gsi.tamás Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 A Golf na az igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ez a Góóóf ez nálam is etalon... :huh: Nekem is nagyon bejön az Airride, de sajna amíg a Golfokhoz 250-től már vannak szettek, addig az Astra esetében a legjobb ár az 540.000 HUF, és még be is kell hekkelni... :lol: Szal egynlőre marad a jó kis koni... :) Jövő hétvégén ki ül be mellém egy kis horváthországi kiruccanásra??? Lesz kinnt tali, és erősen úgy néz ki, hogy kinéznénk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Jövő hétvégén ki ül be mellém egy kis horváthországi kiruccanásra??? Lesz kinnt tali, és erősen úgy néz ki, hogy kinéznénk... :huh: 2 napra mész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Igen... :) Megpróbálom még Coupét is lecsábítani, nem olyan nagy a távolság...400 pár km... :D 1-2 óra alatt lennt vagyunk... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ha jövőhéten megkapom a moneycash-k akkor megyek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Kircsi... :huh: Ha jól tudom jönnek Darkék, Ákosék, csábítom Balázskát, Coupét, Tomot... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nem kell hozzá a koni, spéci cumó kerül bele, és kb olyan mint a a koni legpuhábban... ppppfffff az gáz már ha szabad ilyet mondani.....mostanában all the time keményre csavarva használom nem bírom ki-meg már unalmas is puhán "autókázni".... :lol: :) :D Nekem ez az autó így ahogy van bejön,tökéletes.Ráadásul ez a szín sokkal szebb mint a flip-flop :huh: nem mondom én se vetném meg de ennyi pénzből bármelik autó bejönne..... Nekem is azér lesz matt vagy alapozó rulez mer teccik és "nincs kedvem" lefényezni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 A matt bordószínű golfos srác oldalán a carstylingon az van írva hogy légrugó és sárga koni :huh: itt van az oldala nem ezt írja ez van ott pontosan: "Gátlók: German Airride Systems (G.A.S.) = sárga Koni" ez leginkább szerintem annyit jelent, hogyha nem tudja hova rakni a paraszt, akkor érezze, ez sárga Koni minőség Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Kircsi... :) Ha jól tudom jönnek Darkék, Ákosék, csábítom Balázskát, Coupét, Tomot... :) Én biztos hogy nem megyek :D se pénz nincs már erre,és pofám sincs már megint itthon hagyni a Dettit. Anti dolgozol? :lol: Ha jövőhéten megkapom a moneycash-k akkor megyek. :) De akkor blitz-hitsre is :huh: :D gyere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 nem ezt írja ez van ott pontosan: "Gátlók: German Airride Systems (G.A.S.) = sárga Koni" ez leginkább szerintem annyit jelent, hogyha nem tudja hova rakni a paraszt, akkor érezze, ez sárga Koni minőség Van benne valami,de akkor olyan rossz nem lehet :huh: :lol: ha olyan mint a sárga koni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Anti dolgozol? :lol: Dolgozom... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 De miért akarjátok összehasonlítani az állítható magasságú és az állítható keménységű futóművet? :) Az egyik arra van, hogy kirázza a sz@rt is belőled izé sportosabban lehessen kanyarodni, a másik meg arra, hogy a találkozón (meg pl autópályán) le tudd engedni a talajig a kasztnit. Elméletileg a keménység is állítható rajta, nem? Mert ha igaz amit anno az Antival agyaltunk (állandó nyomás alatti a rendszer, vagy a gátlóban vagy a tartályban van a sűrített levegő) akkor imhó a keménységet is lehetne szabályozni. Én személy szerint simán becserléném a Konikat egy Airride szettre :D És Golfhoz tényleg megvan 250-ből? :lol: :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Van benne valami,de akkor olyan rossz nem lehet :huh: :lol: ha olyan mint a sárga koni. vagy csak ahhoz áll a legközelebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Igen mert abból már annyi van mint a nyű...na jó nem itthon...De az Astrákkal ellentétben, sokkal több... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 És Golfhoz tényleg megvan 250-ből? :lol: :D :huh: cserélj GTi-re :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Dolgozom... :huh: Az hogy lehet?Nem a Tarrnál kellene lenned :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Igen mert abból már annyi van mint a nyű...na jó nem itthon...De az Astrákkal ellentétben, sokkal több... De látod itt nem értem azt, hogy a rendszer ugyanaz a gátlót kivéve. Akkor hogyhogy? Vagy a Golfot olcsóbb sűrített levegővel megemelni? :lol: Az hogy lehet?Nem a Tarrnál kellene lenned :huh: Már megint mi nemjo? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Már megint mi nemjo? :D Kell a chip meg az emelt nyomás,mert elég gyengén megy szegényke :lol: :) :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Minden jó és szép... amúgy holnapot beszéltem meg vele... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Minden jó és szép... amúgy holnapot beszéltem meg vele... :D Mondtad neki hogy a holnap már tutti legyen,mert különben szétcsapok mindent a műhelyben :lol: :) . Nézek majd nekik másik vezetéket a fúróhoz,vagy lehet jobban járunk ha 5000ért veszünk nekik egy másikat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 RS Árpit kérdeztem erről annó ő azt mondta, hogy olyan mint a sárga Koni csak a legpuhább állásban ami azért valjuk be tök jó napi használatra. én is úgy használtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 RS Árpit kérdeztem erről annó ő azt mondta, hogy olyan mint a sárga Koni csak a legpuhább állásban ami azért valjuk be tök jó napi használatra. én is úgy használtam. Szerintem is felesleges a legkeményebbre tekerni,legalábbis itt magyarországon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 figyelitek a sok öreg, családi autóst? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 2 napra mész? Igen... :D Megpróbálom még Coupét is lecsábítani, nem olyan nagy a távolság...400 pár km... :) 1-2 óra alatt lennt vagyunk... :) :huh: Na persze :D Abból valahogy 2x2 nap lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ja a külföldi találkozós topicba már írtam... :) Mi az hogy nem jó ha kemény!!! Megkérdeztétek Ti erről a barátnőiteket??? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts