Albert Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nagy formában vagytok ma. Köze nem volt GSihez oldalakon keresztül, de azért jókat lehet röhögni azokon amiket irtok :lol: Rég volt itt ennyi komment egy nap alatt szerintem. Az kerék nekem sem tűnik gyárinak :huh: Opel16VGabi, Te meg nem is szoktad olvasni a GSi topikot, hogyhogy most már nem ez a hejjzet? Welcome :D Látod, jó itt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Opel16VGabi, Te meg nem is szoktad olvasni a GSi topikot, hogyhogy most már nem ez a hejjzet? Welcome :D Látod, jó itt :huh: Aloha! :lol: Most dögunalom van a melóhelyen, gondoltam bekíváncsiskodom számomra ismeretlen területekre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 http://www.beri.hu:26/ foci vb, kolléganővel kiegészítve így már engem is érdekel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 A foci??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Engem a kolléganő jobban érdekelne :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Engem a kolléganő jobban érdekelne :huh: :) Nálad melóhelyen nincs ilyesmi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Engem a kolléganő jobban érdekelne :huh: :) Dettit is... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Engem a kolléganő jobban érdekelne :huh: :) sejtettem :lol: helyeske, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Engem a kolléganő jobban érdekelne :huh: :D Inkább a barátnőtlen emberek között kéne szétoszatni... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nálad melóhelyen nincs ilyesmi? :huh: Sajnos én nem irodában dolgozom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Inkább a barátnőtlen emberek között kéne szétoszatni... :huh: :lol: Kinek mi jutna belőle? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Inkább a barátnőtlen emberek között kéne szétoszatni... :huh: :) Most miért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Sajnos én nem irodában dolgozom :lol: Csajok nem csak ott vannak. :huh: Télleg, hol melózol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Csajok nem csak ott vannak. :huh: Télleg, hol melózol? Gyógyszertárakba szállítok ezt-azt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 azér gyógyszertárakban is vannak kemény csajok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Mutass egyet légyszi :huh: ,viccen kivül talán ha 5 gy.tár van ahol olyan csaj van akire már érdemes ránézni.És kb 10olyan van ahol fiatalok is dolgoznak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Gyógyszertárakba szállítok ezt-azt. És még te panaszkodsz??? :huh: Vannak ott az anatómiát nagyon jól ismerő fiatal csajócák... :D :D Mutass egyet légyszi :lol: ,viccen kivül talán ha 5 gy.tár van ahol olyan csaj van akire már érdemes ránézni.És kb 10olyan van ahol fiatalok is dolgoznak :) Szerintem veled kicsesztek a kijárós helyek elosztásakor... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Szerintem veled kicsesztek a kijárós helyek elosztásakor... :lol: szerintem is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Csak én járok ki :lol: ,de ha ti tudtok olyat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 szerintem is :) :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Csak én járok ki :) ,de ha ti tudtok olyat :huh: ráveszed őket, hogy rendeljenek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 ráveszed őket, hogy rendeljenek? :huh: Nem,kiviszem amit rendelnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 ....egyszer már utánnajárok, utánnaolvasok ki irta ezt a fasságot, vagy honnan ragadt rám :huh:.... Én láttalak 50nel szöszmötölni a Hungárián :lol: Pedig vót hely :) Tán az ilyen találkozások miatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Csak én járok ki :lol: ,de ha ti tudtok olyat :huh: Pécsen anno járkáltam ki számtech dolgok miatt, akkor láttam egy-két jó anyagot a pult mögött. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Pécsen anno járkáltam ki számtech dolgok miatt, akkor láttam egy-két jó anyagot a pult mögött. :) B+ kinek van kedve pécsre járogatni hetente :) :D itt pesten esetleg :lol: hátha el tudom intézni hogy oda is kelljen mennem :huh: :D A tapasztalat az hogy álltalában 40 felettiek dolgoznak gy.tárakban,csak azt nem tudom hol vannak a fiatalok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts