coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 nem tudom hol a XXIII.ker de megnézem :huh: Pesterzsébet után egy jó kicsivel Dunaharaszti elött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Ilyen nincs is a térképen e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Ilyen nincs is a térképen e! Elöször én is ezt mondtam :lol: :) de ott van. Anti azt elfelejtettem mondani hogy a lámpának a fülén látszani fog hogy javítva van,mert elég sok darabb hiányzik belöle.Gondolom azért jó lesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Véletlenül nem jakab apostol u.Itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Véletlenül nem jakab apostol u.Itt Az után van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Vazzeg ide vízum kell! Ez tényleg nem robogónak való távolság! De ettöl függetlenül el tudnék menni érte de kevés az 1 óra. Másfél már elég lenne persze autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Elöször én is ezt mondtam :D :D de ott van. Anti azt elfelejtettem mondani hogy a lámpának a fülén látszani fog hogy javítva van,mert elég sok darabb hiányzik belöle.Gondolom azért jó lesz :huh: Szerinted???? Érdekel??? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Vazzeg ide vízum kell! Ez tényleg nem robogónak való távolság! De ettöl függetlenül el tudnék menni érte de kevés az 1 óra. Másfél már elég lenne persze autóval. Mondtam én hogy nem robogónak való,leszakadna a hátad mire hazaérsz vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Meg is kell nézni milyen állapotban van a belseje! Kb annyit lehetne kiárulni abból a 8v-ből amennyiért hirdetik. Na jó egy picivel többet de ha ezt többen veszik meg akkor megéri pár 10 pénzért szüttyögni? nem ebből akartam air-rideot venni a kocsi alá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Szerinted???? Érdekel??? :huh: :lol: Tudom hogy nem,de azért mondta a srác hogy mondjam meg neked,mert sokan azthiszik hogy jobb lesz mint a gyári :) Elég lelkiismeretes fölegg haveroknak :) nem ebből akartam air-rideot venni a kocsi alá :) Elég nehézz lenne 560ezer hasznot termelni belöle :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Majd valamivel eltakarom...úgy is van egy feles kis polírozott fémlapom... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Majd valamivel eltakarom...úgy is van egy feles kis polírozott fémlapom... :) Nem lenne gáz,ha nem nyitogatnád állandóan :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Jó majd nem fogom... Ami kicsit aggaszt, ha ismét lapos lesz a géptető nem fog annyira kihallatszani a szisszenet... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Mondtam én hogy nem robogónak való,leszakadna a hátad mire hazaérsz vele. Mindegy hívjatok ha nem tudtok érte menni. El hozom szívesen csak legalább 15:00 - 15:30-kor hívjatok. Tudom, hogy ez+az de ha fel hívjátok az embert: Kész lesz a csiga 17:00-re? Mehetünk érte? Csak meg tudja mondani a p@raszt, hogy ja oder nein. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Elég nehézz lenne 560ezer hasznot termelni belöle :huh: :lol: De ha a fele összejönne az sem baj, csak ahogy elnézem azt még sokfele kéne osztani... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Mindegy hívjatok ha nem tudtok érte menni. El hozom szívesen csak legalább 15:00 - 15:30-kor hívjatok. Tudom, hogy ez+az de ha fel hívjátok az embert: Kész lesz a csiga 17:00-re? Mehetünk érte? Csak meg tudja mondani a p@raszt, hogy ja oder nein. Köszi Tomi,de háromkor már valószínű hogy eltudok menni érte,amúgy is nállam van a papír amire odaadják. Jó majd nem fogom... Ami kicsit aggaszt, ha ismét lapos lesz a géptető nem fog annyira kihallatszani a szisszenet... :huh: :D Ki mondta hogy csináltasd meg :) legalább egyedi volt :lol: :) :D és pénzt is sporoltál volna vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Akkor Piiista elmegy az Istvánhoz a papírért, majd elvisz a Tomnak, aki odaadja a Tominak, és végül az Évi kimegy érte robogóval... Hát egyszerű... :lol: :) Ki mondta hogy csináltasd meg :) legalább egyedi volt :D :D :) és pénzt is sporoltál volna vele B) Hát nem is tudom... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Azt elfelejtettem mondani,hogy azt mondta a Tarr ha megyünk németországba akkor ő ki lesz kapcsolva úgyhogy ne hívjuk fel :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 9000 :huh: :) Na erről még beszélek még vele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 9000 :huh: :D Na erről még beszélek még vele... :) Én már próbáltam,de megy nyaralni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Tudom...már mondta... De elvileg jönnek a Muháék is, szal nagy gond nem lehet... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Akkor még is marad a bontós verzió... :lol: Hááát mikre nem képessek az emberek... :huh: egyik bontanivaló másik bontanivaló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 A photoshop csodákra képes... :) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 egyik bontanivaló másik bontanivaló Kellene látni valamit ami egyezzik? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Kellene látni valamit ami egyezzik? :huh: egy pár centis megfolyásnak tűnő dolgot észreveszel este a lökös alján, de a pizza méretű hátsó fejtámlákat meg nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts