bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 elmondanám, hogy ez nem kókány nagyon sok gyártó így készíti el a dupla-osztókörös felnijét, teljesen elfogadott dolog ez és nincs közöm a felnihez, nem árulom, megvenni sem akarom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nem a kutyádról volt szó, hanem a sárga konikról. :huh: Javítottam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 értesz is te hozzá... :) aham :huh: elmondanám, hogy ez nem kókány nagyon sok gyártó így készíti el a dupla-osztókörös felnijét, teljesen elfogadott dolog ez és nincs közöm a felnihez, nem árulom, megvenni sem akarom... Nézzzzzééééééé máááá! :lol: Ez nem gyártó által készített +4db lik, hanem odakókányolt bátor munka... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 ez tök gyári luk az összes MIM felnin pl ilyen van, ami dupla-osztókörös Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 elmondanám, hogy ez nem kókány nagyon sok gyártó így készíti el a dupla-osztókörös felnijét, teljesen elfogadott dolog ez és nincs közöm a felnihez, nem árulom, megvenni sem akarom... kicsit elvesztettem, hogy a fonalat, hogy mit művel a kupé a kutyájával meg a sárga konikkal szex címén de szted az gyári??? Tudsz nekem mutatni egy ilyen felnit? Mert még nem sok OZ-t, Momo-t, vagy Lexani-t láttam amit igy csináltak volna meg ez tök gyári luk hidd el hogy nem :huh: ott álltam mellette és ennyi még én a n00b lammer is meglátok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 ez tök gyári luk az összes MIM felnin pl ilyen van, ami dupla-osztókörös Te láttál már életedben ilyen gyári felnit? Mert télleg van, csak ott szimmetrikusan helyezkedik el a 8 lik, és nem anyaghiányosra van fúrva kétoldalról is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Asszem no comment.. csak olvasok olvasok és jókat vihogok :huh: Mondjuk az a felni gyári nem gyári engem se hívogatna... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 A dupla osztókörös felniknél egyenlő a távolság a lyukak közt... nem pont így, ahogy a képen látjuk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Bazs! Te most nagyon hülyeséget beszélsz...(megint) :D :lol: Nehogy már meggyőzzél, hogy ez gyári...vagy azért gondolod, mert a Puntón ilyen van? :) :) Ez olyan made by K.G inkább... :huh: (Fogjuk be a satuba, oszt fúrjunk már rá 4X100-at... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Te láttál már életedben ilyen gyári felnit? Mert télleg van, csak ott szimmetrikusan helyezkedik el a 8 lik, és nem anyaghiányosra van fúrva kétoldalról is... :huh: a 8x14es felni is ilyen volt, ami a TR-en volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 a 8x14es felni is ilyen volt, ami a TR-en volt :D :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Bazs! Fotó? :huh: Na ezek után felni ügyben bizti nem fogok a véleményedre adni... :lol: :D :) Hogy a TR-en ilyen volt????? Hát ez übergáz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 ne röhögj, az gyári volt :) Bazs! Fotó? :huh: Na ezek után felni ügyben bizti nem fogok a véleményedre adni... :lol: :D :D Hogy a TR-en ilyen volt????? Hát ez übergáz... majd otthon kaparok de szerintem csak kupakos van... :) eddig se kellett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Szegény Bazs mindenki osztja állandóan :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nem is adtam... :huh: Szerencsére...ha rajtad múlik, most 6X232 lenne fennt... :lol: :) :D Na jólvan nem szekállak tovább... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Egy szép gyári megoldás: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nem is adtam... :huh: Szerencsére...ha rajtad múlik, most 6X232 lenne fennt... :lol: :) :D Na jólvan nem szekállak tovább... B) Anti Te egy igazi G.... vagy :D :) :) ,de jó értelemben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Coupe! Ez olyan hízelgő volt... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Coupe! Ez olyan hízelgő volt... :huh: :lol: :D Gondolom :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Kicsit meleg kezd lenni, nem...? :huh: Na még egy szép gyári megoldás: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Balázska! Árból tudtál faragni? Ki jön még velünk Horvátországba???? Csajok, beach, sushine, no meg paaaaariiii piiiiipöl... :) Na még egy szép gyári megoldás: http://images.channeladvisor.com/Sell/SSPr...tn4_1247094.jpg Á Gabi, ez kóókány...hát az milyen már hogy az összes luk között egyforma a távolság...semmi formabontó nincs benne... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Na még egy szép gyári megoldás: http://images.channeladvisor.com/Sell/SSPr...tn4_1247094.jpg ez meg egy másik :huh: puszi de a Brock se gagyi szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ki jön még velünk Horvátországba???? Csajok, beach, sushine, no meg paaaaariiii piiiiipöl... :) jól hangzik :huh: ez meg egy másik :D http://i22.ebayimg.com/04/i/07/5e/62/b8_1_b.JPG puszi de a Brock se gagyi szerintem :D hátnemtudom...azért ezek és az általam tegnap látott között mintha lenne egy kis különbség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 21-én éjszaka, vagy 22-én hajnalban indulunk, aztán tengerpart....itt jön a már emlegetett rész... Csajok, beach, sushine, no meg paaaaariiii piiiiipöl... :) szombaton megtekintjük ezt a horvát opeltalit, már ha a csajok is úgy akarják, és hazaengednek minket a beachről... :lol: :huh: :D , és vasárnap haza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 hátnemtudom...azért ezek és az általam tegnap látott között mintha lenne egy kis különbség :huh: a kép alapján tök ugyanolyan, mint a krómfelni :) vegyél rendes fotómasinát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts