bazs Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Bazs elismerte hogy "hibázott" :huh: :lol: :) volt már ilyen máskor is :D Lámpa ügyben biztos hogy nem :D nem baj az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Ilyen emberekkel barátkozol??? :D :) :) Már nem :lol: :) :D ,bár azóta kettönek is van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Tényleg voltak szép autók,de azért volt pár "igazi csemege"is :huh: :lol: Mondjuk nekem a lefolyó + dugó az ablakmosó tartályon című megoldás tetszett (olyan show elem szinten). De igaz ami igaz jót szorakoztunk volna mi ketten. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Botrány! Statárium és azonnali tarkó lövés. Nagyon LOL autó.. (szvsz) és ennyi pénzééért?! :huh: :lol: :) Narancs GSI.. nekem tecc.. Müszerek.. mókás :D Nekem meg megjavúlt az ablakemelőm.. kivettem a kapcsoló "panelt" h megnézzem a vezetékeket.. ott nem láttam semmit. Visszaraktam,poénból kipróbáltam, és csoda.. müködik rendesen.. van egy olyan érzésem valahol az ajtóban testelhetett a vezeték vagy nem tom.. most jó.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Na sziasztok! vége a paaaaripííípölös korszaknak...legalább is 3 napra... Most kicsit fel kell tölteni a családi kasszát, szal dolgozom... Nem lesz megint kocsi 2 hétig...Tegnap egy próba erejéig bekerült egy chippecske...jóóópofa...István tudna mesélni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Sajnos le kell, hogy mondjam...jön a főnököm, és itt kell lennem a szállodában... :D :) :lol: Papirkutya... :) :D Tegnap egy próba erejéig bekerült egy chippecske...jóóópofa...István tudna mesélni... :huh: Azért te is mondhatnál valamit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Én már hozzászoktam az erőhöz... :) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Én már hozzászoktam az erőhöz... :D :huh: :lol: Ja, hát nem mehet minden úgy mint a Bilasos C20XE... Azért remélem nem vagy szomorú... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Miért lennék szomorú...zajlik az élet, paaari hegyek, sunshine, beach, amit akarsz...csak épp kocsikám nincs most...de tele a villamos is jó csajszikkal... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Ákos csinálta horvát országban,szerintem elég jól néz ki :lol: http://img.tar.hu/coupeastra/size2/23195150.jpg ezért nem akartam megnézni a képeket, mert megint elkezdek nyavajogni, hogy mennyi minden kellene :huh: nekem bejön a narancssárga kasztni fekete lámpával...meg a lambo ajtó is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 ha van valakinél kéznél egy alkatrészes cd legyen olyan tündibündi, hogy megnézi minden c20xe-hez ugyanolyan gyertyakábel kell e...jó lenne ezt is megnézni mint hibaforrás :lol: Megy az autó csak olyan, mintha valami kicsit visszafogná, pl a Toméban ilyet nem éreztem. Mondjuk azt nem is vezettem :) (Anti, ezen az mk-tuning.de-n sehol nincs fék...még1x ilyen férfinemiszerv nyelvet mint ez a német.... :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Mondjuk azt nem is vezettem :) Bármikor kipróbálhatod... :huh: Sőt gyertyakábelt is cserélhetünk egy karikára, bár nemtom, hogy az enyém milyen állapotban lehet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Bármikor kipróbálhatod... :huh: Sőt gyertyakábelt is cserélhetünk egy karikára, bár nemtom, hogy az enyém milyen állapotban lehet... :lol: :D lehet ez lenne a legtisztább......kocsit cserélni pár körre és elmesélni ki mit tapasztalt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Azt hiszem nem olvastál vissza a fórumon Norbi! Már 1x leírtam a kábel történetet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Bááázzzzz ez a narisárga dzsieszáj ez :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Beültem elindultam,kifordultunk a szugló utcába és nyomtam egy entert :lol: közben csak annyit mondtam hogy hűha :huh: .Simán elfelejtek váltani,mert gyorsul mint állat,nem úgy mint az enyém ahhol már érzi az ember hogy nem megy és váltani kellene.Nyomatékból tekeri a kereket még kettesben is.Sajnos nem igazán volt hely a szugló utcában gyorsulgatni,sok autó volt de azt hiszem felejthetettlen élmény volt számomra.Ráadásul ez még messze nem olyan mint kellen lenni még hiányzik a tökéletességhez pár alkatrész. Anti beszéltem a Tarral még a hütőt és a turbót le kell szedni,de holnap reggel már vihetem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Na gondoltam, hogy nem lesz meg ma... Holnap már szerda, péntekre nem lesz kész...Szal a fényezés felejtős, majd valamikor next-time... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Anti beszéltem a Tarral... Ha beszélsz még vele, akkor megkérdezhetnéd, hogy mikor tudják bevállalni az enyémet. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Na gondoltam, hogy nem lesz meg ma... Holnap már szerda, péntekre nem lesz kész...Szal a fényezés felejtős, majd valamikor next-time... Én mondtam hogy nem lesz kész,esetleg akkor ha már hétfőn reggel elkezdték volna. Ma lemostam a kocsit és a meleg víz ami kijött a mosóból leszedte helyenként a tükörről a fóliát :lol: .Neked volt igazad Anti le kellet volna lakkozni.Mindegy amúgy is jobban tetszik ha szinre van fújva így nem kell törnöm a fejem hogy mi legyen vele. Ha beszélsz még vele, akkor megkérdezhetnéd, hogy mikor tudják bevállalni az enyémet. :huh: Azt neked kell elintézni,valamikor odagurulsz és megbeszéljük vele.Látatlanba semmit se fog mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Azt neked kell elintézni,valamikor odagurulsz és megbeszéljük vele.Látatlanba semmit se fog mondani. OK. Szerinted mikor lehetne ezt megejteni? Péntek gyárlátogatás előtt/után/közben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 (edited) NA ez nem semmi :huh: http://images.hasznaltauto.hu/818123/663535.jpg 92-es 8szelepes 1,4millióért Na Redi ez hogy tetszik? bazz ez arra emlékeztet amikor még anno volt fenn egy 2.0 8V kadett fenn 500Eft ért és valaki felhívta a csókát... A milyen motor van benne kérdésre a válasz: hát kéremszípen SPORT!!!!!!!! :lol: :) :D Meg 200Le volt kiírva.... MAGYARORSZÁGON ÉLÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! képpel nem idézünk! Módosítva Június27, 2006 : bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 OK. Szerinted mikor lehetne ezt megejteni? Péntek gyárlátogatás előtt/után/közben? Elötte biztos nem mert nincsenek bent,délután meg attól függ meddig tart a gyárlátogatás,és hogy meddig vannak bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Az mindegy meddig tart gyorsan haza érünk! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 bazz ez arra emlékeztet amikor még anno volt fenn egy 2.0 8V kadett fenn 500Eft ért és valaki felhívta a csókát... A milyen motor van benne kérdésre a válasz: hát kéremszípen SPORT!!!!!!!! :huh: :lol: :) Meg 200Le volt kiírva.... MAGYARORSZÁGON ÉLÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! képpel nem idézünk! Botsch!!!!ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Az mindegy meddig tart gyorsan haza érünk! :huh: Utána be kell menni dorogra ha kész van a póló,belefér az is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts