redline Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Redi! Azt is megmutattod melyikhez kellene teljesen szétszedni az autót?(vagy megkérjem az Andrást hogy küldje át msn-n :huh: ? Egyszer már mutattam (azt hiszem) mert ez nagyon tetszene...de a szétszedés nem tudom honnan van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Egyszer már mutattam (azt hiszem) mert ez nagyon tetszene...de a szétszedés nem tudom honnan van És van erről photoshop, hogy ez milyen lenne a GSi-n? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 És van erről photoshop, hogy ez milyen lenne a GSi-n? Nincs még, de várom a vállalkozó szellemű PS experteket, hátha összedobnak valamit :huh: A hátulja lehetne más, de az első két csík (amelyik az első keréktöl indul, és amelyik kereszbe vágja az ajtót) az nagyon tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Egyszer már mutattam (azt hiszem) mert ez nagyon tetszene...de a szétszedés nem tudom honnan van Erre emlékszem,de azt hittem megcsinálta a gsi-re is hogy mutattna rajta,de ezt tényleg jobb lenne fújni mint ragasztani.Nekem a bmw-n határozottan tetszik :huh: Nincs még, de várom a vállalkozó szellemű PS experteket, hátha összedobnak valamit :lol: A hátulja lehetne más, de az első két csík (amelyik az első keréktöl indul, és amelyik kereszbe vágja az ajtót) az nagyon tetszik. Lehet hogy a gsi-re a két elő csík is elég lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Egyszer már mutattam (azt hiszem) mert ez nagyon tetszene...de a szétszedés nem tudom honnan van a lökös meg a csomiajtó között belátsz a vashoz, ami fehér elég gány lenne, ezért le kell bontani hátul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 a lökös meg a csomiajtó között belátsz a vashoz, ami fehér elég gány lenne, ezért le kell bontani hátul Kb. 12 perc levenni a hátsó lököst. És akkor közben dumcsi és sörözgetés van. :lol: Én nagyon szívesen megcsinálom a Redinek, ezen ne múljon az álma. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Én is benne vagyok :lol: :) Redi állja a sört,bár velem nagyon jól járna :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 ha csak egy lökösleszedésen múlna.....de ennyit én is meg tudok csinálni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 nekem van gyakorlatom a matricázásban, én majd besegítek az Andrásnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 ha csak egy lökösleszedésen múlna.....de ennyit én is meg tudok csinálni :lol: Akkor min múlik? A sört úgyse uszod meg mert segíteni kell az Andrásnak felrakni :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Egyszer már mutattam (azt hiszem) mert ez nagyon tetszene...de a szétszedés nem tudom honnan van S, akkor meg is beszéltük, hogy jól áll a bömbinek a formája miatt, de az Astrádnak nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 S, akkor meg is beszéltük, hogy jól áll a bömbinek a formája miatt, de az Astrádnak nem. Photoshop... Akkor elválik minden. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 A két csík elég lenne és feketében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Ha tényleg ekkora felületet akarsz átszínezni, akkor javaslom a fényezést! A versenyautón is anno két napot szívtak az autódekorosok az alapdekorral, és úgy sem lett tökéletes... Meg aztán nem is túl tartós, max 3-4 év, ha vigyázol is rá, utána már ronda lesz (hiába írnak a matrinyára 8-10 évet). Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Érdekes a felni :huh: Közelebbről Viszont szép a hátsó ajtó "lefalazása" Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 a felni szép, nekem tetszik, de a hátsó ajtón nem sokat falaztak (konkrétan semmit, csak az ablaktörlőt vették le) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Na, megjöttünk a Beachröl...mert a Dizsi bezárt, így kellett valamit csinálni...de nemsokára nyit, és mit megint ott leszünk... :huh: Paaariiii Pííípöööl... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 a felni szép, nekem tetszik, de a hátsó ajtón nem sokat falaztak (konkrétan semmit, csak az ablaktörlőt vették le) :huh: A műanyag helyett a rendszám felett egy egyenes fémlap lett berakva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 A műanyag helyett a rendszám felett egy egyenes fémlap lett berakva :lol: hát pont nem, legalábbis a képen tök jól látszik, hogy kiáll, csak a sötét szín miatt nem olyan szembeszökő :) van más szögből kép, hogy bizonyítsd állításod? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 hát pont nem, legalábbis a képen tök jól látszik, hogy kiáll, csak a sötét szín miatt nem olyan szembeszökő :D van más szögből kép, hogy bizonyítsd állításod? :huh: Sajnos nincs :lol: :) ilyen amikor műanyag van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 bocsáss meg, nem vettem észre, hogy a gombot is lefalazták :huh: :lol: de ugyanúgy kiáll, csak kicsit más a szög :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 bocsáss meg, nem vettem észre, hogy a gombot is lefalazták :huh: :lol: de ugyanúgy kiáll, csak kicsit más a szög :) Na látod hogy nem mindig teljesen neked van igazad :D :) :D Akkor is szép ha műanyag és nincs ablaktörlő és nyitó gomb Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Bazsnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Érdekes a felni :huh: http://www.bilgalleri.dk/uploads_large/196741.jpg Közelebbről http://www.bilgalleri.dk/uploads_large/196751.jpg :lol: :) :D :D :) Ez borzalmasan néz ki!Egy ilyen kicsi kerék jól áll egy kisautónak, de nem egy ekkorának.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Bazsnak :huh: http://img.tar.hu/coupeastra/size2/23032428.jpg hát ez nem is szép :broaf: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts