gsi.tamás Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Mennyi a papír? Én is ezen gondolkodtam a napokban. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Anti! Sajnálom, hogy ez lett, nagyon! :huh: :lol: :) Remélem azért menthető a dolgok nagy része és gyorsan meggyógyul majd a vas. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Na jól van bevallom csak azért csináltam, hogy ha már avval elcseszem a Sonique nyarát, hogy lemegyek a Blitz Hitsre, akkor legalább evvel szerezzek már neki egy kis örömöt... :huh: Papír: 60? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Holnap felvilágosítalak... :huh: Köszönöm szépen, de az egy restaurált caravanba fog kerülni... :lol: Óóóó, türelmes autó, tud várni, ez megen vis maior eset, sajnos. Mennyi a papír? Én is ezen gondolkodtam a napokban. :) http://www.apisz.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Kösz mert pont kifogyott a nyomtatoból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Isti tényleg nagyon köszönöm, de nem a lámpán múlik sajnos... Jobban tartok a cooler, meg homlokfal dologtól, az új GSI géptetőtől, a morcosítástól meg az egész fényezésétől... Tényleg nagyon köszönöm, de szép lesz az a Caravánban is ha elkészül... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Holnap nézek neked árakat fémekre. Illetve ma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Egy zárhídat és egy géptetőt nézzél a többi javítható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ok de sárvédőt nincs értelme kalapálni kb max 5 - 6 pénz az ut legalább is tavaj év végén annyi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Raccenak ENNYIRE tört meg anno a motorházteteje és kilakatolták neki, mindenki tudja milyen lett. Én megkérdezném hol csináltatta, hátha a tiéd is menthető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Az a baj ha borda is sérült akkor sose lesz jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Sárvédőt én is azért mondtam Coupénak, mert az nem pénz... Géptető csere...mert a morci sem az igazi...sok a gitt alatta... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ok de sárvédőt nincs értelme kalapálni kb max 5 - 6 pénz az ut legalább is tavaj év végén annyi volt. De nem let igazán semmi baja csak a lámpa alatti fül meghajlott és a géptető alatti rész ahol fel van csavarozva ott egy kicsit felpuposodott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Mind1 megnézem azt is. Jó cakát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Sárvédőt én is azért mondtam Coupénak, mert az nem pénz... Géptető csere...mert a morci sem az igazi...sok a gitt alatta... :huh: Ha nem lenne pénz,akkor a sonique nem a bontóban vette volna meg a gyári bontottat,hanem újat vett volna.Ha jól emlékszem akkor 6-7ezer volt a bontott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nekem is pont egy ilyen van fennt...kölcsönkaptam... Tényleg pííísta most már visszaadhatom... :huh: meg a hűtőmmaszkot is... Aztecnak meg a géptetőt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nekem is pont egy ilyen van fennt...kölcsönkaptam... Tényleg pííísta most már visszaadhatom... :huh: meg a hűtőmmaszkot is... Aztecnak meg a géptetőt... :lol: Szeritnem ez lenne a legszebb ajándék, amit valaha kaptak. Holnap reggel megyek a Csergőbe, kérdezek én is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nekem is pont egy ilyen van fennt...kölcsönkaptam... Tényleg pííísta most már visszaadhatom... :huh: meg a hűtőmmaszkot is... Aztecnak meg a géptetőt... :lol: Kössssssssszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Tom akkor csöri már rám pls ha ott vagy... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Tom akkor csöri már rám pls ha ott vagy... :huh: Okés. Olyan 9 tájában lesz mindez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Sok sikert mára holnapra srácok. Guten8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 de ha gondolod utána nézz oda a tarhoz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 de ha gondolod utána nézz oda a tarhoz... :D Lender projekt lesz... :huh: Viszont utána, akkor lehet, hogy nem megyek dolgozni. Bár ez még elég képlékeny... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Anti kellene néked sárvédő? Mert van nékem kettő még szombatig.... Illetve 1ik IStjé volt, a másik enyim... Mocitető az nincs sajnos.... Cooler és tsai nem esett bajuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Anti! Sajnálom, hogy így jártál. :huh: Bízom benne, hogy"olcsón" és gyorsan sikerül kijavítani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts