warwolf Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Mert valaki megakarja venni tőle? Mennyibe fájna ezt lepapírozni neki itthon? Egy törött veki apirjai nem lennének jók? 1. Igen, az a Lajosmizsei?? Vectrás srác, akinek az a bazinagy szárny van a Vekije sejhaján.Olyan lilás színű a gép. 2. Lepapirozni qva sokba kerülne. 3. De igen, de egyezni kell az ávjáratnak, típusnak.Szal kemény dió.De ha ez megvan, utána menthető a gép.Csak soseelnemtudja adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Van valami általánosan bevett eljárás arra, hogy kiderítsem, hogy van-e tiltás a gépemben? Nem, a hidegen padló és az ehhez hasonló konstruktív ötletek nem jók. :lol: :) Valami gépkimélőbb kéne... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Tom tuom én vaok a földmíves de meleg motornál is megnézheted hol tilt, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Tom tuom én vaok a földmíves de meleg motornál is megnézheted hol tilt, nem? Az a baj, hogy nem biztos, hogy van benne tiltás... 8000 felett meg már elég necces a dolog. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Az a baj, hogy nem biztos, hogy van benne tiltás... 8000 felett meg már elég necces a dolog. :huh: 1-2 másodperc talán még elfogadható. Talán! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Van valami általánosan bevett eljárás arra, hogy kiderítsem, hogy van-e tiltás a gépemben? Nem, a hidegen padló és az ehhez hasonló konstruktív ötletek nem jók. :) :D Valami gépkimélőbb kéne... :huh: add oda és estére megmondom :D nem lehet computerrel leolvasni ? -bár ehhez én tök hülye vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 add oda és estére megmondom :) Ez már nekem is eszembe jutott :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Ez már nekem is eszembe jutott :huh: :lol: miért a tiéden sincs ? azt is letesztelem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 miért a tiéden sincs ? azt is letesztelem :lol: Csináld :huh: ,de akkor én is tesztelem addig a Tiedet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Csináld :lol: ,de akkor én is tesztelem addig a Tiedet :) ok csak a kasztnira vigyázz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Az a baj, hogy nem biztos, hogy van benne tiltás... 8000 felett meg már elég necces a dolog. :lol: Talán meg kellene kérdezni az előző tulajt, hogy hogyan volt bekalibrálva neki ez a dolog.nehogy kellemetlen meglepi érjen.1Xcsak. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Szerintem meg tök mindegy hol van a tiltás... 6700 felé úgy sincs értelme forgatni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Szerintem meg tök mindegy hol van a tiltás... 6700 felé úgy sincs értelme forgatni... :lol: Ez így van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Na mikóóó megyenünk NO-ba, mert akkor úgy próbálom intézni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Na mikóóó megyenünk NO-ba, mert akkor úgy próbálom intézni... :huh: júl28-30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 István átküldöd emailben a 2 droidról készült képet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 István átküldöd emailben a 2 droidról készült képet? Milyen droidra gondolsz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Sátor alatt sapkás kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 A két droidot sztm én fényképeztem :huh: De nem baj neked elnézzük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Szerintem is,mert erre nem emlékszem,viszont most már engem is érdekel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 júl28-30 erről van vmi árkalkuláció Ft-ban ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 erről van vmi árkalkuláció Ft-ban ? :lol: Tominak van :) Én nagyon szeretnék menni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Tomi elküldtem,remélem ide is felrakod. :lol: Tominak van :D Én nagyon szeretnék menni :huh: Igen csak ami Tominak van az normál Gsi-re van nem a túrósra ami százon százat eszik. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Tomi elküldtem,remélem ide is felrakod. :huh: Én is remélem :lol: ,de ha nem emailbe is jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Mindjárt megnézem publikus e és köszi Diny. Kalkulációt is csinálok mindjárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts