gsi.tamás Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 figyelitek a sok öreg, családi autóst? :lol: Fater inkább azt nyögd mit szólt a gumihó a szaki? Ja a külföldi találkozós topicba már írtam... :D Mi az hogy nem jó ha kemény!!! Megkérdeztétek Ti erről a barátnőiteket??? :huh: :) Évi és Detti tudna mesélni a sárga Koni full állásban használatának negatív hatásairól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 figyelitek a sok öreg, családi autóst? :D Mondja ezt az aki 2000ig forgatja max az autót :) Mi az hogy nem jó ha kemény!!! Megkérdeztétek Ti erről a barátnőiteket??? :lol: :) Nekünk nem csak ezen jár az eszünk,mert napi szinten gyakoroljuk B) :) :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Dettinek én is megmutattam tegnap hogy mi a kemény :huh: ...és nem szólt, hogy nem jó... :D :lol: Bocsi Coupe, de miattad volt, ha elviszed dolgozni, akkor nem kényszerültem volna erre... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Fater inkább azt nyögd mit szólt a gumihó a szaki? vmi bazi nagy csavar volt benne, de megvoltunk gyorsan emlékezett rám, igy előre kerültem a sorban és a meccsre már haza is értem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Dettinek én is megmutattam tegnap hogy mi a kemény :huh: ...és nem szólt, hogy nem jó... ;) :lol: Bocsi Coupe, de miattad volt, ha elviszed dolgozni, akkor nem kényszerültem volna erre... :) :D Semmi gond,közös mindenünk úgyhogy este gurulj már át egy kicsit hogy élvezhessem a turbós astrámat is :D :) B) vmi bazi nagy csavar volt benne, de megvoltunk gyorsan emlékezett rám, igy előre kerültem a sorban és a meccsre már haza is értem :) Ezzel a gyorsjavítóval csinálták meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Mondja ezt az aki 2000ig forgatja max az autót :) egyszer már utánnajárok, utánnaolvasok ki irta ezt a fasságot, vagy honnan ragadt rám :lol: jó nem csinálok olyat mint a Tomi aki elkezdni tolni mint az állat amikor a mammer lelép a villamosmegállóbol igaz tök szabálytalanul :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Semmi gond,közös mindenünk úgyhogy este gurulj már át egy kicsit hogy élvezhessem a turbós astrámat is :) :D :) Nem akartok örökbefogadni? :) jó nem csinálok olyat mint a Tomi aki elkezdni tolni mint az állat amikor a mammer lelép a villamosmegállóbol igaz tök szabálytalanul :D Ilyet csinált a GSiTomi... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nem akartok örökbefogadni? :) Te is gurulj erre mert van nálam egy kis pénzed a zöldre B) Azt hiszem 16ezer ft. Nem akartok örökbefogadni? :) Ilyet csinált a GSiTomi... :huh: :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ezzel a gyorsjavítóval csinálták meg? asszem igen....de a tv-t figyeltem, mert már kezdődött a közvetítés :lol: :) :D meg találtam egy nagyon kemény dolgot mindjárt feltöltöm a képet :huh: meg jó sokat kellett sulyokat pakolni...ugyhogy visszamegyek vmikor mindet kicentíroztatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Te is gurulj erre mert van nálam egy kis pénzed a zöldre :huh: Azt hiszem 16ezer ft. Ha pénzről van szó, akkor megyek. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Coupé! Akkor este megyek otthagyom a GSI-t, és elviszem az Aidát csajozni... :) Most volt itt Tom haverja... :D A felxelt zöldfekete kali járt itt, és dettó azthittem, hogy Tom jön...szhééép hangja volt... :lol: :huh: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Coupé! Akkor este megyek otthagyom a GSI-t, és elviszem az Aidát csajozni... :huh: Ez jó cserének hangzik,Aida már be van tanítva hogy kell csajozni,tehát Te se jársz rosszul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Aidát pasizni kell vinni, nem? :huh: Jövő héten szeritnem megyek a Lenderhez és berakatok egy csövet a dob helyet díszvéggel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Minden valamire való csajnak van kutyája... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Aidát pasizni kell vinni, nem? :huh: Aidának nem kell pasi el van ő egyedül is.Viszont a csajok imádják :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Jóvanna, eddig nem kellett kutyás trükkhöz folyamodnom. Viszont akkor hétvégén én viszem kutyaiskolába... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Évi és Detti tudna mesélni a sárga Koni full állásban használatának negatív hatásairól! Uhhhhhh... mindig tanul az ember szexuális segédeszközök tekintetében... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ez általános megoldás vagy a kókányolás magasiskolája? :huh: És a lényeg közelebbről: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 ez teljesen normális Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Durván kókány Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ez a felni rettentő dúrva! Hogy lehet ilyet feltenni? Mi van, ha átszakad? Árok, fa, vagy frontál? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Durván kókány értesz is te hozzá... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Hát Redi! Ez maga a bátorság! Biztos Chuck Norris-é... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Uhhhhhh... mindig tanul az ember szexuális segédeszközök tekintetében... :D Azért ne nevezzük szexuális segédeszköznek a kutyámat,mert ez így eléggé félre érthető :huh: Azért ne nevezzük szexuális segédeszköznek a kutyámat,mert ez így eléggé félre érthető :lol: félre olvastam,nem is arra írtad :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Azért ne nevezzük szexuális segédeszköznek a kutyámat,mert ez így eléggé félre érthető :huh: Nem a kutyádról volt szó, hanem a sárga konikról. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts