Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Gsi.tomi!

Ez az irmscher lökhárító,és ilyenre szeretném a csomi ajtót megcsináltattni :huh:

22160624.jpg

Ez meg egy irmscher küszöb spoiler ez is nagyon tetszik.

22160660.jpg

Nekem az egész autó nagyon tetszik mondhatjuk azt hogy ez az etalon,leszámítva az első lökháríton a toldatot.

Megosztás:

Igényesen van megcsinálva pont annyi van a g astra géptetöből hogy beilleszkedjen a gsi lökösnek a süllyesztett részébe,és az angel eyest se takarja ki,csak amennyire kell.Na ezt most jól leírtam :huh: :)

Így talán érthető :D

22718244.jpg

Eléggé elkeserít hogy ennyi pénzért csak egy toldatott adnak :lol:

Megosztás:

Opel vazzeg. Most mondhatnám, hogy a BMW..... Na mindegy a csicsergőben az irodában bent van a Dodó (idősebb magas szemüveges embör) ő csinálta régen az irmscher rendeléseket. Beszélni kell vele mennyi lenne tul képpen ez mert szerintem olcsóbban hozzá lehet jutni mint amit írnak.

Megosztás:

Opel vazzeg. Most mondhatnám, hogy a BMW..... Na mindegy a csicsergőben az irodában bent van a Dodó (idősebb magas szemüveges embör) ő csinálta régen az irmscher rendeléseket. Beszélni kell vele mennyi lenne tul képpen ez mert szerintem olcsóbban hozzá lehet jutni mint amit írnak.

Akkor tudod a dolgodat úgye :) :lol: :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.