Atommanó Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Na pár szóban mi volt??? Bünti??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Bár nem GSI de azért ott van.(sztem) Coupénak:astracaravan Még blitzen is lent volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Bár nem GSI de azért ott van.(sztem) Coupénak:astracaravan Még blitzen is lent volt.... ATOMKEMÉNY...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Na pár szóban mi volt??? Bünti??? :) Semmi nem volt, hála kiccsikónak. De a rendszámot ma szerintem kiragasztom a lökhárítóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Megint az volt a gond? Fólia meg ülések, meg ültetés, meg kipuffhang? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Megint az volt a gond? Fólia meg ülések, meg ültetés, meg kipuffhang? :) Oda még nem jutottunk el. :) Eddig még nem volt gond a rendszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Most akkor leírod végre hogy mi volt? Vagy fel kell, hogy hívjalak... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Bár nem GSI de azért ott van.(sztem) Coupénak:astracaravan Még blitzen is lent volt.... Milyen kurv@ jól áll neki, hogy a segge is le van ültetve! Igaz István? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Most akkor leírod végre hogy mi volt? Vagy fel kell, hogy hívjalak... :) :( Tényleg mondd má el! Vagy msn-en zaklassalak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Úgy látom fel kell hogy hívjam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Lesz ma lurdy, ne türelmetlenkedjetek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Lesz ma lurdy, ne türelmetlenkedjetek. :) viszont lesz aki nem lesz ott..... mind1 felhivlak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 viszont lesz aki nem lesz ott..... mind1 felhivlak Pontyosan.. én pl. javában melózni fogok :) aztán meg reggel kocsikázok le kiskőőőrösre.. mókás lesz.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Bibiii...én már tudom mi volt tegnap Tommal... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Bibiii...én már tudom mi volt tegnap Tommal... ;) Őrűűűlj néki... (pukkadj meg!) :P :) Bosszúból felveszem MSN-en :) Meg téged is.... Ehh.. téged nem tudlak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Lesz ma lurdy, ne türelmetlenkedjetek. :) :( ;) Ehh.. téged nem tudlak :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Bibiii...én már tudom mi volt tegnap Tommal... :) ezekszerint kőkeményen megválogatja kinek veszi fel a telefont jólvan ide jutottunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Nekem sem elsőre sikerült... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Bár nem GSI de azért ott van.(sztem) Coupénak:astracaravan Még blitzen is lent volt.... Tényleg szép,de már lassan fél éve hírdetik,ennyi pénzért még biztos meglesz neki egy darabig. Milyen kurv@ jól áll neki, hogy a segge is le van ültetve! Igaz István? :) Nekem az enyém jobban tetszik :( ma ment elöttem streetraci a bordó caravannal és annyira hátulról nem jön be hogy teljesen le van ültetve :) ,biztos velem van a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Mozaikutcában járt már???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Tényleg szép,de már lassan fél éve hírdetik,ennyi pénzért még biztos meglesz neki egy darabig. Nekem az enyém jobban tetszik :) ma ment elöttem streetraci a bordó caravannal és annyira hátulról nem jön be hogy teljesen le van ültetve :) ,biztos velem van a baj. Azt nem mondtam, hogy a pincébe kell lemenni csak a kerék fölött kb 3-4cm-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Mozaikutcában járt már???? :) Még nem kapta meg a papírt hogy mikor mehet :) ,de azt mondta talált valakit aki elintézi okosba. Azt nem mondtam, hogy a pincébe kell lemenni csak a kerék fölött kb 3-4cm-ig. Szerintem pont 4cm-van a kerék és az ív között,de ha szerzel egy 4cm-es ültetőrugót azt esküszöm alárakom :( De a 6cm már nagyon sok lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Nekem az enyém jobban tetszik ;) ma ment elöttem streetraci a bordó caravannal és annyira hátulról nem jön be hogy teljesen le van ültetve :) ,biztos velem van a baj. Te! Ez a streetraci gyereknek nem olyan a caravánja..(nem tudtam nagyon megnézni) hogy mociháztető kopoltyús.. épp nincs hűtőmaszkja és ránézésre fiatal srác.. asszem volt angel eye is bönne.. mert jött egy ilyesmi elöttem mellettem mögöttem amikor épp dobtam haza barinömet.. hideg motorral, igy nem racingoltuk.. meg hugi is velem volt, ő meg erősen sikitozós tipus :) Mindez newpesten.. newpest-- izzo nyomvonal :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 De ő az,de szerintem esélytelen vagy.F16os váltó van benne és nagyon jól megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Jó pár hozzászólást kitöröltem, nehogy kellemetlenséget okozzunk vele... Aki tudja miről van szó az meg fogja érteni, aki meg lecsúszott róla...háááát az meg így járt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts