bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Igen jellemzően én szoktam könyörögni ha te vezetsz, hogy "fékezz máááááááááááááááááár" és még csak véletlenül sem FORDÍTVA :huh: 29 perc :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ez nagyon betalált :huh: :lol: Természetesen Antinak most hirtelen sok dolga lett, csak azért nem ír hozzászólást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 ez tök olyan mint a szokásos csütörtöki vérszívások amit páran tévesen lurdy talinka hivnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 29 perc :huh: :lol: :) Ha a látszat ellenére ennyire véredben van a versengés, akkor legközelebb vegyél Seat-ot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Itt vagyok, csak erre már nem tok MÉG ÉN SEM mit mondani... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ha a látszat ellenére ennyire véredben van a versengés, akkor legközelebb vegyél Seat-ot :huh: azt hittem, már kiment a divatból a reklámszöveg-idézés :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 azt hittem, már kiment a divatból a reklámszöveg-idézés :) :huh: a: Az, hogy te nyomod a hülyeséget az mennyivel divatosabb. b: neked a divat mondja meg, hogy ki vagy ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 a: Az, hogy te nyomod a hülyeséget az mennyivel divatosabb. b: neked a divat mondja meg, hogy ki vagy ? :huh: a: a hülyeségem nem divat, hanem jellem kérdése (az, hogy ez jó, vagy rossz, már más kérdés) b: azt hiszem, elég jól ismersz ahhoz, hogy tudd, sosem érdekelt a divat és sosem követtem azt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 a: a hülyeségem nem divat, hanem jellem kérdése (az, hogy ez jó, vagy rossz, már más kérdés) b: azt hiszem, elég jól ismersz ahhoz, hogy tudd, sosem érdekelt a divat és sosem követtem azt :lol: a: erről inkább ne rendezzünk szavazást, hogy jó-e vagy nem b: akkor megen minek emlegeted, hogy mi ment ki a divatból ? aki nem követi, az honnan tudja mi nem divatos már ? Mr. Trendi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 a: erről inkább ne rendezzünk szavazást, hogy jó-e vagy nem b: akkor megen minek emlegeted, hogy mi ment ki a divatból ? aki nem követi, az honnan tudja mi nem divatos már ? Mr. Trendi :huh: a: ezt mondtam én is, hogy ez nem ide tartozik :lol: b: nem kell ahhoz követni, hogy érezd, valami nem ül igazán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 a: ezt mondtam én is, hogy ez nem ide tartozik :lol: b: nem kell ahhoz követni, hogy érezd, valami nem ül igazán :) a: egyértelmű dolgokról, felesleges szavazást - esetedben savazást - rendezni b: az ilyen és hasonló mondatokért sokat fizettél a trendsuliban ? legközelebb gyere ki a Lurdyhoz, hozz mindenkinek egy sportszeletet és csendben, hangsúlyozom csendben hallgasd miről beszélünk, szerintem jobban jársz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 a: egyértelmű dolgokról, felesleges szavazást - esetedben savazást - rendezni b: az ilyen és hasonló mondatokért sokat fizettél a trendsuliban ? legközelebb gyere ki a Lurdyhoz, hozz mindenkinek egy sportszeletet és csendben, hangsúlyozom csendben hallgasd miről beszélünk, szerintem jobban jársz :D a: így van b: nekem fizettek érte, tőlem veszik ezért nem vagyok trendi, mert mindig előttük járok :D megyek és ott folytathatjuk tovább :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Bazs ma rekordot dönt eddig 2 emberrel veszekedett! Hol van még az éjfél?! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Bazs ma rekordot dönt eddig 2 emberrel veszekedett! Hol van még az éjfél?! :huh: nem veszekedtem én, csak vitáztunk egy kicsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 MI van itt ma? Disputa verseny? Elég "fárasztó" volt végigolvasni titeket, de közben olyan jó volt röhögni! :huh: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Na látod...örülök, hogy okozhattunk egy kis örömöt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Na látod...örülök, hogy okozhattunk egy kis örömöt... :lol: folytassátok nyugodtan... én ide mindig vigyorogni járok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Na látod...örülök, hogy okozhattunk egy kis örömöt... :lol: na igen csak a kérdés h ilyenkor ki dolgozik ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 na igen csak a kérdés h ilyenkor ki dolgozik ? :huh: ÉN!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Most jött a Stewee....majd ő fog... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Most jött a Stewee....majd ő fog... :huh: persze mert ráhagytál mindent :lol: holnap estére meglesz a turbó feltekerés meg a chip ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Erősen úgy tűnik, de majd biztos akkor lesz, amikor már megvan... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Erősen úgy tűnik, de majd biztos akkor lesz, amikor már megvan... :lol: ha meglesz akkor majd viszel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 héé én még nem is ültem benne...mondtam, hogy csak akkor ha már fullos.....vagy tövig vagy sehogy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Hát ma sikerült összetörni az elejét... :lol: Géptető, lökös, jobb sárvédő, cooler még kérdéses, lámpa, maszk, zárhíd, homlokfal...ezek amik látszanak is... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts