redline Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 alul a fekete rész újra lesz fújva, mert ott már történt egy smás... :lol: :) remélem itt a rácsot fogod feketére cserélni mert sokat dobna tényleg egy Siófoki hétvégei mókában ki lenne benne? reggel lemegyünk, Beach house, este paaariiii piiipöl, és valamikor reggel haza... :D :huh: Hétvégén? Remélem igy gondoltad: dél körül megindulunk....és innen mehet az általad vázolt program :D Pl mostani hétvége jó lett volna, ma nagyon jó ido volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 remélem itt a rácsot fogod feketére cserélni mert sokat dobna szerintem szarul mutatna a fekete rács mögött az alu-színű intercooler... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 remélem itt a rácsot fogod feketére cserélni mert sokat dobna Ezt már én is mondtam neki,szerintem is sokkal jobban mutattna :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 szerintem szarul mutatna a fekete rács mögött az alu-színű intercooler... Ha marad még neolux a rács lefujása után azon is végig lehet menni 1x :lol: :) ezek a szürke rácsok kicsit olyan mint az a homokszita amit építkezéseken láttam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Ha marad még neolux a rács lefujása után azon is végig lehet menni 1x :) :D ezek a szürke rácsok kicsit olyan mint az a homokszita amit építkezéseken láttam :lol: lehet, hogy némileg csökkenne a cooler hatásfoka :huh: B) amúgy meg képzeld el a feket rács mögött az alu coolert: az olyan lenne, mintha a drótkerítésen át néznéd az építkezésen dolgozók bádog-házikóját :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 amúgy meg képzeld el a feket rács mögött az alu coolert: az olyan lenne, mintha a drótkerítésen át néznéd az építkezésen dolgozók bádog-házikóját :huh: :lol: :) Ezt most valahogy nemlátom. De nemtudom minek ötletelgetünk, eléteszünk egy fekete rácsos maszkot és megnézzük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Ezt most valahogy nemlátom. De nemtudom minek ötletelgetünk, eléteszünk egy fekete rácsos maszkot és megnézzük. hol van a kreatív fantáziád, Norbert?! szóljak bátyámnak, hogy írja meg neked Delphiben? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 amúgy meg képzeld el a feket rács mögött az alu coolert: az olyan lenne, mintha a drótkerítésen át néznéd az építkezésen dolgozók bádog-házikóját :huh: :lol: :) Szerintem annyra nemgáz....legalábbis jobb mint a mostani ezüst Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Szerintem jobban nézne ki fekete ráccsal. Legalább ha nincs felnyitva a géptető mindenki azt nézné mi van a rács alatt. Talán egy intercooler? Ja az. Akkor ez túrbós vazzeg. Jó meg van csinázva e. Ja megy mint állat biztos. Ráadásul ez vakuval készült a Mitus kép azért látszik ennyire és szintben van fotózva. Szal ha nem guggolsz akkor akár nem is látszik alatta cooler. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 amúgy meg képzeld el a feket rács mögött az alu coolert: az olyan lenne, mintha a drótkerítésen át néznéd az építkezésen dolgozók bádog-házikóját :huh: :lol: :) vagy úgy mintha rács mögött lenne és az máris jó... fekete szebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Na majd jól kipróbáljuk... :D Redinek úgy is van még pár négyzetméter próbarácsa... :) Ja és megjöttem a buliiiibóóól, most dolgozom kicsit aztán este majd még meglátom... :lol: Mondjuk most kicsit nehezen megy még a gépelés, de majd belejövök... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Mondjuk most kicsit nehezen megy még a gépelés, de majd belejövök... :huh: perpill nekem is...haver átjött dumálni egy kicsit aztán lett belőle egy hosszabb iszogatás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Nálam még csak pár napja tart... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Nálam még csak pár napja tart... :huh: jah mert sose emlékszel az előző estére ezért mindig meg kell ismételni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Redinek úgy is van még pár négyzetméter próbarácsa... :lol: ilyenkor jó a kicsi a háznál, ugye..... de ami van abból pont nem jön ki sztem sem hűtőmaszk, sem lökösrács....de tudok kölcsönadni egy hűtőmaszkot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Na közeleldik az este és hát ugye: Paaaariiii Píííípöl... Szal kinézek erre a Kapcsolatkoncertre...valaki esetleg??? :) ilyenkor jó a kicsi a háznál, ugye..... Hát legalább ilyenkor... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Na közeleldik az este és hát ugye: Paaaariiii Píííípöl... Szal kinézek erre a Kapcsolatkoncertre...valaki esetleg??? :D Hát legalább ilyenkor... :) :huh: Biztos nem lesznek sokan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Hát azért megyek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Hát azért megyek... :lol: Andrássyn is leülhetsz egy padra és köszöngethetsz a szimpatikus lányoknak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Hát nem is arra gondoltam, hogy beállok csápolni az első sorba... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Hát nem is arra gondoltam, hogy beállok csápolni az első sorba... :) azt sem tudtam h most van..szépen zajlik az élet mellettem :lol: a Siófoki lemenetelt támogatom jul.8.ai 7végén...akkor lent leszek vhol a tó mellett :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Siófok, vagy Velencei-tó, lesz pl holnap is... :) :lol: Ezt a puding bandát...senki??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 ....Ezt a puding bandát...senki??? :huh:.... Nehogy pityeregj itt nekem :lol: Én még meggondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Na azért... :) Láttál már pityeregni??? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Ha esetleg valakit érdekel:ülés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts