coupe Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Ne izgulj, az Anti sem kérdezett volna mást... :P B) Tudom,azért is mertem megkérdezni az ő neve alatt :huh: :lol: :D :D :) :) >>>> http://img.tar.hu/coupeastra/size2/21356133.jpg Köszi,ezt el is felejtettem :) Igen Anti most megyek dolgozni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Tudom, és 1 óra múlva már otthon leszel... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Tudom, és 1 óra múlva már otthon leszel... :) :huh: Majd adok én neki munkát, ne izgulj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 jah, Főnixben is ennyi újonnan...de az noname de ha tudnál szerezni mindenképpen érdekelne vmi normális.....Solton aztmondtad megnézed vmi turkálóban :huh: Mindenképp megnézem, mert már mások is jelezték, hogy kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 eztet láttátok már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Szerintem csudaszép. :lol: Bár a carstylingon nagy sikere volt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 eztet láttátok már? http://carstyling.hu/pic/usercar/21049/105.jpg Már csak egy igazi vasalódeszka hiányzik hátulról, és indulhat a Halálos iramban c. film. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Gsi.tomi! Ez az irmscher lökhárító,és ilyenre szeretném a csomi ajtót megcsináltattni :huh: Ez meg egy irmscher küszöb spoiler ez is nagyon tetszik. Nekem az egész autó nagyon tetszik mondhatjuk azt hogy ez az etalon,leszámítva az első lökháríton a toldatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 meg leszámítva a motorháztetőt, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 meg leszámítva a motorháztetőt, nem? nekem az is tetszik,legalábbis ezen az autón szép :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Ez csak toldat nem kpl lükh szerintem. Egyébként jól néz ki nagyon. Az ajtó is jó úgy csupaszon a világítást meg led-el kell megoldani oszt víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Szerintem meg komplett lökhárító 279euro-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 irmscher.de-n 278,62júró Heckschürze (szerintem toldat de Évi mindjárt megnézi) mert a lökhárító az stossfaenger. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 B@szák meg ha csak toldat ennyiért :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 nekem az is tetszik,legalábbis ezen az autón szép :lol: hát nem tom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 0.38 eurón nem múlik szerintem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 És a küszöb hogy tetszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 toldat? nem toldat? :huh: mi az igazság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 hát nem tom :huh: Igényesen van megcsinálva pont annyi van a g astra géptetöből hogy beilleszkedjen a gsi lökösnek a süllyesztett részébe,és az angel eyest se takarja ki,csak amennyire kell.Na ezt most jól leírtam :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 olyan toldat mint az első Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Igényesen van megcsinálva pont annyi van a g astra géptetöből hogy beilleszkedjen a gsi lökösnek a süllyesztett részébe,és az angel eyest se takarja ki,csak amennyire kell.Na ezt most jól leírtam :huh: :) Így talán érthető :D olyan toldat mint az első http://www.irmscher.de/pictures/artikel/i1801049.jpg Eléggé elkeserít hogy ennyi pénzért csak egy toldatott adnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Irmscher olyan mint az AMG. Dzsári tyuning he. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 De milyen gyári tuning az,amihez adnak egy toldatot és valami műanyagos összekokányolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Opel vazzeg. Most mondhatnám, hogy a BMW..... Na mindegy a csicsergőben az irodában bent van a Dodó (idősebb magas szemüveges embör) ő csinálta régen az irmscher rendeléseket. Beszélni kell vele mennyi lenne tul képpen ez mert szerintem olcsóbban hozzá lehet jutni mint amit írnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Opel vazzeg. Most mondhatnám, hogy a BMW..... Na mindegy a csicsergőben az irodában bent van a Dodó (idősebb magas szemüveges embör) ő csinálta régen az irmscher rendeléseket. Beszélni kell vele mennyi lenne tul képpen ez mert szerintem olcsóbban hozzá lehet jutni mint amit írnak. Akkor tudod a dolgodat úgye :) :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts