Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
:huh: :lol: :) :D :D

Ez borzalmasan néz ki!Egy ilyen kicsi kerék jól áll egy kisautónak, de nem egy ekkorának.Szerintem.

Osztom a véleményed Papa!Bődületesen nem illek erre a vasra!Hogy öszinte legyek okádék! :)

Elküldve
Köszi Tom,tudtam hogy rád számíthatok :lol:

A csomtartóval nincs is semmi gond, bár az 5 ajtósét le lehetne ilyen korektül falazni........ :huh:

Talán 1X már láttam is.

Elküldve
haraosan nekem is lesz újra géjesim 1 kis ídőre :lol:

haraosan? :)

Méé most nincs?

Na, megjöttünk a Beachröl...mert a Dizsi bezárt, így kellett valamit csinálni...de nemsokára nyit, és mit megint ott leszünk... :huh:

Paaariiii Pííípöööl... :D

mf1.gif

Elküldve

Nem emlékszik valaki Anti hová tette a blokkot meg a garancialevelet a légtömegmérőröl? :lol:

Most megint olyanokat csinál az autó mint a csere előtt :huh:

Elküldve
Nem emlékszik valaki Anti hová tette a blokkot meg a garancialevelet a légtömegmérőröl? :D

Most megint olyanokat csinál az autó mint a csere előtt :lol:

Tedd vissza a régit, hátha megint jó lesz. :huh: Egyébként kár volt az Antiét is tönkretenni. :)

Elküldve
Tedd vissza a régit, hátha megint jó lesz. :huh:

Az már régen MOR16V-nél van.....

De persze, lehet nem az a baj csak amiket pl tegnap csinált azok kisértetiesen hasonlítottak az év eleji jelenségekre :lol:

Egyébként kár volt az Antiét is tönkretenni. :)

Mivel szóban kötött megállapodás alapján szabályos adásvétel történt ezért nem az Antié, hanem az enyém

Elküldve
Az már régen MOR16V-nél van.....

És nála működik rendesen? Lehet hogy akkor valahol máshol van a baj. Nem lehet hogy túláramot kap, vagy valami hasonló? :huh:

Elküldve
És nála működik rendesen? Lehet hogy akkor valahol máshol van a baj. Nem lehet hogy túláramot kap, vagy valami hasonló? :huh:

Neki csak a rács kellett belőle, mert az övé az enyészeté lett

De visszakerül valamikor a gyári légszűrőház egy új betéttel és meglátom. Egyébként Soltvadkert óta kb 1 literrel visszaesett a fogyim.

Elküldve
Egyébként Soltvadkert óta kb 1 literrel visszaesett a fogyim.

Mondtuk hogy néha kell neki egy kis kergetőzés. :lol: De attól tartok, hogy lesz itt valami más hiba is. Lehet hogy kéne egy tech-es vizsgálat, hátha abból kiderülne valami. Nem hibakiolvasás, hanem konkrét szakértő általi átnézés, aki esetleg az apróbb jelekből tudna következtetni valami rendellenességre. :huh:

Elküldve
Mondtuk hogy néha kell neki egy kis kergetőzés. :lol: De attól tartok, hogy lesz itt valami más hiba is. Lehet hogy kéne egy tech-es vizsgálat, hátha abból kiderülne valami. Nem hibakiolvasás, hanem konkrét szakértő általi átnézés, aki esetleg az apróbb jelekből tudna következtetni valami rendellenességre. :huh:

A lambda csere előtt ez is megvolt. Irtam ide is, élőben is meséltem párszor, hogy találtam itt Ujpesten a Chinoin utcában egy szerelőt aki fel van szerelve diagnosztikával rendesen. Nézték tech kompatibilis műszerrel, a lamdba-t mérték oszcilloszkóppal, és a kábelköteg meg a komputer közé is bekötöttek egy laptopot sorosan. Igy minden átmenő infót, értéket láttam. Egyik sem volt nagyon vészes, kivéve a lambdát de még az sem a totál halál állapotát mutatta. Jelezte még a légtömegmérőt, mint nem tökéletes műszert de nem volt vészes állapotban.

Elküldve
Egyik sem volt nagyon vészes, kivéve a lambdát de még az sem a totál halál állapotát mutatta.

Hát akkor itt az ideje beruházni 1be.Még ha murvadrága is..............

Elküldve
Hát akkor itt az ideje beruházni 1be.Még ha murvadrága is..............

Csak valószínűtlen, hogy az Anité is meghal ilyen gyorsan. Persze elképzelhető, de szerintem elég morci lenne a Redi, ha 4 hónap múlva behalna 100e forintos új cucca is.

Elküldve
Csak valószínűtlen, hogy az Anité is meghal ilyen gyorsan. Persze elképzelhető, de szerintem elég morci lenne a Redi, ha 4 hónap múlva behalna 100e forintos új cucca is.

Igen, eléggé fájdalmas meglepetés lenne :huh:

Lehet még gyertyakábel is, a szerelősrác szétszedte az elosztódobozt (vagy mi az amibe a gyertyakábelek mennek) és ott azt is látták, hogy a gyertyakábelek végei egy picit meg vannak égve vagy mi :lol: Letisztogatták, de javasolta, hogy abból is vegyek egy újat. Ezt meg negyedszerre felejtem el megkérdezni a Viktortól :)

ja és ha van a közelben valaki akinek min 205 (vagy 215) széles gumija van, min. 40 (de inkább nagyobb) ültetéssel nézze már meg, hogy a perem az első keréknél vissza van e hajtva?

Elküldve
ja és ha van a közelben valaki akinek min 205 (vagy 215) széles gumija van, min. 40 (de inkább nagyobb) ültetéssel nézze már meg, hogy a perem az első keréknél vissza van e hajtva?

Nincs visszahajtva a perem az első keréknél

Elküldve
Nincs visszahajtva a perem az első keréknél

Neked 60as az első ugye?

Mert azt néztem, hogy kib közel van a gumi az iv pereméhez....ha még lejjebb megy félek, hogy beleérne

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.