tgabika76 Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 A belseje viszont szvsz nagyon szép lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 A belseje nekem is bejön... de a kipuff pl. nemigazán....hiába márkás meg jó meg stb.. izlés kérdése :) nekem nem tetszik ez a forma :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Na nekem meg éppen kívülről tetszik, és belülről, holott így első blikkre igényesnek tűnik, de ha jól megnézitek azt a műszerfalat közelebbről akkor már nem is olyan szép... :roll: csomó helyen meg van gyűrődve rajat az anyag... :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Igen azt látom én is, de belefér(ne) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Á ebbe a fehér ülésbe bele sem lehet ülni nyugodt szívvel...egy hét után hogy nézne ki... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 ..., de ha jól megnézitek azt a műszerfalat közelebbről akkor már nem is olyan szép... :roll: csomó helyen meg van gyűrődve rajat az anyag... :? Üdv.: Atommanó ez legyen a legnagyobb bajom a vassal :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Emberek.....tanácsot szeretnék kérni,hogy hova kihez vigyem a gépem egy kis alapjárati motor tisztításra? Ma reggel ugyanis 3000rpm/min volt az alapjáratom :) Jég hideg motor kifejezetten örült neki...........EJJJJ Szóval ha van 5let,hogy kihez vigyem akkor ne kiméljetek. Sztem én is megtudnám csinálni de ilyen hidegben az utcán nincs kedvem szerelni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Gyújtsunk alá? Csak h melegebb legyen :wink: Szeles Gabi? Vagy addig nem akarsz elautózni? Én átnézetni valszeg elviszem majd az SDS autóhoz.. állítólag ingyenes az átvizsgálás.. Idegesít ez a nyekergés, meg tod az a harapófogó kopogás. Bár ezeket sztem csak találgatni fogják tudni majd. Hacsak nem látszik vmi. Nekem laikusnak nem tűnik fel szemre semmi rendellenes.... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Á ebbe a fehér ülésbe bele sem lehet ülni nyugodt szívvel...egy hét után hogy nézne ki... :roll: Üdv.: Atommanó Lehet, hogy bírja ! Tán be van vonva ANTIszösz anyaggal :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Nem tom mi ütött az autóba. :) megyek nincs semmi problem......majd gyorsítok és benyomom a kuplungot akkor kb. 3000-es fordulaton ketyeg az autó. :D És ami az érdekes ,hogy akármit csinálok nem megy lejjebb.....csak ha leállítom a kocsit és várok kb. 30sec-et vagy 1 percet. Ha beindítom ismét akkor megint 800-az alapjárat :shock: Ez mi lehet? Találkozott már valamelyikőtök ilyesmi problemával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Még annyi,hogy lekaptam az SFi dobozt.......és kitisztítottam a 2 torkot(nem volt annyira koszos) .Befujkáltam WD40-es az alapjárati moci tengelyét és fent a rugós mechanikát...........ennek ellenére ua. mind eddig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Nem tom mi ütött az autóba. :) megyek nincs semmi problem......majd gyorsítok és benyomom a kuplungot akkor kb. 3000-es fordulaton ketyeg az autó. :D És ami az érdekes ,hogy akármit csinálok nem megy lejjebb.....csak ha leállítom a kocsit és várok kb. 30sec-et vagy 1 percet. Ha beindítom ismét akkor megint 800-az alapjárat :shock: Ez mi lehet? Találkozott már valamelyikőtök ilyesmi problemával? Anno nekem a gsi mel ami c20ne volt ugyan ez volt csak nekem nem 3000 ig ment fel hanem 1600-2000 között ki tisztattam az alapjárati motort és azután már jó lett.csak egy ötlet :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Még annyi,hogy lekaptam az SFi dobozt.......és kitisztítottam a 2 torkot(nem volt annyira koszos) .Befujkáltam WD40-es az alapjárati moci tengelyét és fent a rugós mechanikát...........ennek ellenére ua. mind eddig :) 16v-nél mennyire nehéz hozzáférni az alapjárat mocihoz ? Ha nem nagyon, akkor pénteken hozzál szerszámokat, oszt jól kifújkáljuk féktisztítóval :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 A c20xe alapjáratimotor tisztítása az szopás. Alul van. Szvsz ne kezdd el utcán csinálni. C20ne az röfi, ott fennt van, kikapod, öblíted, cipp-cupp vissza és kész. C20XE-n alul van, nőgyógyászati kezelés... Én most elvittem a kocsit egy új szerelőhöz, a hűtőszivárgásomat javíttatja és beszerel egy másik önindítót. Majd beszámolok, ha minden jó, akkor majd merem ajánlalni. PetiGSI, te hol is lax? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Sajnos nagyon nagy xopás leszedni az alapjáratit :) TIS-ben megnéztem és ua. a hiba jelenség. Alapjárati motor. Nem tudom kihez vigyem aki kitudja tisztitani......... Én adtam alap kezelést de sajnos nem segített. :D IQ Béla : XIII.ker ahol a palacsintázó van. (opel tali) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Sajnos nagyon nagy xopás leszedni az alapjáratit :D TIS-ben megnéztem és ua. a hiba jelenség. Alapjárati motor. Nem tudom kihez vigyem aki kitudja tisztitani......... Én adtam alap kezelést de sajnos nem segített. :lol: IQ Béla : XIII.ker ahol a palacsintázó van. (opel tali) nem olyan nagy szopás leszedni .. nem rég szereltem ki kb 2 perc volt de meg annyi sem nekem a könnyités ott volt hogy a motor a lépcsöházban van és jol hozza lehet férni hátulrol :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 :) :D :lol: Sonique....ezen jót nevettem.........igaz kínomban de jót nevettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Sajnos nagyon nagy xopás leszedni az alapjáratit :) TIS-ben megnéztem és ua. a hiba jelenség. Alapjárati motor. Nem tudom kihez vigyem aki kitudja tisztitani......... Én adtam alap kezelést de sajnos nem segített. :D Sajnálom, hogy ilyen komplikált, a 8 szelepesnél roppant egyszerű hozzáférni :roll: Mi ez a nagy nyüglődés Peti ? Roppant egyszerű, olyan szerelőhöz vidd, akinél van féktisztító spray. Ez nagyságrendileg olyan cucc náluk, mint egy kerékkulcs :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 nem tudom mit szenvedek...........lekopogom rég voltam már szervizben :D :) Alapjában véve félek a szerelőktől nem nagyon bízom meg benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 nem rég szereltem ki kb 2 perc volt de meg annyi sem nekem a könnyités ott volt hogy a motor a lépcsöházban van és jol hozza lehet férni hátulrol :) :lol: Hova lett az avatar-ból a kép Kedves Frakkos Úraság ? :D ui: Anti amikor megnézte a videókat lefordult a székről, főleg azon röhögött, amikor cibéod felfelé a lépcsőn a motort 8) ui 2: mielőtt valaki megkérdezné, nem tudok videót feltölteni az uw-ra ezért nem láthatjátok. ui: jahhhh és még Pingvin Úraság sem látta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 nem tudom mit szenvedek...........lekopogom rég voltam már szervizben :D :) Alapjában véve félek a szerelőktől nem nagyon bízom meg benne. :lol: Ez nagyon derék, de nem kellene "megbízhatósági teszt" játszanod. Ha valami elromlik és nem tudod megcsinálni, akkor el kell vinni szervízbe. Ja hogy félsz a szerelőktől :lol: Akkor erre most mi a megoldás ? Jársz így a kocsival, mert félted ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Még azt akartam írni, hogy ez így nem állapot. Gyorsba keress valami megoldást :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Sajnos nagyon nagy xopás leszedni az alapjáratit :) TIS-ben megnéztem és ua. a hiba jelenség. Alapjárati motor. Nem tudom kihez vigyem aki kitudja tisztitani......... Én adtam alap kezelést de sajnos nem segített. :D IQ Béla : XIII.ker ahol a palacsintázó van. (opel tali) ajánlhatom pl Szeles Gabit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Petigsi, ha xiii kerben lax, akkor ténlyeg meggondolandó, mert az én emberem csepelen van. Drukkoljatok, elméletileg este 8kor már lesz autóm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Szeles Gabit felhívtam kiviszem ma hozzá a gépet..........de jó lesz 3000-es fordulaton kocsikázni.............EJJJJJJJJ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts