Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Verseny slick vagy drag gumi. :huh: Az a baj, hogy a súly hiánnyal nem tudsz mást tenni. Vagy át kell alakítani a hátsó futóművet teljesen, hogy lehessen dőlést is állítani.

Elküldve

Aida...

És akkor még örzött parkoló is felesleges.

Igen mondjuk ha szeretnél AirRide-ot akkor azzal együtt jár a + súly! 1db kompresszor + 1db tartály. Bár Esztergomban lebeszéltek minket róla.

Mi volt az indok?

Elküldve
Aida...

És akkor még örzött parkoló is felesleges.

Mi volt az indok?

És akkor ott pattog hátul :huh: :lol:

Drága,4-5nap legalább mire berakják

Elküldve

Lehet hogy a rövidített gátló nem a leg ideálisabb de szerintem teljesen mindegy mit raksz hozzá.A srácok azt se tudták milyen az astra fútóműve :huh:

Elküldve
Nem kell hozzá a koni, spéci cumó kerül bele, és kb olyan mint a a koni legpuhábban...

Hát így azért elég necc... :huh:

Nem mintha holnap mentem volna berakatni. :lol:

Elküldve
megverhettek de ez a golf azért nagyon ott van :lol:

A Coupe nagyon rá van indulva a temperával festett dizájnjára...

Mondjuk szar lehet neki, hogy megunja a flip-flopot és átfujja más szinre. Sanyarú sorsa van, az biztos. :huh:

Elküldve
megverhettek de ez a golf azért nagyon ott van :huh:

Nekem ez az autó így ahogy van bejön,tökéletes.Ráadásul ez a szín sokkal szebb mint a flip-flop :lol:

Elküldve
Nekem ez az autó így ahogy van bejön,tökéletes.Ráadásul ez a szín sokkal szebb mint a flip-flop :huh:

sztem is .... :)

lehet h visszatér a kocsimba a tempera dizájn :lol:

Elküldve
Hát így azért elég necc... :huh:

Az AirRide-ot nem pályaversenyre meg csapatásra találták ki, hanem stricihintóba és látványra :lol:

Én továbbra is azt mondom kellene egy...de ahhoz min. 18as kerék illik

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.