Tom Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Kiszedek belőle mindent utánna meg előkerül a flex és szétdaraboljuk. Gondolom ebben majd segít a Tomi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Igen legalább kiélheti agreszív hajlamait :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Hallod ezt Sárga akkor mindjárt árat módosítunk. :lol: B) nana Diny, gondolj Subi tarifájira'...... stipi stopi :) mondjuk nekem van pár elönyöm veled szemben asszem.. (a tied még a régi motronik 2.5ös nem? szal légtömegmérő,DIS, meg pár dolog alapból nem jó neked :) És ha jól vágom, ez most akkor német papíros.. eddig igy járkált vele? Annyira hülye vok ezekhez a dolgokhoz.. :huh: Te neked méé kell mocit cserélni? lemaradtam vmiről :) Neked is c20xe nem? Elhasalt? Diny meg mit kezd kasztnival? vagy csak nepperkedik? :D :D Hát mocit azér kéne cserélni mer C20xe és C20xe között is van különbség. Enyém hidrőtőkéi(60-70ft) kivannak+olaj is szeret eltünni belőle és kopressziót még nem is mertem lemérni, a megmaradt lóerők számáról nem is beszélve..... Röviden ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Oks csak még a tárolási díjról nem beszéltünk :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 PL Vagy hívd fel Albert emberét, Subit. Albert embere??????? :huh: :lol: :) Oks csak még a tárolási díjról nem beszéltünk :D B) HEEEE???????? ne már......... :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 A városban is kell parkolási díjat fizetni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Igen igen ötezer /nap és vasárnap óta ketyeg :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 a carstylingon sosem tudok meglepődni...kissé dizájn center jellege van a dolognak -olvasgatni azért szoktam :huh: Aztec brada ! esélyes h csütörtökön ki tudok menni lurdyhoz és akkor tudnád adni vissza nekem ascona könyv :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Igen igen ötezer /nap és vasárnap óta ketyeg :huh: :lol: :) nana Diny ma gyakorlati vizsgáztam és nem kell h még te is fárassz eléggé szét vok esve..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Albert embere??????? :huh: :lol: :) Háá' hogy mondjam máshogy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Háá' hogy mondjam máshogy! :lol: Mondd,hogy a spanja az most menő állítólag. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Háá' hogy mondjam máshogy! :huh: csak nem tuttam h Albert meg Subi ismerik egymást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 csak nem tuttam h Albert meg Subi ismerik egymást... Albert ajánlotta, Subi meg ismerősként fogadta a nevét, mikor rá hivatkoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 hi tudom ez nem az a topic de itt talán előbb kapok segítséget :huh: > c20xe projekthez: kis fémrács az SFI doboz elött kiszakadt nem nagy dolog de jó ha van és kellene ha van valakinek PÜ-ben várnám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Csak egy jótanács, hogy ha még nem tetted meg, akkor addig szedd ki a kiszakadt rácsot...nehogy a szívóerő levigyen valami fémdarabot... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Csak egy jótanács, hogy ha még nem tetted meg, akkor addig szedd ki a kiszakadt rácsot...nehogy a szívóerő levigyen valami fémdarabot... :huh: >THX kiszedem Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Mondd,hogy a spanja az most menő állítólag. :huh: :lol: Nem nem, gizda körökben most a xy kutyája a mennő. Jó fej amcsi rapperek tudnak gyártani jó kis szlengeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Jajajaja túlzás lenne azt állitani hogy Subi az én emberem, csak én ajánlottam Wolfinak - asszem őt bátran lehet ajánlani bárkinek. Lehet ezt anyázós topikba kéne irni, de milyen má hogy lejössz M3-ról a Coránál, és ott van hogy "Itt épül Európa" - a kamionok meg hordják fel a sarat az útra a kanyaraban. "Lóf*sz van itt nem hullócsillag csikánó" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 na asszem én is beállok a sorba aki szopik egy picit a kátyuk miatt.... http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/katyu0606/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 na asszem én is beállok a sorba aki szopik egy picit a kátyuk miatt.... http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/katyu0606/ Na b@zzeg! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Csak egy jótanács, hogy ha még nem tetted meg, akkor addig szedd ki a kiszakadt rácsot...nehogy a szívóerő levigyen valami fémdarabot... :huh: Tulajdonképpen a légtömegmérő bemeneténél lévő fémrácsra gondolt, szóval, ha valakinek lenne egy rossz légtömegmérője és megszabadulna a fémrácstól, az jelezze légyszi MOR16V-nél PÜ-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Cééép...azért közlekedek én gyök 5-tel... Bár a Szentendrein Balázskával épp nem így adtuk elő...nagyon úgy túnik, hogy meg is örökítették...pedig már fékeztünk... :huh: Tulajdonképpen a légtömegmérő bemeneténél lévő fémrácsra gondolt, szóval, ha valakinek lenne egy rossz légtömegmérője és megszabadulna a fémrácstól, az jelezze légyszi MOR16V-nél PÜ-ben. Én spec tom mire gondolt...na akár ki is lehet venni onnan... De ha jól rémlik, akkor Redinek van épp rossz légtömegmérője, csak nem tom, hogy kidobta e??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Ákos bá! Szépen elintézte a kereket a lövészárok! Ez ma a kishazánk! Látom, azért dugót nem okoztatok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Ákos! Rendőrt hívtál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Én spec tom mire gondolt...na akár ki is lehet venni onnan... De ha jól rémlik, akkor Redinek van épp rossz légtömegmérője, csak nem tom, hogy kidobta e??? :huh: Azt gondoltam, hogy tudtad miről van szó, csak azért javítottam, mert ez nem közvetlenül az SFI-doboz előtt van, mint ahogy azt MOR16V írta és nehogy valaki ne tudja, hogy a légtömegmérőről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts