Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 A tapasztalat az hogy álltalában 40 felettiek dolgoznak gy.tárakban,csak azt nem tudom hol vannak a fiatalok sok időbe telik elvégezni a sulit :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 A tapasztalat az hogy álltalában 40 felettiek dolgoznak gy.tárakban,csak azt nem tudom hol vannak a fiatalok Pécsen gondolom azért volt sok fiatal, mert ott az egyetem elárasztja a környéket frissítéssel rendesen... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 ez teljesen normális A normális az ez > Amit nem ütvefúróval csinálnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 A normális az ez > Amit nem ütvefúróval csinálnak :huh: le vagy maradva, mint a borravaló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Szegény Bazs már kezdett megnyugodni erre jön Pista :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Szegény Bazs már kezdett megnyugodni erre jön Pista :huh: :lol: :) áááá róla tudom, hogy lassú a reakcióideje és figyelmetlen :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 - Te sánta mi van a hátadon? :huh: - Semmi... :lol: - Na nesze akkor itt egy púp... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Anti! ez ma már a második... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 http://www.beri.hu:26/ Nekem ez miért nem jön be? Az elöbb még bejött... Meg akartam nézni, hogy hogy áll a meccs... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nekem ez miért nem jön be? Az elöbb még bejött... Meg akartam nézni, hogy hogy áll a meccs... :huh: Szerintem letiltottak minket róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Vége, 4:0! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Anti! ez ma már a második... Vigyázz, mert a harmadiknál szó nélkül tarkón lőnek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nekem ez miért nem jön be? Az elöbb még bejött... Meg akartam nézni, hogy hogy áll a meccs... :huh: lelőtte a srác, mer el kellett mennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 azér gyógyszertárakban is vannak kemény csajok :lol: Jahhhh, nem köszönsz és leüt egy doboz Algopyrinnel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 A csajt???? :lol: Mellbe lőtte???? :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Jahhhh, nem köszönsz és leüt egy doboz Algopyrinnel :lol: hol a Tom? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 lelőtte a srác, mer el kellett mennie erről is lemaradtam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 NemTom Hát jó lenne ha visszakapcsolná, mert élek halok a fociért...főleg ebben a dualpictures módban... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 le vagy maradva, mint a borravaló :huh: 1.3 dízel mocival én nem magyaráznék másnak lemaradásról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Na megszólalt a Passatos... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 lelőtte a srác, mer el kellett mennie Akkor gyorsan vedd el töle a webkamerát és folytasd a műsort.Elég nagy az érdeklödés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 A csajt???? :) Mellbe lőtte???? :lol: :D :D ;) a csaj egyébként a nestlé, vagy valami hasonló kaliberű multi egyik európai igazgatójának a nője és mellette meg kiemelt ügyfélmendzser itt a pannonnál, fél misi fölötti fizuval azt gondolom nem kell ecsetelnem, hogyan kapta meg az állást (és ez nem pletyka, ő mondta, sőt büszke is volt rá) szóval nála bármi esélytelen :P Akkor gyorsan vedd el töle a webkamerát és folytasd a műsort.Elég nagy az érdeklödés :huh: rögzített videó volt, a srác már nem dolgozik a pannonnál január 12 óta, de van egy két ehhez hasonló, vagy durvább darab a gyűjteményében :D 1.3 dízel mocival én nem magyaráznék másnak lemaradásról :D ugyanmár! menjünk ki a mezőre szántani! :) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Na megszólalt a Passatos... :huh: Mesélj, meddig is repített téged a Golf-áramlat ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Mesélj, meddig is repített téged a Golf-áramlat ? :) Ez nagyon betalált :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 áááá róla tudom, hogy lassú a reakcióideje és figyelmetlen :huh: :lol: :) Igen jellemzően én szoktam könyörögni ha te vezetsz, hogy "fékezz máááááááááááááááááár" és még csak véletlenül sem FORDÍTVA :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts