Atommanó Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Tomi, akkor 12:20-kor Árpád híd veletek, mondjuk a Flórián tér, parkoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Beszéltem ma azzal a fényezővel akivel szeretném megcsináltattni,azt mondta hogy ajtónyitás nélkül lakozzva 300körül lenne a fény mi az hogy ajtonyitás nélkül? Néztem én is, csak ez most 90-ből megvan... :lol: ilyen volt a nyrancssárga B korzában a lurdynál a multkor van még? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Tomi, akkor 12:20-kor Árpád híd veletek, mondjuk a Flórián tér, parkoló? Off 3:2 dojcs costa On A szentendrei Auchan parkoló jobb lenne nagyobb és ott megyünk el melette. mi az hogy ajtonyitás nélkül? Azt jelenti, hogy hozzá sem nyúlnak és máris 300k fizetsz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Nincs... Jó akkor legyen ott... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Bazs ott a telszám a háttérben a házon valszeg azok fújták hívd fel. annyira nem beszélek jól semmilyen nyelven, hogy ezt elmagyarázzam :lol: Maga a kijelző az nem akkora szám, de lehet mellékötni normális kijelzőt...de nem is az a lényeg első sorban, hanem szerintem patentül néz ki, és azért egy DVD-re jó pár albumot fel lehet firkantani... :) Csak el kell döcögni érte Pécsre, vagy hónap végén a haverom amikor jön Pestre, akkor elhozza... :D nekem a hangzására mondta azt hifis srác, hogy nem olyan jó, mint néhány kategóriatársa, dvd és kijelző nélkül :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Nekem nem is überjócucc kell, csak szóljon valahogy...a mostaninál meg bizti jobb... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Nekem is erről beszéltek annó remélem az újabb valamivel jobb bár szerintem ezek is szólnak úgy mint 3 éves Kenwood-ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 mondjuk a hifis emberkék úgyis vájtfülűek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Megvan az új magnócska a kocsiba... :) mé lenne magnócska ha még magnókazettát sem tud lejátszani ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Jól mondja Tomi én is megyek egyébként én ezt már kérdeztem tegnap is és nem sok jeleentkező volt :huh: Tomi csatimat holnap elhozod és végre az enyémbe is fog megint valami recsegni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 ....A szentendrei Auchan parkoló jobb lenne nagyobb és ott megyünk el melette.... Mehetek még kijebb egyből, sőt találkozhatok egyből a reptéren is akár :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 sunyi dolog ez az eső :huh: Abban a kanyarban amelyiknél (Dózsa György u. - Lehel u.) eseménytelen életembe szoktam egy kis adrenalint vinni sikerült úgy keresztbe bevenni, hogy a Ladások megtapsoltak volna...a clios-s a belső sávban (szigorúan tetőcsomagtartóra gumipókozott székkel szerelve!) meg pánikolva leste a tükörben hogy mi lesz :lol: pedig máskor ugyanennyivel még a gumi is alig nyikkan Nem tudom, hogy vagytok vele de én jobban szeretem ha nedves mert akkor jobban csúszik és nagyobb az élvezet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 sunyi dolog ez az eső :huh: Abban a kanyarban amelyiknél (Dózsa György u. - Lehel u.) eseménytelen életembe szoktam egy kis adrenalint vinni sikerült úgy keresztbe bevenni, hogy a Ladások megtapsoltak volna...a clios-s a belső sávban (szigorúan tetőcsomagtartóra gumipókozott székkel szerelve!) meg pánikolva leste a tükörben hogy mi lesz :lol: pedig máskor ugyanennyivel még a gumi is alig nyikkan Nem tudom, hogy vagytok vele de én jobban szeretem ha nedves mert akkor jobban csúszik és nagyobb az élvezet :) ügyes vagy :D nem tudom h a lurdynál láttad-e de a fehér kadett cabrioban plüss dobókoceka volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Redi... ez a természetes! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 ügyes vagy :D inkább hülye vagyok, de erről ne nyissuk vitát :huh: nem tudom h a lurdynál láttad-e de a fehér kadett cabrioban plüss dobókoceka volt :D Tudom, néha látom az autót a városban. Ugye érzed, hogy neked is kell egy olyan dobókocka? :lol: Legalább odapróbálhattad volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Ugye érzed, hogy neked is kell egy olyan dobókocka? :) Legalább odapróbálhattad volna :D Nem ilyet akarnál te is? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 inkább hülye vagyok, de erről ne nyissuk vitát :lol: Tudom, néha látom az autót a városban. Ugye érzed, hogy neked is kell egy olyan dobókocka? :) Legalább odapróbálhattad volna :D én a régi asconával voltam hülye de a mostanit már sajnálom -meg féle h összecsuklik csúszás közben :huh: nem,nekem nem kell olyan kocka...de legközelebb odapróbáljuk és lefényképezzük ahogy épp a volánnál ülsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 inkább hülye vagyok, de erről ne nyissuk vitát :lol: Vanak ilyen kalandok.Esős időben nem jó dolog kanyarogni.Gepárd is múltkor megjegyezte, hogy ez a Falken gumi csúszik esőben.Mire én mondtam neki, hogy esőben nem rodéziázunk.Szal nincs azzal a gumival semmi baj senem.Én is panaszkodhatnék a Fuldára, de nem teszem.Esőben sztem minden gumival könnyű keresztbe állni a nem megfelelő kanyarsebesség megválasztásának köszönhetően. Okosan kell száguldozni na! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Okosan kell száguldozni na! :lol: GSi-vel? :huh: ez most komoly? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 GSi-vel? :huh: ez most komoly? :D A lényeg nem a típus, hanem a futómű! :) Ém is tudok lükén vágatni.Soxor még magamon is megdöbbenek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 A lényeg nem a típus, hanem a futómű! :D Ém is tudok lükén vágatni.Soxor még magamon is megdöbbenek! :huh: Meg a gumi! Mert ha nedves, akkor csúszik! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Meg a gumi! Mert ha nedves, akkor csúszik! :huh: :lol: A lényeg lényege, hogy vizes óton, nem mejünk lükén na! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Wolfi bánhatod,hogy tegnap nem jöttél Demó vecijével egy karikát!Így még nem mentem végig a kiskörúton! Apám!Nagyon kár azért a kocsiért! :huh: Iszonyat mit megy az a gép és milyen jól tapadnak a Michelin gumák rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Wolfi bánhatod,hogy tegnap nem jöttél Demó vecijével egy karikát!Így még nem mentem végig a kiskörúton! Apám!Nagyon kár azért a kocsiért! :lol: Iszonyat mit megy az a gép és milyen jól tapadnak a Michelin gumák rajta! Ha kész lesz a Corsa, majd azzal is csapunk egy karikát! :) Majdnem olyan lesz mint a veki, csak tök más, és kicsi! :huh: Végül az a srác, aki nézegette, elkérte Petya tel.számát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Ha kész lesz a Corsa, majd azzal is csapunk egy karikát! :lol: Majdnem olyan lesz mint a veki, csak tök más, és kicsi! :huh: Végül az a srác, aki nézegette, elkérte Petya tel.számát? Mert valaki megakarja venni tőle? Mennyibe fájna ezt lepapírozni neki itthon? Egy törött veki apirjai nem lennének jók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts