Albert Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Speciel te mondtad, hogy mivel kenegetted utána! :huh: Nem akartam nyilvánosságra hozni. :lol: Hehe
J0hnny Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Speciel te mondtad, hogy mivel kenegetted utána! :lol: Metabonddal? :huh:
opel16v Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 az olaj egyébként tök jól ápolja a bőrt :lol: Erről talán az autószerelőket kellene kérdezni... :huh:
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Köszi, használt rugó már van :lol: :) Milyen rugóra gondolsz? Nekem jó lesz a Tom rugója,az pont annyit ültett amennyit kell :D :huh: Köszönöm Tom a rugót Für Coupe: http://opelixe.de/images/treffen/2006badhersfeld/088.jpg Szép,de kell rá a "korlát" :D
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Én meg neked köszi Coupe!!!! De tényleg... :lol: Ha egyszer nagy leszek meghálálom...meg ilyesmi... :huh:
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Én meg neked köszi Coupe!!!! De tényleg... :) Ha egyszer nagy leszek meghálálom...meg ilyesmi... :huh: Lesz mit :) De komolyra fordítva azzal már beérném ha megcsináltattnád a fényezést rendesen és inkább nélkülöznéd a kocsit B) (a hátulját is :D ) Viszont az vicces hogy amibe az Antival belekezdünk az über nagy sz@pás lesz a végére,de lehet ez teszi széppé :lol: :) :D
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Na pont ezért fáradtam bele...erről beszéltünk az elöbb...csak megy belel a lóvé, és még csak kész sincs soha... A hátulja már tényleg csak az anyagiaktól függ...no meg attól, hogy a Bandi azt mondta, hogy bármit csinál vele, így ugyanúgy visszaszívódik pár hónap után, mert nem a legjobban lett megoldva a heggesztés... A jövő hetet még kibírom, de többet neeeeeeem... :huh: Hogy a turbóval mi van, arra meg még kivi leszek... Amúgy hogy adtad elő nekik a problémát??? Mondtad, hogy visszahoztad gariba??? :lol:
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Ez úgyse rajtad múlik,mert az én kezemben lesz a kocsikulcs :huh: Azt csak akkor tudnád megoldani ha új javító ívet raknának fel,tehát az felejtős,de ahhol nekimentek az nem ártana ha már ott van és a beigért telipolírt is. Ráadásul mivel sűrgős neked a torony se lesz megcsinálva,bár ezt nem kérdeztem,pedig azt se ártana
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 ....Milyen rugóra gondolsz?.... Mondjuk arra, ami a kocsiban van :huh:
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Hogy a turbóval mi van, arra meg még kivi leszek... Amúgy hogy adtad elő nekik a problémát??? Mondtad, hogy visszahoztad gariba??? :huh: Mivel látták hogy új,és azt is hogy ők csinálták nagyon nem kellett magyarázni,és azt mondtam amit a Tarr mondott hogy néha pamacsol és valamikor hetekig nem jön elő ez a hiba,mert amúgy ha megmondom a frankót hozzá se nyúlnak.
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Ha megmondod, hogy füstöl mint az állat, akkor hozzá sem nyúlnak??? Miért??? :huh:
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Ha megmondod, hogy füstöl mint az állat, akkor hozzá sem nyúlnak??? Miért??? :huh: Eleve flegma volt a ######i,mert megmertem nyomni a csengőt,mivel még nem láttam hogy ebédidő van ki írva(nem egyszerüen ráfeküdtem :lol: :) eszembe nem jutott volna hogy egy ekkora cég bezár mert ebédidő van) Utána közölte hogy ez egy új turbo és ők nem szoktak hibázni.Ha azt mondod nekik ami a valóság akkor közlik hogy cserélj szelepszár szimeringet.......
redline Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 gyerekek nem kell valakinek ebből valami? Megvennni, elbontani :huh: Ez meg ott állt Patyinál egy ideig.....mennyit nyavajogtam neki, hogy szerezze meg nekem a felniket róla (élőben jobban néz ki a felni)
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 gyerekek nem kell valakinek ebből valami? Megvennni, elbontani :huh: Elég régóta fent van,valószínű hogy nyolcszelepes.Hol bontjuk szét az utcán?
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Hát de az már megvolt...akkor meg mifütyi van...nem szoktak mi, végül is a másik túrbót is elkurjantották a Calin... :lol: :) :huh:
redline Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Elég régóta fent van,valószínű hogy nyolcszelepes.Hol bontjuk szét az utcán? karosszériára, ülésekre ilyesmire gondoltam :D játszadozni jó lenne :huh: :lol: nah találós kérdés: ki tudja megmondani mi a hasonlóság eközött és az enyém között? :) (az, hogy mind2 bontóba valő nem jó válasz :) :D )
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Lesz mit :D De komolyra fordítva azzal már beérném ha megcsináltattnád a fényezést rendesen és inkább nélkülöznéd a kocsit :) (a hátulját is :D ) Viszont az vicces hogy amibe az Antival belekezdünk az über nagy sz@pás lesz a végére,de lehet ez teszi széppé :huh: :lol: :) Mi van már megint?
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Hát de az már megvolt...akkor meg mifütyi van...nem szoktak mi, végül is a másik túrbót is elkurjantották a Calin... :lol: :) :huh: Nem engem kell meggyőzni :D
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 karosszériára, ülésekre ilyesmire gondoltam :D játszadozni jó lenne :huh: :lol: nah találós kérdés: ki tudja megmondani mi a hasonlóság eközött és az enyém között? :) (az, hogy mind2 bontóba valő nem jó válasz :) :D ) Melyik a 2 közül?
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 karosszériára, ülésekre ilyesmire gondoltam :) játszadozni jó lenne :lol: :) nah találós kérdés: ki tudja megmondani mi a hasonlóság eközött és az enyém között? B) (az, hogy mind2 bontóba valő nem jó válasz :D :D ) A balos fehér tükör??? :huh: :)
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Mi van már megint? Reggel elmentem a turbóért a szerelőhöz hogy elvigyem soroksárra.2órát álltam a dugóba mire odaértem,ahhol ki volt írva hogy elköltözött.Megyek a másik címre odaérek ki van írva ebéd szünet.Dugó hazafelé sietek hogy a műanyagos még bent legyen,de már látom hogy ma nem fogja megcsinálni mert "késő" van.Holnap kezdi el a lámpát és a lököst megcsinálni,de nekem nagyon kell mert annélkül nem tudják rendesen felrakni a zárhídat,ráadásul csak 12ig dolgozik tehát nagyon sietnem kell.....És ez még csak az első nap volt mi lesz a többin :huh:
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Én is arra tippeltem de Norbi furmányosabb ennél.
MOR16V Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Elég régóta fent van,valószínű hogy nyolcszelepes.Hol bontjuk szét az utcán? simán ki lehet árulni. Tavaly bontottam egy 8v-set közel 400 körül szedtem össze belőle. Az ország minden részéről jöttek alkatrészért. A kasznija debrecen környékén van most lefestve bukócsövezve rallyra felkészítve. 190ért vettem én anno a vasat. MEGÉRTE!!! :huh:
Recommended Posts