Gepard Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Dejó Aztec csekk mit találtam neked! Legelső topik, Szabályzatok - Hozzászólások by Gepard :huh: Azt nem írtam bele, hogy aztec - magyar szótár is kell az olvasáshoz. De aki idetéved az előbb utóbb kénytelen megtanulni a nyelvet. :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 8V bontásba bele nem kezdenék! A kárpitbó és kasztniból meg nem árulsz ki olyan sokat, hogy hobbiból megérje. Ahoz valami nagyon baráti ár kell ami 100 évben 1x van. Diny-vel mi is néztük ezt de utána számoltunk és nem nagyon éri meg. Na igen ezt mi is néztük, még azért nem tettem le a dologról lehet meg kéne próbálni nagy kockázat nincsen sztm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 egy pár centis megfolyásnak tűnő dolgot észreveszel este a lökös alján, de a pizza méretű hátsó fejtámlákat meg nem? :huh: Már a rendszám keretet is megnéztem hátha az,de a fejtámlára sose gondoltam volna :lol: Na igen ezt mi is néztük, még azért nem tettem le a dologról lehet meg kéne próbálni nagy kockázat nincsen sztm. Annyit biztos kiárulsz belöle amennyibe kerül,pláne ha lehet alkudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Húúú erről jut eszembe, holnap beszélni kell a Bálinttal, hogy a rendszámnak is hekkeljen valami tartókonzolt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 ....Húúú.... Mi van ? Meleged van és lenyeltél egy hóbaglyot ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Piiista! Ez most szar volt... Ma este egy ZP? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Piiista! Ez most szar volt... Ma este egy ZP? :huh: szerintem nem volt szar :lol: :) Nem bírsz otthon maradni,aztán meg sírsz hogy nincs pénz evezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Anti ha kell kocsi, akkor szólj. Persze csak ha nem derogál a C20XE. :D A turbóra nagyon kíváncsi leszek, meg az arcodra is, amikor kiderül, hogy félre van fúrva az egyik henger és azért füstöl. :D :lol: :) A péntek hogy lesz? Mikor/hol találkozunk? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 A turbóra nagyon kíváncsi leszek, meg az arcodra is, amikor kiderül, hogy félre van fúrva az egyik henger és azért füstöl. :) :D :D Ez sem volt rossz :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Nem bírsz otthon maradni,aztán meg sírsz hogy nincs pénz evezni :) Na majd a 3000 V6 RWD termelni fogja a moneyt... :) :D Ez sem volt rossz :huh: :lol: :) Kár hogy dolgoznom kellett, pedig írtam volna szívesen még. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 A péntek hogy lesz? Mikor/hol találkozunk? :huh: Gsi.tomival megyünk,és kb olyan 8körül indulunk téged meg felvszünk az árpád hídnál.Így jó neked? Na majd a 3000 V6 RWD termelni fogja a moneyt... :D :) Kár hogy dolgoznom kellett, pedig írtam volna szívesen még. :D Na abból nem lesz semmi egy ideig az tutti :lol: Én se akarom már osztani így is állandóan el van keseredve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Piiista! Ez most szar volt... Ma este egy ZP? :huh: mi lenn leszünk hiperkarma s a kollegáim sör rulz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Gsi.tomival megyünk,és kb olyan 8körül indulunk téged meg felvszünk az árpád hídnál.Így jó neked? Hát... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 ....Ma este egy ZP? :huh:.... Nem azt mondtad, hogy ma nem érsz rá ? :lol: :) :D :D szerintem nem volt szar :) :) Nem bírsz otthon maradni,aztán meg sírsz hogy nincs pénz evezni :P Kössssszzh B) Eltapsolja a pénz aztán max. egy mentőmellényben fog úszkálni mellettetek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Eltapsolja a pénz aztán max. egy mentőmellényben fog úszkálni mellettetek :huh: Szerintem is igazán bevállalhatnátok az Aida mellé... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Szerintem is igazán bevállalhatnátok az Aida mellé... :huh: Kutyot is meg kellene kérdezni arról, hogy ad-e helyet Antinak a csomiban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Anti holnap megnézi a fórumot és többet nem áll velünk szóba :huh: :lol: Lassan eljutunk odáig hogy csak az Aida nem cukkolja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Lassan eljutunk odáig hogy csak az Aida nem cukkolja Ha az a kutya beszélni tudna... :D :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Itt vagyok ám méééég... :huh: :lol: :) :D Tom neked meg nagy a szád, aztán azért ne sírjál, ha a hátsólámpád egyszer csak megelőzi a leszakadt doblemezed... :) Az Aidát meg ne keverjétek bele... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Itt vagyok ám méééég... :huh: :) :D :D Az meg hogy lehet :lol: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Isten szeme mindent lááát... :huh: Figyellek titeket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Isten szeme mindent lááát... :huh: Ez azért egy kicsit erős volt. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 ....Isten szeme mindent lááát... :huh:.... Örülök, hogy így felkapcsolva a lámpát sikerült megvilágosodnod :lol: Ha még a szemüveget is hordani fogod ismét, akkor tán pár dolgot tisztábban is fogsz látni, Mr. Vakond :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 egy pár centis megfolyásnak tűnő dolgot észreveszel este a lökös alján, de a pizza méretű hátsó fejtámlákat meg nem? :huh: A fene.. 3 oldalon keresztül szurkoltam h ne lőd le a megoldást, mert én pont erre gondoltam ! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Piiista... Még jóó, hogy nem neked kell, hogy tetszek... :lol: Már kicsit izgultam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts