gsi.tamás Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Mit és hogyan? :huh: Kicsit bővebben? A kukiért nem maradtál a fórumon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Hát ma sikerült összetörni az elejét... :lol: Géptető, lökös, jobb sárvédő, cooler még kérdéses, lámpa, maszk, zárhíd, homlokfal...ezek amik látszanak is... :huh: :) Pahhhhhhhhhhh, mi történt ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Kerepesi Hungária kereszteződés... BMW elöttem, én utána olyan 50-60 között (ami bosszant, hogy ha legalább őrültködtem volna de nem...) BMW zöldön át, én meg pont a lámpa alatt voltam amikor már bevillant a sárga...A BMW-s megilyedt valamitől, mert nyomott egy satut, de a lámpát mát nem láthatta...nyomott egy satut, és meg telivertem hátulról...fékeztem, de esett és csúszott rendesen... Kiszáltunk bemutatkoztunk, majd jól megbeszéltük, hogy átmegyünk a kereszteződésen, és ott majd félreállunk..Mire összeszedtem magam, addigra a bömös már nem volt ott...gondoltam feljebb állt meg... Hát nem...eltűnt...Ott vártam még vagy egy órát, ráadásul még jól meg is kérdezte, hogy merre megyek...mondtam, hogy tovább a Kerepesin... Na röviden ennyi... :huh: A kocsi járóképes, csak sajnos jelen állaptában, egy V8-es bigblokk is beférne a géptető alá... Aztán megjött Coupé, meg késöbb Balázska... Szal a horvátországi projekt sztorno lett... :lol: Ja és persze nekem nem lett semmi bajom...Na persze meg a BMW-nek sem voltak látható problámái... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Na b@sszameg! Miért lépett le, mikor te mentél bele hátulról szal neked kell betétlapot adni neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Hát ma sikerült összetörni az elejét... :lol: Géptető, lökös, jobb sárvédő, cooler még kérdéses, lámpa, maszk, zárhíd, homlokfal...ezek amik látszanak is... :huh: :) Baxa meg az ilyen.Gondolom rendszám, v. v.mi jel, amiről fel tudnád ismerni semmisenem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Azt mi se nagyon ertettük miért tünt el :huh: ,lehet nem stimmelt valami a kocsival. Baxa meg az ilyen.Gondolom rendszám, v. v.mi jel, amiről fel tudnád ismerni semmisenem. Minek megkeresni mikor Anti volt a hibás :lol: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Anti montad hívjunk rendőrt, vagy valami utalás arra, hogy ez így nem volt .....? Mert ha nem volt 100 az autó akkor azért lépett le ahogy István mondta. Vagy ő volt beszívva és a flash beütött neki. Az volt a satu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Na én is végigolvastam a mai "termésetek",nem semmi! :lol: Felni témában: tuti hogy semmilyen körülmények között nem raknék ilyet még talicskára sem! Nyomjátok,mert végre van egy kis élet a fórumon! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Így alakult...kicsit utánaszámoltam, ha menthető pl a sárvédő, meg a homlokfal zárhíd, akkor 150 körül, ha nem akkor 200 körül megáll a dolog nagyon ügyesen... Nem tom miért tűnt el...lehet, hogy ő meg valahol máshol várt??? és azt hiszi, hogy én léptem le... Nem volt semmi, sőtt tök normális volt, úgy kezdte, hogy odajött sajnálja, és bemutatkozott... valami új design kéne az elejébe, ha már így alakult... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Milyen BMW volt? Szine, tipus ilyesmire gondolok. Gyereket hogy hívták? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Minek megkeresni mikor Anti volt a hibás :huh: ? Indokolatlan vészfék.Pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Indokolatlan vészfék.Pl. Olyan nincs,mindig a hátsó autó a hibás mert nem tartotta be a megfelelö követési távolságot,és nem az útviszonyoknak megfelelöen vezetett. valami új design kéne az elejébe, ha már így alakult... :lol: Mire gondolsz :huh: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Kerepesi Hungária kereszteződés... BMW elöttem............ Bazzz Gallyrács kell az elejére :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Indokolatlan vészfék.Pl. Halványuló emlékeim szerint akkor követési távolságot kell tartani, hogy bármilyen körümény közepette meg kell tudnod állni az előtted közlekedő autó lököse előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Tomi! Szerinted mire emélxem??? Annyit tok, hogy sötétzöld 5-ös, 93 körüli évj... Hogy hogy hívják??? Azt sem tom, hogy engem hogy hívnak... Holnap Lurdynál meg lehet majd nézni... Amúgy annyi előnye, van, hogy mivel pupos a géptető, így a járókelők is látják majd a turbót, meg hangosabb lesz a szisszenet... :huh: Azért felhívtam a Tart, hogy a chippet tegyük be holnap... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 nem tartotta be a megfelelö követési távolságot,és nem az útviszonyoknak megfelelöen vezetett. Ettől a dolgotól szoktam hányingert kapni.Mert ez mindig kiba.szottul relatív. :huh: Viszont ha most meg ez volt, akkor ez biz' gáz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 ....valami új design kéne az elejébe, ha már így alakult... :huh:.... Lámpáknak vége ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Mire gondolsz :huh: ? Hát konkrétan a b@szásra, de ez most hogy jön ide??? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Lámpáknak vége ? Csak a lámpa füle törött el,az még javítható Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Lámpáknak vége ? A jobboldaliról letörtek a fülek, meg picit megkarcolódott, de jól állta a sarat... Már hívtam a Gabit, hogy milyen maradt még raktáron... :lol: Holnap megnézi... Bandivel is beszéltem...még festék is van bőven.. Valaki nem akarja mostanában össztörni az ótóját??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Hát konkrétan a b@szásra, de ez most hogy jön ide??? :) :huh: Neked még ilyenkor is ezen jár az eszed :D :D Arra gondoltam hogy az elejével milyen átalakítást tervezel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Hát majd kitalálok valamit, de egy bizti, hogy a BMW hátsó lököse nem állt jól azt ma a kiváncsiság kedvéért felpróbáltam...szal az nem lesz... Nem tom még madj agyalok...nézegetem, aztán megszülöm... Hát mi az hogy mindig arra...miért mire gondoljak??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 ....Már hívtam a Gabit, hogy milyen maradt még raktáron... :lol:.... Tán akad ott egy szett, ha igényt tartasz rá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Valaki nem akarja mostanában össztörni az ótóját??? :huh: Mér kérded? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Holnap felvilágosítalak... :lol: Tán akad ott egy szett, ha igényt tartasz rá :huh: Köszönöm szépen, de az egy restaurált caravanba fog kerülni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts