Mit mondtak mi a baja ami miatt csere? Kompresszor.kb 35-40lett volna a javítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Jaj még annyi, ha megfigyelitek egyre több divat fotón pápaszemes egyéneket fotóznak. Na jóóó...majd ha fotóznak felveszem... :lol: :huh: Te meg induljál már el, mert rá akarok gyújtani...és Rád várok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 A szemüveggel meg soha nem tudtam megbarátkozni... :huh: Why not? Sag was dir macht? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Na mindjárt megyünk hűtőt venni... :lol:.... A ZP-be ? ....A szemüveggel meg soha nem tudtam megbarátkozni... :huh:.... Le kell venni mielőtt elalszol, akkor azért sokkal konfortosabban lehet durmolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Persze, és akkor homályosan látom az álmaimat...na azt nem... :lol: ZP sztornó lett, de holnap is nap van, bár holnap bizti nem lesz...de ott a péntek meg a szombat, meg az egész hét... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Persze, és akkor homályosan látom az álmaimat...na azt nem... :lol: ZP sztornó lett, de holnap is nap van, bár holnap bizti nem lesz...de ott a péntek meg a szombat, meg az egész hét... :huh: És most elmentek a Tesco-ba hűtőt venni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 És most elmentek a Tesco-ba hűtőt venni ? Elmentünk igen,néztek ránk hülyén,4.emeleten lakunk és nincs lift.A hűtő 65.5kg volt kicsi a hely a lépcsöfordulóba,tehát az egész ház felkelt.Jó ez a gsi caravan elfért benne,kicsit kilogott de közel van a tesco :) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Elmentünk igen,néztek ránk hülyén,4.emeleten lakunk és nincs lift.A hűtő 65.5kg volt kicsi a hely a lépcsöfordulóba,tehát az egész ház felkelt.Jó ez a gsi caravan elfért benne,kicsit kilogott de közel van a tesco :) :huh: :lol: Régivel mit csináltatok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts