coupe Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Neked 60as az első ugye? Mert azt néztem, hogy kib közel van a gumi az iv pereméhez....ha még lejjebb megy félek, hogy beleérne Nekem 50es van elöl.Ha megnézed a peremet alul olyan mintha vissza lenne hajtva már,de az gyári.Hidd el nem fog beleérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Az a baj, hogy a gyári gyertyakábel sem olcsó buli... A gumi miatt tényleg ne parázz, sok hely van elől. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Sok hely van de ha nem fér el kiszélesítjük mint a Kedettot a Rábaringen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Sok hely van de ha nem fér el kiszélesítjük mint a Kedettot a Rábaringen! Az egy kicsit sok lenne, nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Lehet, de szép. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Az a baj, hogy a gyári gyertyakábel sem olcsó buli... A gumi miatt tényleg ne parázz, sok hely van elől. :huh: Én Redinél a lambdára gondoltam.Amúgy pedig C20NE-hez a gyári gyertyakábel 4e./db volt anno.Bár csak 1t kellett cserézni, a leghosszabbat.Gondolom az XE-hez is ilyesmi árban mozoghat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Én Redinél a lambdára gondoltam.Amúgy pedig C20NE-hez a gyári gyertyakábel 4e./db volt anno.Bár csak 1t kellett cserézni, a leghosszabbat.Gondolom az XE-hez is ilyesmi árban mozoghat. Most vett vadi új lambdaszondát :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 XE 8/db! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 XE 8/db! gyári vagy utángyártott?Van különbség a sima és a dis gyújtás kábele között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 tudtommal van Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 A gyári nem fix 8 hanem picit több a kisker ár ha jól emléxem. Legalább is régen ennyi volt és van külömbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 külömbség különbség :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Most vett vadi új lambdaszondát :lol: Ettől még lehet nemjó!! :) XE 8/db! Akcijósan hangzik! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 különbség :) Vazzeg te a tökéletesség megtestesítője vagy! Bocs, hogy odébb nyomtam 1 billentyűvel. Most reszketek is mert jönnek és elvisznek a Gulágra! :huh: Bazs aki soha nem hibázik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Vazzeg te a tökéletesség megtestesítője vagy! Bocs, hogy odébb nyomtam 1 billentyűvel. Most reszketek is mert jönnek és elvisznek a Gulágra! :huh: Bazs aki soha nem hibázik! :lol: ló######t nem hibázok, de te még javítottad is azt a hozzászólást, ergo átolvastad legalább egyszer, akkor meg látnod kellett volna :) (nagyon rámragadt ez a ló######, Redi, túl sokat mondogattad :) :D :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Vazzeg te a tökéletesség megtestesítője vagy! Bocs, hogy odébb nyomtam 1 billentyűvel. Most reszketek is mert jönnek és elvisznek a Gulágra! :huh: Bazs aki soha nem hibázik! :lol: Bár nem régóta vok fenn itt forumon de ezt már én is megszoktam monjuk nem zavar mert ő csak fejleszti a tudatomat-tudásomat...... :) :D :D NEMDE??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Bár nem régóta vok fenn itt forumon de ezt már én is megszoktam monjuk nem zavar mert ő csak fejleszti a tudatomat-tudásomat...... :D :D :) NEMDE??? Kétlem hogy a Tomi is így gondolja :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Kétlem hogy a Tomi is így gondolja :huh: :lol: :) mér, ő gondolkodik? :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Én szoktam azt is! Nem véletlenül hoztam fel a Lurdy-s témát. De ez most nem ide tartozik. Elmondjam a gondolkodás szó jelentését? agy; ész; észjárás; BIZ. gógyi; szürkeállomány; RITKA agyvelő; agytekervény; értelem; ABST. fej; KÖV. felfogóképesség; KÖV. észbeli képesség; szellemi képesség; KÖV. gondolkodási képesség; KÖV. gondolkodás; KÖV. [észbeli] gondolkodásmód; mentalitás; KÖV. intelligencia; csavaros az esze jár az agya töri a fejét átfut az agyán jó agya/feje van híg az agyvelejebuta; sematikus gondolkodásmód csavaros észjárás Na remélem érthető! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 találtál online értelmező-szótárat, vagy szorgalmasan diktáltál az Évinek? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Neeeem de, hogy kielégülj félig igazad van! Elösször leültem, gondolkodtam majd kijelöl (na nem az Évinek a helyet) utána másol s ezt követően beilleszt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 akkor dobj egy linket, pls, mer néha nekem is kell :huh: thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Azért csodálkozom, hogy nem ismersz ilyen címeket? :huh: Itten van egy. Bár ahogy Mk76 mondaná Google csodákra képes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 tudod, nekem nagyon ritkán van szükségem ilyenre :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Ritkán mint amennyire ritkán nem tiéd az utolsó szó. Na meg ritkán amennyire ritkán fogadod el mások véleményét ill. adsz másoknak igazat. De hát mit lehet tenni ekkora EGO-val? Szerintem semmit rá kell hagyni mint ahogy sokan ezt is teszik csak te nem veszed észre. Sebaj így szeretünk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts