Gelko Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 dönthető fekete kellene nekem... duenen vki hirdet gsi ülést...gondolom szürke és szakadt és nem dönthető de azért felhívom :) felhívtam és szürke...facé vettem fekete kárpitot...na mindegy...megyek is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 felhívtam és szürke...facé vettem fekete kárpitot... ? a szürke megy a feketéhez..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Beteg Hollandok fényeznek... :) ;) :P Nem aprózták el...mondjuk a párásodott indexbúrától tekintsünk el... :) Riegert összevariálták a GSI maszkkal... :( :D Nem is csúnya... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 ez csak vizes nem?????? ;) :P :D vagy konfettit szórtak az előző színre, lefényezték és utána lesöpörték..... Nem logikusabb????? :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Anti! Ezt nem kellett volna.... mármint a narancsosat. Valahogy olyan... izéé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Azt magyarázza el valaki,hogy ez miért is jó :) Nekem nagyon nem tetszik. Már rajta van a V6on a turbó a holland srácoknál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 lowridereken szokott ilyen fény lenni és nagyon jó csak nem feltétlenül való egy ilyen autóra, mint a cabrio bár lowridereken van ilyen is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Hát hogy miért is azt nem tom, talán a gazdája úgy gondolta, hogy designelem... :) Viszont ami bizti, hogy nekem kell ALS :) Ki mit tud erről???? Jó azt vágom, hogy Subarukba szoták...de úgy egyébként... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 http://www.subaruklub.hu/subaru/tuning/ALS...lag_system.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Megnézem, köszi! Addig pár érdekes adat...szintén a Holland fórumról... Und im 5.Gang bei 254km/h 6200 U/min... ....Kadett 2,5 V6, F28 = 5,87 sek... Egész jópofa... :) Hát ez jól elmagarázta, szal nekem akkor pont nem lesz ilyenem... :( Több problémát okozna mint javítana a dolgokon... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Érdemes a képeket végig nézegetni van pár érdekes megoldás Ez a kedvencem :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Azt magyarázza el valaki,hogy ez miért is jó :) Nekem nagyon nem tetszik. http://img453.imageshack.us/img453/2147/foto0400xt.th.jpg ez a tróger society dizájn...mondjuk nekem sem annyira tetszik kérdezd az aztékot az övé is ilyen, hátha tudja a választ :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Nem a festékhiányokra gondolt...van minta a lökösben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Nem rossz... az a 2 "ködlámpa" kifejezetten jól funkcionálhat a rács mögött! :) :( Már ha azok azok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Azok ködlámpák csak nem igazán értem mi célból lett oda rakva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 ez a tróger society dizájn...mondjuk nekem sem annyira tetszik kérdezd az aztékot az övé is ilyen, hátha tudja a választ :) :( :) mert mennyivel jobban mutat és 1edibb mint egy frissen fényezett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 ? a szürke megy a feketéhez..... csak nem tudám elképzelni a cabrioban :) azért a hollnadusoknál is van 1-2 nem épp nyugati dolog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 ....ALS.... Üzembiztosság mindenek előtt miiii ? :) Mi fogja vezérelni, ki fogja megcsinálni a programozását ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Nem kell oda ALS, meg vezérlés, meg ilyen bonyolult izék... Jól be kell kormolni a szívószelepeket, aztán úgy durrog, mint a légvédelmi ágyúk. Persze, nem a kipufogón keresztül, és a légszűrőd is felejtsd el, de hogy egyedi, az biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Azok ködlámpák csak nem igazán értem mi célból lett oda rakva :) Azok szerintem villanócsöves bigyók... tudod, amcsi cop-design. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Üzembiztosság mindenek előtt miiii ? :) Mi fogja vezérelni, ki fogja megcsinálni a programozását ? :) Már írtam, hogy csak egy kósza ötlet volt...de inkább pihend ki magad, mert szombaton buliiiii.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 ez a tróger society dizájn...mondjuk nekem sem annyira tetszik kérdezd az aztékot az övé is ilyen, hátha tudja a választ :P :D :) Hát már eddig is kilógtam a sorból, de valszeg nyár végére nem fog lefényeződni a vas(inkábbmásikmociproject)uh még foltosabb alapozó-mattfekete-bordó színű vassal "kell" majd megbarátkoznotok. viszont ha olyan a moci mint ahogy a "Dinytulaj" állítja(és elég szavahihetőEmberke) akkor lesz ereszd el a hajam.... :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Tom! Jöhet a heti rendőrsztori... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Tom! Jöhet a heti rendőrsztori... :) Majd élőben. De asszem lassan eladó lesz a verda, ha ez így folytatódik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Majd élőben. De asszem lassan eladó lesz a verda, ha ez így folytatódik... :) Na???? mosmár felcsigáztál.... Hajjuk'!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts