Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Emberek.....tanácsot szeretnék kérni,hogy hova kihez vigyem a gépem egy kis alapjárati motor tisztításra?

Ma reggel ugyanis 3000rpm/min volt az alapjáratom :) Jég hideg motor kifejezetten örült neki...........EJJJJ

Szóval ha van 5let,hogy kihez vigyem akkor ne kiméljetek.

Sztem én is megtudnám csinálni de ilyen hidegben az utcán nincs kedvem szerelni. :wink:

Megosztás:

Gyújtsunk alá? Csak h melegebb legyen :wink:

Szeles Gabi? Vagy addig nem akarsz elautózni?

Én átnézetni valszeg elviszem majd az SDS autóhoz.. állítólag ingyenes az átvizsgálás..

Idegesít ez a nyekergés, meg tod az a harapófogó kopogás. Bár ezeket sztem csak találgatni fogják tudni majd.

Hacsak nem látszik vmi.

Nekem laikusnak nem tűnik fel szemre semmi rendellenes.... :shock:

Megosztás:

Nem tom mi ütött az autóba. :) megyek nincs semmi problem......majd gyorsítok és benyomom a kuplungot akkor kb. 3000-es fordulaton ketyeg az autó. :D És ami az érdekes ,hogy akármit csinálok nem megy lejjebb.....csak ha leállítom a kocsit és várok kb. 30sec-et vagy 1 percet. Ha beindítom ismét akkor megint 800-az alapjárat :shock:

Ez mi lehet? Találkozott már valamelyikőtök ilyesmi problemával?

Megosztás:

Nem tom mi ütött az autóba. :) megyek nincs semmi problem......majd gyorsítok és benyomom a kuplungot akkor kb. 3000-es fordulaton ketyeg az autó. :D És ami az érdekes ,hogy akármit csinálok nem megy lejjebb.....csak ha leállítom a kocsit és várok kb. 30sec-et vagy 1 percet. Ha beindítom ismét akkor megint 800-az alapjárat :shock:

Ez mi lehet? Találkozott már valamelyikőtök ilyesmi problemával?

Anno nekem a gsi mel ami c20ne volt ugyan ez volt csak nekem nem 3000 ig ment fel hanem 1600-2000 között ki tisztattam az alapjárati motort és azután már jó lett.csak egy ötlet :roll:

Megosztás:

Még annyi,hogy lekaptam az SFi dobozt.......és kitisztítottam a 2 torkot(nem volt annyira koszos) .Befujkáltam WD40-es az alapjárati moci tengelyét és fent a rugós mechanikát...........ennek ellenére ua. mind eddig :)

16v-nél mennyire nehéz hozzáférni az alapjárat mocihoz ?

Ha nem nagyon, akkor pénteken hozzál szerszámokat, oszt jól kifújkáljuk féktisztítóval :wink: :D

Megosztás:

A c20xe alapjáratimotor tisztítása az szopás. Alul van. Szvsz ne kezdd el utcán csinálni. C20ne az röfi, ott fennt van, kikapod, öblíted, cipp-cupp vissza és kész.

C20XE-n alul van, nőgyógyászati kezelés...

Én most elvittem a kocsit egy új szerelőhöz, a hűtőszivárgásomat javíttatja és beszerel egy másik önindítót. Majd beszámolok, ha minden jó, akkor majd merem ajánlalni.

PetiGSI, te hol is lax?

Üdv

Megosztás:

Sajnos nagyon nagy xopás leszedni az alapjáratit :) TIS-ben megnéztem és ua. a hiba jelenség. Alapjárati motor. Nem tudom kihez vigyem aki kitudja tisztitani.........

Én adtam alap kezelést de sajnos nem segített. :D

IQ Béla : XIII.ker ahol a palacsintázó van. (opel tali)

Megosztás:

Sajnos nagyon nagy xopás leszedni az alapjáratit :D TIS-ben megnéztem és ua. a hiba jelenség. Alapjárati motor. Nem tudom kihez vigyem aki kitudja tisztitani.........

Én adtam alap kezelést de sajnos nem segített. :lol:

nem olyan nagy szopás leszedni ..

nem rég szereltem ki

kb 2 perc volt de meg annyi sem

nekem a könnyités ott volt hogy a motor a lépcsöházban van és

jol hozza lehet férni hátulrol :) :lol:

Megosztás:

Sajnos nagyon nagy xopás leszedni az alapjáratit :) TIS-ben megnéztem és ua. a hiba jelenség. Alapjárati motor. Nem tudom kihez vigyem aki kitudja tisztitani.........

Sajnálom, hogy ilyen komplikált, a 8 szelepesnél roppant egyszerű hozzáférni :roll:

Mi ez a nagy nyüglődés Peti ?

Roppant egyszerű, olyan szerelőhöz vidd, akinél van féktisztító spray.

Ez nagyságrendileg olyan cucc náluk, mint egy kerékkulcs :wink:

Megosztás:

nem rég szereltem ki

kb 2 perc volt de meg annyi sem

nekem a könnyités ott volt hogy a motor a lépcsöházban van és

jol hozza lehet férni hátulrol :) :lol:

Hova lett az avatar-ból a kép Kedves Frakkos Úraság ? :D

ui: Anti amikor megnézte a videókat lefordult a székről, főleg azon röhögött, amikor cibéod felfelé a lépcsőn a motort 8)

ui 2: mielőtt valaki megkérdezné, nem tudok videót feltölteni az uw-ra ezért nem láthatjátok.

ui: jahhhh és még Pingvin Úraság sem látta :lol:

Megosztás:

nem tudom mit szenvedek...........lekopogom rég voltam már szervizben :D :) Alapjában véve félek a szerelőktől nem nagyon bízom meg benne.

:lol:

Ez nagyon derék, de nem kellene "megbízhatósági teszt" játszanod.

Ha valami elromlik és nem tudod megcsinálni, akkor el kell vinni szervízbe.

Ja hogy félsz a szerelőktől :lol:

Akkor erre most mi a megoldás ? Jársz így a kocsival, mert félted ?

Megosztás:

ajánlhatom pl Szeles Gabit...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.