mélykék76 Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Ez? Az összes. Mindegyik "benéz" valamit. Hol a Collina? Oldboys meccseken nyomul :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Oldboys meccseken nyomul :lol: meg asszem volt vmi balhéja is és inkább letette a sípot :huh: vagy nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 maradjon már ez a téma a helyén, pls... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Ez itt Chat topik nem? Abba az vonalkodos alsó gatya is belefér nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Na Redi ez hogy tetszik? meg kellene venni az első lökösét :huh: nah a szárny szörnyű, de a hátsó lökös nagyon érdekes: bele van dolgozva a rendszám és a világítás meg lefelé van fordítva.....megnéznék egy éjszakai képet, mert ez a megoldás tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Végülis az eladóknak csak egy madarat kell fogniuk. Kirakom a enyimét nyócé' :huh: hátha :lol: Mondjuk az összehasonlitási alap nem feltétlenül Tom vasa, mer azéé az elég jó vétel volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Ez itt Chat topik nem? Abba az vonalkodos alsó gatya is belefér nem? de a foci nem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Ákos csinálta horvát országban,szerintem elég jól néz ki :huh: Leszámítva a hátsó lámpát meg a fekete műanyagot a hátsó ajtón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 szerintem meg pont jó a fekete hátsólámpa a fekete betéttel Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Második hozzászolás. Valaki elmagyarázhatná pontosan hogy mi az a sok cucc a kupak és a motor között,csak sejtéseim vannak :huh: szerintem meg pont jó a fekete hátsólámpa a fekete betéttel A lámpa jó lenne ha nem a spray-vel lenne lefújva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Benzin elosztó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Anti nem kell sokat tökölni a műszerekkel :lol: :) :D Benzin elosztó. És mivel jobb mint a gyári megoldás?Mert az is elfért volna a b corsában :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Az akksi helyén is van valami. Lehet atom hajtású? Bocsi az akksi megvan de akkor is nincs leírás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Az akksi helyén is van valami. Lehet atom hajtású? Bocsi az akksi megvan de akkor is nincs leírás? Ezt is Ákos csinálta a horvát opeltalin Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 de a foci nem :lol: Már vagy mindjárt nem leszel a Pannon dolgozója szal a mindent megmagyarázokugyisugyis már nem feladatod! Vagy szedjél hangyát ha idegesít, hogy a chat-ben focirol is lehet beszélni. :huh: Attól megnyugszol vagy mondj le ha sok a stress! :) Ezt is Ákos csinálta a horvát opeltalin Mindjárt meg okumulálom mi lehet az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 A lámpa jó lenne ha nem a spray-vel lenne lefújva. máshogy nehezen lesz matt fekete :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Lanos c20xe-vel :huh: :lol: legalább a motor ér valamit az autóban. máshogy nehezen lesz matt fekete :) Vett volna olyat mint az Antié :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Már vagy mindjárt nem leszel a Pannon dolgozója szal a mindent megmagyarázokugyisugyis már nem feladatod! Vagy szedjél hangyát ha idegesít, hogy a chat-ben focirol is lehet beszélni. :huh: Attól megnyugszol vagy mondj le ha sok a stress! :D nincs köze a pannonhoz, sőt még állományban maradok egy darabig :D lehet róla beszélni, de nekem van törlés gombom :lol: autós témában én egyáltalán nem tűrném meg a focit, de ha neked kell, akkor tudod, hol van :) Vett volna olyat mint az Antié :) nekem az annyira nem tetszik ennek egységes a színe Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 lehet róla beszélni, de nekem van törlés gombom :D nekem az annyira nem tetszik ennek egységes a színe Még :lol: :) :D Azt ne mond hogy jobban tetszik a spray-vel fújt lámpa mint az Antié :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Szerintem gázos az a Corsa. Az akksi helyén is mint ha ahoz való cucc lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Még :lol: :) :D ááá, nem félek én ettől :D Azt ne mond hogy jobban tetszik a spray-vel fújt lámpa mint az Antié :huh: hát pedig mondom nem mind persze, de ezen látszik, hogy igényes meg a színrefújt is tetszik a gagyi tescos-fekete (kék, piros stb) nem jön be Szerintem gázos az a Corsa. Az akksi helyén is mint ha ahoz való cucc lenne. a fenti c20xe-ről beszélsz? annak ott van az akksija a kupaktól balra... vagy most nem azt keresed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 hát pedig mondom nem mind persze, de ezen látszik, hogy igényes meg a színrefújt is tetszik a gagyi tescos-fekete (kék, piros stb) nem jön be a fenti c20xe-ről beszélsz? annak ott van az akksija a kupaktól balra... vagy most nem azt keresed? Eddig adtam a véleményedre,de most egy kicsit csalódtam :huh: Tomi arra akart utalni hogy a corsa gázzal megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Hagyjad csak a munkájának él! (amíg van) Figyelmesen olvasni azt nem. :huh: Voltak szép otók kint. Azt nem tudom ott jobb utak vannak? Elég sok volt a mély futású autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 kis dolgokkal nem foglalkozunk a focis téma meg a fekete lámpa körül forgott az agyam meg törölték a legszimpatikusabb állásajánlatot is, amit tegnap találtam, pedig épp most akartam megpályázni amúgy meg nem kell adni az én szavamra, nem szentírás... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Tényleg voltak szép autók,de azért volt pár "igazi csemege"is :D :D Sajnálom hogy nem mentünk el. kis dolgokkal nem foglalkozunk a focis téma meg a fekete lámpa körül forgott az agyam meg törölték a legszimpatikusabb állásajánlatot is, amit tegnap találtam, pedig épp most akartam megpályázni amúgy meg nem kell adni az én szavamra, nem szentírás... :) Bazs elismerte hogy "hibázott" :huh: :lol: :) Lámpa ügyben biztos hogy nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts