Albert Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Speciel te mondtad, hogy mivel kenegetted utána! :huh: Nem akartam nyilvánosságra hozni. :lol: Hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Speciel te mondtad, hogy mivel kenegetted utána! :lol: Metabonddal? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Metabonddal? :huh: Jó az mindenre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 az olaj egyébként tök jól ápolja a bőrt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 az olaj egyébként tök jól ápolja a bőrt :lol: Erről talán az autószerelőket kellene kérdezni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Köszi, használt rugó már van :lol: :) Milyen rugóra gondolsz? Nekem jó lesz a Tom rugója,az pont annyit ültett amennyit kell :D :huh: Köszönöm Tom a rugót Für Coupe: http://opelixe.de/images/treffen/2006badhersfeld/088.jpg Szép,de kell rá a "korlát" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Én meg neked köszi Coupe!!!! De tényleg... :lol: Ha egyszer nagy leszek meghálálom...meg ilyesmi... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Én meg neked köszi Coupe!!!! De tényleg... :) Ha egyszer nagy leszek meghálálom...meg ilyesmi... :huh: Lesz mit :) De komolyra fordítva azzal már beérném ha megcsináltattnád a fényezést rendesen és inkább nélkülöznéd a kocsit B) (a hátulját is :D ) Viszont az vicces hogy amibe az Antival belekezdünk az über nagy sz@pás lesz a végére,de lehet ez teszi széppé :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Na pont ezért fáradtam bele...erről beszéltünk az elöbb...csak megy belel a lóvé, és még csak kész sincs soha... A hátulja már tényleg csak az anyagiaktól függ...no meg attól, hogy a Bandi azt mondta, hogy bármit csinál vele, így ugyanúgy visszaszívódik pár hónap után, mert nem a legjobban lett megoldva a heggesztés... A jövő hetet még kibírom, de többet neeeeeeem... :huh: Hogy a turbóval mi van, arra meg még kivi leszek... Amúgy hogy adtad elő nekik a problémát??? Mondtad, hogy visszahoztad gariba??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Ez úgyse rajtad múlik,mert az én kezemben lesz a kocsikulcs :huh: Azt csak akkor tudnád megoldani ha új javító ívet raknának fel,tehát az felejtős,de ahhol nekimentek az nem ártana ha már ott van és a beigért telipolírt is. Ráadásul mivel sűrgős neked a torony se lesz megcsinálva,bár ezt nem kérdeztem,pedig azt se ártana Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 ....Milyen rugóra gondolsz?.... Mondjuk arra, ami a kocsiban van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Hogy a turbóval mi van, arra meg még kivi leszek... Amúgy hogy adtad elő nekik a problémát??? Mondtad, hogy visszahoztad gariba??? :huh: Mivel látták hogy új,és azt is hogy ők csinálták nagyon nem kellett magyarázni,és azt mondtam amit a Tarr mondott hogy néha pamacsol és valamikor hetekig nem jön elő ez a hiba,mert amúgy ha megmondom a frankót hozzá se nyúlnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Ha megmondod, hogy füstöl mint az állat, akkor hozzá sem nyúlnak??? Miért??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Ha megmondod, hogy füstöl mint az állat, akkor hozzá sem nyúlnak??? Miért??? :huh: Eleve flegma volt a ######i,mert megmertem nyomni a csengőt,mivel még nem láttam hogy ebédidő van ki írva(nem egyszerüen ráfeküdtem :lol: :) eszembe nem jutott volna hogy egy ekkora cég bezár mert ebédidő van) Utána közölte hogy ez egy új turbo és ők nem szoktak hibázni.Ha azt mondod nekik ami a valóság akkor közlik hogy cserélj szelepszár szimeringet....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 gyerekek nem kell valakinek ebből valami? Megvennni, elbontani :huh: Ez meg ott állt Patyinál egy ideig.....mennyit nyavajogtam neki, hogy szerezze meg nekem a felniket róla (élőben jobban néz ki a felni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 gyerekek nem kell valakinek ebből valami? Megvennni, elbontani :huh: Elég régóta fent van,valószínű hogy nyolcszelepes.Hol bontjuk szét az utcán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Hát de az már megvolt...akkor meg mifütyi van...nem szoktak mi, végül is a másik túrbót is elkurjantották a Calin... :lol: :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Elég régóta fent van,valószínű hogy nyolcszelepes.Hol bontjuk szét az utcán? karosszériára, ülésekre ilyesmire gondoltam :D játszadozni jó lenne :huh: :lol: nah találós kérdés: ki tudja megmondani mi a hasonlóság eközött és az enyém között? :) (az, hogy mind2 bontóba valő nem jó válasz :) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Lesz mit :D De komolyra fordítva azzal már beérném ha megcsináltattnád a fényezést rendesen és inkább nélkülöznéd a kocsit :) (a hátulját is :D ) Viszont az vicces hogy amibe az Antival belekezdünk az über nagy sz@pás lesz a végére,de lehet ez teszi széppé :huh: :lol: :) Mi van már megint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Hát de az már megvolt...akkor meg mifütyi van...nem szoktak mi, végül is a másik túrbót is elkurjantották a Calin... :lol: :) :huh: Nem engem kell meggyőzni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 karosszériára, ülésekre ilyesmire gondoltam :D játszadozni jó lenne :huh: :lol: nah találós kérdés: ki tudja megmondani mi a hasonlóság eközött és az enyém között? :) (az, hogy mind2 bontóba valő nem jó válasz :) :D ) Melyik a 2 közül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 karosszériára, ülésekre ilyesmire gondoltam :) játszadozni jó lenne :lol: :) nah találós kérdés: ki tudja megmondani mi a hasonlóság eközött és az enyém között? B) (az, hogy mind2 bontóba valő nem jó válasz :D :D ) A balos fehér tükör??? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Mi van már megint? Reggel elmentem a turbóért a szerelőhöz hogy elvigyem soroksárra.2órát álltam a dugóba mire odaértem,ahhol ki volt írva hogy elköltözött.Megyek a másik címre odaérek ki van írva ebéd szünet.Dugó hazafelé sietek hogy a műanyagos még bent legyen,de már látom hogy ma nem fogja megcsinálni mert "késő" van.Holnap kezdi el a lámpát és a lököst megcsinálni,de nekem nagyon kell mert annélkül nem tudják rendesen felrakni a zárhídat,ráadásul csak 12ig dolgozik tehát nagyon sietnem kell.....És ez még csak az első nap volt mi lesz a többin :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Én is arra tippeltem de Norbi furmányosabb ennél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Elég régóta fent van,valószínű hogy nyolcszelepes.Hol bontjuk szét az utcán? simán ki lehet árulni. Tavaly bontottam egy 8v-set közel 400 körül szedtem össze belőle. Az ország minden részéről jöttek alkatrészért. A kasznija debrecen környékén van most lefestve bukócsövezve rallyra felkészítve. 190ért vettem én anno a vasat. MEGÉRTE!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts