coupe Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Nem látjátok a jellentését,csak a matricát látjátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 legalább le tudném ragasztani vele a rozsdafoltokat... Milyen rozsafoltok ? Na a caravanon sok matrinya elférne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Milyen rozsafoltok ? Na a caravanon sok matrinya elférne :huh: csináltassunk neked is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 csináltassunk neked is? Én maradok a szolíd, mondhatni átlagos rozsadfoltoknál :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Én maradok a szolíd, mondhatni átlagos rozsadfoltoknál :) Az is egyedinek mondható :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Nem látjátok a jellentését,csak a matricát látjátok. Mit jelent ? Tom kaszálást és kertrendezést vállal ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Mit jelent ? Tom kaszálást és kertrendezést vállal ? :huh: Igen, pontosan. Sikerült a lényegi részét megragadnod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Igen, pontosan. Sikerült a lényegi részét megragadnod. :lol: sztem a hely sem jó...akkor már fehérból a fekete hátsó ablakra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 sztem a hely sem jó...akkor már fehérból a fekete hátsó ablakra :huh: Az nagyon feltünő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Az nagyon feltünő. :huh: jó de te vagy a kaszás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 jó de te vagy a kaszás :lol: De nem mutatkozhatok mindenki előtt hivalkodóan... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 sztem ne :lol: Csatolakozom.Sztem se matrinyázd fel ilyesmivel azt a gépsast.Rozsdafoltok ide, v. oda.Szerintem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 jó de te vagy a kaszás :lol: És hol van Mandy és Billy ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 És hol van Mandy és Billy ? :) http://www.grim.hu/grimnevil.jpg Ezt pl. a Corsán a hátsó szélvédőn el tudnám képzelni!Lenne röhögés, + Demó fellógatna az első villanyoszlopra! A többi klubtárs meg könnyesre röhögött szemmel fetrengene a földön! :huh: :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Ezt pl. a Corsán a hátsó szélvédőn el tudnám képzelni!Lenne röhögés, + Demó fellógatna az első villanyoszlopra! A többi klubtárs meg könnyesre röhögött szemmel fetrengene a földön! :huh: :lol: :) :D :D Látnád Stewe kocsiján a tankajtót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Ezt pl. a Corsán a hátsó szélvédőn el tudnám képzelni!Lenne röhögés, + Demó fellógatna az első villanyoszlopra! A többi klubtárs meg könnyesre röhögött szemmel fetrengene a földön! :huh: :lol: :) :D :D Ne demónak meg a többi klubtársnak építs autót hanem magadnak :) úgy se mindenkinek tetszik amit Te kitalálsz aztán meg csak azt veszed észre hogy egyre többen utánoznak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Ne demónak meg a többi klubtársnak építs autót hanem magadnak :) úgy se mindenkinek tetszik amit Te kitalálsz aztán meg csak azt veszed észre hogy egyre többen utánoznak :huh: Max. a gyerkőceim díjaznák az ilyen jellgű matrinyát, és bevallom töredelmesen nekem senem tessik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Nos igazánból nem tudom mit jelent neked a kaszás, de ilyen ártatlan kölyökképpel mint a tiéd biztos nem vmi rosszat :huh: Egyébként meg ne hallgass erre a sok nyúlra, tegyél fel nyugodtan matricát. De ne ilyen kicsit én ebből lóf@szt sem látok, nemhogy kaszást :) Énis matricázni akartam, de az Aggressor Andris azt mondta, hülye vagyok ennyit inkább fényeztetni kellene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 a szuzisok tuningolnak matricával.... Akkor most nekem is suzukim van??? :huh: No para, nincs fent. Ez photoshop. :D De lehet, hogy fent lesz :) hanem figyelsz oda.... :lol: :) Énis matricázni akartam, de az Aggressor Andris azt mondta, hülye vagyok ennyit inkább fényeztetni kellene :D Én nem azt mondtam......csak azt hogy az költségkímélőbbnek hangzik, ráadásul amit Te szerettél volna, az megoldható lenne csak itt-ott látszana, hogy matrica. Ahol illesztési hibák lennének az meg azért elég gáz lenne. Másik meg hogy amilyen kellene, ahhoz rommá kellene szedni az autód hátulját mert a lökhárító alá nyúlna a matrica vége hogy ki is nézzen valahogy, és ne csak a nagy fehérség látsszon ki a törésvonal mögül..... De nem probléma.....csak igent kell mondj és megcsinálom, de akkor 1 hétig nem mész sehová kocsival.....mire felrakom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Ezzel én is így vagyok. Ez nem egy japán nonfiguratív szar, ez egy kaszás. :lol: De azért kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is természetesen. Ha sokan mondjátok, hogy gáz, akkor nyilván van is benne valami. :huh: egyetértek pistával, go to cicás topic lehet, hogy nem japó matrica, de a forma akkoris japó vasra való Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Tom ez kicsit akkor is olyan mint a kúlavasban a Honda.... De magadnak tunyingolsz nem másnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 :huh: Az AggressorAndrissal meg ilyesmin is törpöltünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 első sor 3., vagy utolsó sor 1., vagy 3. a többi gsi-re kuka Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 egyetértek pistával, go to cicás topic lehet, hogy nem japó matrica, de a forma akkoris japó vasra való De jól kib@sztok a Tommal,berakjátok a cicás topicba :huh: :lol: :) Redi! Azt is megmutattod melyikhez kellene teljesen szétszedni az autót?(vagy megkérjem az Andrást hogy küldje át msn-n :D ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 De jól kib@sztok a Tommal,berakjátok a cicás topicba :huh: :lol: :) nem a kibaszás a lényeg, abban te vagy a király a német astra coupé fórumon :D :D :) mi csak jót akarunk, hogy ne röhögjenek (röhögjünk) rajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts