coupe Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 mekkora érdekember vagy te! ;) :P :D Most miért mondod :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 4050 km.... Ma este megvoltak az első komolyabb percek... :) Még no chip, gyári nyomás...és így sem rossz... :) Coupe annyit mondott, hogy: "Hát ez nem egy C20XE"... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 That's all... Senki nem tud semmit, most várunk... meg, ha gondoljuk, nézhetünk új melót... Ennyi, 2006. május vége - rosszabbul élünk, mint múlt héten :) Szombat este pont erről beszéltem Nyuszival, miután meséltél a helyzetről... sok ilyet láttam már, volt egy hasonló sejtésem, sajnos bejött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Azt jól tennéd :P és még mi is jól járnánk vele :P nálam már csak többet lehet érteni ahhoz a vastömbhöz a kocsi elejében mert olajcserénél megáll a tudományom jelenleg.... :) :( ;) 4050 km.... Ma este megvoltak az első komolyabb percek... :D Még no chip, gyári nyomás...és így sem rossz... :) Coupe annyit mondott, hogy: "Hát ez nem egy C20XE"... :P Anti! sztem kiraknád a szélvédőre h 1Eft/kör és hetek alatt meglenne a 4x4-re a keret....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Pont ezt beszéltük Coupeval tegnap, hogy eszik szépen amikor hajtva van...valahol 20 lici felett volt, de már nem emléxem pontosan...szal 500/ kör, és akkor már nullszaldós vagyok, és még nem jut a 4X4-re... :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 24L volt benne mikor elindultunk,mentünk kb 30-40km-t és mire visszaértünk 17Lmutatott a digit. És igen már itthon vagyok,mielött Anti megjegyezné :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 25km-t mentünk el este a többi stimmel... És igen pont meg akartam kérdezni... :) Ja van nálam egy kis zseton az ülésalappba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Köszi :) 25km-re szép az a 7L fogyás :) Ma küldött egy sms-t streetraci hogy mehetnénk együtt Tökölre vasárnap,ők már összeszedtek 5gsi-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Akkor fűzd a Tart... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Ha jól sejtem, akkor Te leszel Anti a fogyi király! :) 28 L/ 100 km... és még nincs is koppra tekerve a gép! Azért majd 1x jobban is megsasolom a géped... most vadkerten nagyon elbambultam. :) Persze a többiekét is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Ezt a címet szívesen átadom ám másnak... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Ezt a címet szívesen átadom ám másnak... :D :) is........... :) :( ;) :P Meg hát nem kell azt mindig padlón használni, csak úgy is lehet, hiszen ezért készült.Vagy mifene! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Ezt a címet szívesen átadom ám másnak... :D :) Ilyenkor jönne jól, ha valamelyik nagy olajtársaságnál lenne valamelyik ismerős! ;) Esetleg ingyé tankolni! :P De szép álom..... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Nem ilyesztgetlek, de ha ennyire nincs nyoma, és mégis fogy, szal ott dixnóság van.De a csattogó hidrók meg ilyenek........... Sztem a Strohmnál megcsináznák.De előtte meg is néznék, rendesen. Blitzre gondoltam... Amúgy VAN látható nyoma is.. GTE legyen üzembizti és akkor fogom tudni nélkülözni a GSi-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Hát nem is mondtam, hogy nem fogom használni, mert sajnálni fogom a benyára a pénzt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Azért ez nem fog ám ennyit fogyasztani Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Ja van nálam egy kis zseton az ülésalappba... :) tolhatnál az enyémbe is :) de most már pontosan mér a műszer?? mert az sem volt toppon anno...mondjuk csunyán le vagyok maradva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Hát ez a műszer dolog még nem 100as... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 gyári gsi ülés csak ilyen volt ugye ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 volt más kárpit, meg olyan, ami nem dönthető Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Igen Caravanban pl van nem dönthető, meg van tök más kárpittal is, de a formája mindnek ugyan ez... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Igen Caravanban pl van nem dönthető, meg van tök más kárpittal is, de a formája mindnek ugyan ez... :) dönthető fekete kellene nekem... duenen vki hirdet gsi ülést...gondolom szürke és szakadt és nem dönthető de azért felhívom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Az oldalrésze mindegyiknek szürke ha jól rémlik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Az oldalrésze mindegyiknek szürke ha jól rémlik... :) van fekete is, csak az sötétszürke :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Az oldalrésze mindegyiknek szürke ha jól rémlik... :) pontosabban k***a kopott szürke :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts