mélykék76 Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Akárki akármit mond, a volt felvonulási királysáág 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Viszont én nem tudtam nagyon gyors lenni mert olvadt is és így egy kicsit jobban csúszott és nagy volt a várható futómű kár ezért inkább öregurasan de szépen nyújtottam a bowdent. ha szétkurod az autot agyonváglak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 ha szétkurod az autot agyonváglak :) Ejnye-bejnye. Tominak komoly kapcsolata van ! :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Igenis értettem kérek engedélyt meghunyászkodni! Egyébként a szét kefélés akkor lenne ha csont száraz aszfalton cibálom a kézit na az ad a szilenteknek. De nem magyarázkodom egyébként sem vagyok egy autógyilkos nem tökön, répán közlekedem vele! Azt hittem tudod, hogy többet ér nekem az autóm mint hogy tönkre csesszem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Ha már szétb@szásnál tartunk... Ismertek vmi normális szerelőt, aki vágja a váltókat? Az enyémen F17 van, csak sajna 30ezer alatt sikerült szétesnie:( Ma szétszedtük, de a szervízesek nem vágják, hogy mi kopoghat benne.. Engem meg szétvág az ideg! :Hangman: thx tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Asszem a Patyi Laci látott már váltót belülről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Asszem a Patyi Laci látott már váltót belülről... Ezek is....(csak ezek szerint nem eleget :) ) Meg tudod adni valamilyen elérhetőségét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Küldtem pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Ma keresztülmentem a városon egy fehér kombi 1.7 szívód astrával. Hát ha abban a szegény autóban nem volt négyszázezer kilométer, akkor szalonállapotú volt. Viszont hihetetlen felüdülés volt olyan kocsit vezetni, ami a) nem kell vigyázni, mert nincs megültetve :D nem kell vigyázni, mert nem volt rajta két egyszínű elem Azért a gis más. Gázadásra ébred valami erő a háttámlában. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Elkészült az autóm.....picit bejáratós az uj gázbovden :) Viszont most,hogy találtam egy vákumcsövet ami "picit" elvolt fáradva és kicseréltem mintha(lehet csak mentálisan) de jobban menne az autó. :shock: Alapjárat is a helyére került. Szeles Gabi jól dolgozott. Köszönet neki. :prayer: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 hali szoval végre a c20let hez megérkeztek az alkatrészeim mint légtömegmérö ez már nálam van meg a gyári intercooler is ami nem biztos hogy lesz hasznalva a turbo és a generátor + szervo holnap lessz nalam már csak 1 hütő kell és március közepén beépitésre is kerül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 durva lesz 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 durva lesz 8) nem az a durva ahogy Szonik ment a céhúsziksz-evel na akkor evvel mi lesz :roll: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Elkészült az autóm.....picit bejáratós az uj gázbovden :) Viszont most,hogy találtam egy vákumcsövet ami "picit" elvolt fáradva és kicseréltem mintha(lehet csak mentálisan) de jobban menne az autó. :shock: Alapjárat is a helyére került. Szeles Gabi jól dolgozott. Köszönet neki. :prayer: :D Megmondanátok, hogy Szeles Gabit hol találom meg? Az alapjárati motor tisztításért mennyit kért? Nekem is ingadozik időnként. Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Szeles Gábor - http://www.vectraclub.hu/eszgab/ Nekem 3e Ft-ot kért a tisztításért. Jó lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 C20LET - Astra - EJJJJJ tuti halál :) Köll oda fék is rendesen........ :D 3000-es omega tárcsa ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Éjn is beszéztem azóta Gabival, igaz munkáját még csak hallomásból ismerem, de eddig csak annyit tudok mondani,h nagyon korrekt volt velem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Én úgy gondolom,hogy kinevezem őt a "szerelőmnek" :) Feltéve csak olyan melóknál amit én már nem tudok megcsinálni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 ami nem tetszett nekem a Gáborban, hogy nem igazán tartja a határidőket ezért nem is viszem mostanában hozzá az autót..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 ami nem tetszett nekem a Gáborban, hogy nem igazán tartja a határidőket ezért nem is viszem mostanában hozzá az autót..... nekem mindig betartja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 C20LET - Astra - EJJJJJ tuti halál :) Köll oda fék is rendesen........ :D 3000-es omega tárcsa ? :wink: most is nagyon harapos a fékem nem kell oda akkora tárcsa csak jo betét és vagot vagy lyukasztott tárcsa vagy mind2 egyébként minden meg lett ma kivéve a vizhütö... az intercoolert pedig legyártják Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Hehe... Ma láttam egy ezüst OPC Astra-t Lurdynál, gyári spoilerek, szárny, felirat. Gondoltam körbesétálom, megnézem. Gyári felni, OPC ülés stb... Hátsó felni mögött dobfék... :shock: Aszittem lehidalok... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Hehe... Ma láttam egy ezüst OPC Astra-t Lurdynál, gyári spoilerek, szárny, felirat. Gondoltam körbesétálom, megnézem. Gyári felni, OPC ülés stb... Hátsó felni mögött dobfék... :shock: Aszittem lehidalok... :? Ugye-ugye?Miből lesze a cserebogár? :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Biztos jó autók ezek a gsi16v-k, mert Németországban is szépen van áruk... Kétezer eurónál kezdődik egy normális állapotú. Nem hittem volna. Azt gondoltam, ötszáz euróért már utánamb@sznak egyet, ami egész korrekt állapotú. Ehelyett 16v csak motort árulnak 1000 euró környékén. Mitől ilyen drága ez a kocsi? (Nem mintha zavarna, ne nagyon essen az ára :twisted: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 Mert állat egy gép! :D Én minden pici bajával együtt xeretem bár néha morgolodok de eddigi legkedvesebb autóm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts