redline Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 Redi! Azt is megmutattod melyikhez kellene teljesen szétszedni az autót?(vagy megkérjem az Andrást hogy küldje át msn-n :huh: ? Egyszer már mutattam (azt hiszem) mert ez nagyon tetszene...de a szétszedés nem tudom honnan van
Tom Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 Egyszer már mutattam (azt hiszem) mert ez nagyon tetszene...de a szétszedés nem tudom honnan van És van erről photoshop, hogy ez milyen lenne a GSi-n?
redline Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 És van erről photoshop, hogy ez milyen lenne a GSi-n? Nincs még, de várom a vállalkozó szellemű PS experteket, hátha összedobnak valamit :huh: A hátulja lehetne más, de az első két csík (amelyik az első keréktöl indul, és amelyik kereszbe vágja az ajtót) az nagyon tetszik.
coupe Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 Egyszer már mutattam (azt hiszem) mert ez nagyon tetszene...de a szétszedés nem tudom honnan van Erre emlékszem,de azt hittem megcsinálta a gsi-re is hogy mutattna rajta,de ezt tényleg jobb lenne fújni mint ragasztani.Nekem a bmw-n határozottan tetszik :huh: Nincs még, de várom a vállalkozó szellemű PS experteket, hátha összedobnak valamit :lol: A hátulja lehetne más, de az első két csík (amelyik az első keréktöl indul, és amelyik kereszbe vágja az ajtót) az nagyon tetszik. Lehet hogy a gsi-re a két elő csík is elég lenne.
bazs Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 Egyszer már mutattam (azt hiszem) mert ez nagyon tetszene...de a szétszedés nem tudom honnan van a lökös meg a csomiajtó között belátsz a vashoz, ami fehér elég gány lenne, ezért le kell bontani hátul
Tom Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 a lökös meg a csomiajtó között belátsz a vashoz, ami fehér elég gány lenne, ezért le kell bontani hátul Kb. 12 perc levenni a hátsó lököst. És akkor közben dumcsi és sörözgetés van. :lol: Én nagyon szívesen megcsinálom a Redinek, ezen ne múljon az álma. :huh:
coupe Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 Én is benne vagyok :lol: :) Redi állja a sört,bár velem nagyon jól járna :huh:
redline Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 ha csak egy lökösleszedésen múlna.....de ennyit én is meg tudok csinálni :huh:
bazs Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 nekem van gyakorlatom a matricázásban, én majd besegítek az Andrásnak :huh:
coupe Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 ha csak egy lökösleszedésen múlna.....de ennyit én is meg tudok csinálni :lol: Akkor min múlik? A sört úgyse uszod meg mert segíteni kell az Andrásnak felrakni :) :huh:
warwolf Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 Egyszer már mutattam (azt hiszem) mert ez nagyon tetszene...de a szétszedés nem tudom honnan van S, akkor meg is beszéltük, hogy jól áll a bömbinek a formája miatt, de az Astrádnak nem.
Tom Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 S, akkor meg is beszéltük, hogy jól áll a bömbinek a formája miatt, de az Astrádnak nem. Photoshop... Akkor elválik minden. :huh: :lol:
opel16v Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 Ha tényleg ekkora felületet akarsz átszínezni, akkor javaslom a fényezést! A versenyautón is anno két napot szívtak az autódekorosok az alapdekorral, és úgy sem lett tökéletes... Meg aztán nem is túl tartós, max 3-4 év, ha vigyázol is rá, utána már ronda lesz (hiába írnak a matrinyára 8-10 évet).
coupe Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 Érdekes a felni :huh: Közelebbről Viszont szép a hátsó ajtó "lefalazása"
bazs Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 a felni szép, nekem tetszik, de a hátsó ajtón nem sokat falaztak (konkrétan semmit, csak az ablaktörlőt vették le) :huh:
Atommanó Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 Na, megjöttünk a Beachröl...mert a Dizsi bezárt, így kellett valamit csinálni...de nemsokára nyit, és mit megint ott leszünk... :huh: Paaariiii Pííípöööl... :lol:
coupe Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 a felni szép, nekem tetszik, de a hátsó ajtón nem sokat falaztak (konkrétan semmit, csak az ablaktörlőt vették le) :huh: A műanyag helyett a rendszám felett egy egyenes fémlap lett berakva :lol:
bazs Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 A műanyag helyett a rendszám felett egy egyenes fémlap lett berakva :lol: hát pont nem, legalábbis a képen tök jól látszik, hogy kiáll, csak a sötét szín miatt nem olyan szembeszökő :) van más szögből kép, hogy bizonyítsd állításod? :huh:
coupe Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 hát pont nem, legalábbis a képen tök jól látszik, hogy kiáll, csak a sötét szín miatt nem olyan szembeszökő :D van más szögből kép, hogy bizonyítsd állításod? :huh: Sajnos nincs :lol: :) ilyen amikor műanyag van :D
bazs Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 bocsáss meg, nem vettem észre, hogy a gombot is lefalazták :huh: :lol: de ugyanúgy kiáll, csak kicsit más a szög :)
coupe Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 bocsáss meg, nem vettem észre, hogy a gombot is lefalazták :huh: :lol: de ugyanúgy kiáll, csak kicsit más a szög :) Na látod hogy nem mindig teljesen neked van igazad :D :) :D Akkor is szép ha műanyag és nincs ablaktörlő és nyitó gomb
warwolf Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 Érdekes a felni :huh: http://www.bilgalleri.dk/uploads_large/196741.jpg Közelebbről http://www.bilgalleri.dk/uploads_large/196751.jpg :lol: :) :D :D :) Ez borzalmasan néz ki!Egy ilyen kicsi kerék jól áll egy kisautónak, de nem egy ekkorának.Szerintem.
bazs Elküldve Június20, 2006 Elküldve Június20, 2006 Bazsnak :huh: http://img.tar.hu/coupeastra/size2/23032428.jpg hát ez nem is szép :broaf:
Recommended Posts