warwolf Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Géptető itt Kméten van, de nem makulátlan.Meg hiányzik az egyik kiömlő róla(de van egy olyan, amin megvan, de az a géptető kuka.Vagy ilyenek,) de asszem 15e. pééz az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Te W én nem találtam neked norm ft-t keresztúrin csak asszem Lfelejtettem publikálni :huh: 2 vas volt első körben amit szemrevételeztünk.... nincs vmi hason ami joe lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 nincs vmi hason ami joe lenne? Sajnos csak a nagy váltó, de még kis féltengely a jo, mert kül. nem fér el. Akkor ez van.Majd még érdeklődöm, és végtelenül Thx!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 István Nincs rajta korlát ami nem is rossz szerintem. Persze színe sem elhanyagolható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 sőt inkább a szín dob rajt' jó nagyot! Viknek esetleg egy powercap :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Az a baj ha borda is sérült akkor sose lesz jó! ez nem teljesen igaz...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Viknek esetleg egy powercap :?: mennyi? Valaki nem akarja mostanában össztörni az ótóját??? :huh: rádtolassak? nekem 1 hátsó lököst kellene megcsináltatni ujrafényezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 redi mennyit adsz érte :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 redi mennyit adsz érte :lol: megveregetem a válladn, hogy milyen f@sza gyerek vagy :huh: de inkább pü-ben intézzük Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 ettől féltem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Ehhh, Anti, már megint a csajoknak a villamosmegállóban emelgetted a szemöldököd, mi?? :huh: Na remélem hamar rendbe lesz rakva a túlnyomásos verda! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 abban az ídőtájt (legalábbis CSen én ma 0:10kor olvastam) csak bicsiz vannak arra jányok nincsenek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 carstyling.hu nemkicsit benézte....vagy ha igaz legalább szólhattatok volna :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 szhéééép :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 carstyling.hu nemkicsit benézte....vagy ha igaz legalább szólhattatok volna :huh: Sajnálom, hogy így kell megtudnotok... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 mennyi? rádtolassak? nekem 1 hátsó lököst kellene megcsináltatni ujrafényezni :lol: Redi ahhoz a powercuphoz illik valami normális kipufogó rendszert is csináltattni,annélkül nem sokat ér szerintem :huh: Esetleg hozzá való chip nem érdekel esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Ja igen powercap! Ha esetleg valamiért nem jönne össze a bolt, akkor én szívesen átveszem a cuccot... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 István Nincs rajta korlát ami nem is rossz szerintem. Persze színe sem elhanyagolható. Mi az hogy nincs rajta korlát? :lol: Amúgy tényleg nagyon szép :huh: Ja igen powercap! Ha esetleg valamiért nem jönne össze a bolt, akkor én szívesen átveszem a cuccot... :D úgy érzem erről már sajnos lemaradtál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Mi az hogy nincs rajta korlát? :huh: azt akarta írni, hogy tetősín, csak nem tud magyarul, ugyanúgy, mint a Pákó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 nekem is régi tervem volt de 40ért sokaltam, így is csak azé' lett mert SXPtől behúztam mikor épült a let... de most másra kell ez a kevés pénz is sajnos... Tom szerezz mféleképpen mert q joe és ooooolyan szívóhangja lesz a kocsinak, h kipuffot nem is hallod belül :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Tom szerezz mféleképpen mert q joe és ooooolyan szívóhangja lesz a kocsinak, h kipuffot nem is hallod belül :) Hát ha felhívtál volna, akkor szereztem volna... :lol: Nem mintha most lenne pénzem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 de nem vagyok gondolatolvasó, Teeeeeeeee :huh: tényleg sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Ismerős... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Redi ahhoz a powercuphoz illik valami normális kipufogó rendszert is csináltattni,annélkül nem sokat ér szerintem :huh: Lesz minden idővel. Nem lopom én a pénzt, becsületes vállalkozó vagyok ( :lol: :) :D ) Esetleg hozzá való chip nem érdekel esetleg? Mennyi? B) (szalmábol egér nincs?) Sajnálom, hogy így kell megtudnotok... :) :) Az az igazán vicces, hogy kb ez a két géjesi volt az a kintiek közül amelyik nem devilses :D (igy a képek alapján) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 A jobboldaliról letörtek a fülek, meg picit megkarcolódott, de jól állta a sarat... Már hívtam a Gabit, hogy milyen maradt még raktáron... :lol: Holnap megnézi... Bandivel is beszéltem...még festék is van bőven.. Valaki nem akarja mostanában össztörni az ótóját??? :huh: Hát nekem mostanság kb. két hét múlva "megy lakatoshoz" és bordó lesz belőle...... ???????????????????????????????? De ezt majd lurdynál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts